9.11.06

Mokutusuutisia I

Ylimokuttajan virasto on päättänyt asettaa PMMP:n kappaleen Rusketusraidat esityskieltoon. Kaikki kyseisestä kappaleesta olemassa olevat tallenteet on tuotava torille poltettaviksi.

Erityisen loukkaavana koetaan Ylimokuttajan viraston mukaan kohta "näytä mulle missä sul on rusketusraidat".

- Tämä on hyvin loukkaavaa ihmisryhmiä kohtaan, todetaan Ylimokuttajan virastosta. Sivistysvaltioon ei kuulu ihmisten asettaminen eriarvoiseen asemaan sen perusteella, näkyvätkö heidän rusketusraitansa vai eivät. Kyseessä on kiihottuminen.

- Sen sijaan suosittelemme kaikille lapsille lämpimästi moninaisuusmyönteistä musiikkia, kuten sorrettujen ja uhrin asemaan pakotettujen vähemmistöjen puhelaulua, painottaa Ylimokuttajan viraston edustaja ja räpäyttää malliksi pari säkeistöä suositusta "Kill da white man, rape da white bitch" -iskelmästa.

3 comments:

Anonymous said...

Reino, you can do better?
Ainakin pystyit.

reino said...

Parastaan tässä yritetään. Ei nää kaikki voi täysosumia olla. :)

Anonymous said...

Luin joskus jotain Terry McMillanin ? afro-amerikkalaisen naisen :-P kirjoja, niissä oli hyvä itseironinen meininki "kun sähkö katkaistaan lapsia ei erota kuin silmänvalkuaisista". No, yllättävä pointti oli se että neekerillekin rusketus ON statusta. Jossain Chigacossa talvella valon puutteessa neekriksetkin muuttuu oliivinvärisiksi, mutta kun on rähää pääsee Barbadokselle ruskettuun.