20.11.06

Asuinpaikoista ja passeista

Suomalaisten stalinistien eli taistolaisten ihannevaltiossa Neuvostoliitossa oli käytössä sisäiset passit, joissa määrättiin, missä neuvostokansalainen sai asua. Siis Neuvostoliiton sisällä. Maasta pois muuttaminen ei yleensä tullut kysymykseenkään. Nyt Suomessa samat stalinistit ja heidän lapsensa hehkuttavat sitä, että kaikki passit pitää polttaa ja kaikilla maailmankansalaisilla on oikeus elää niinqu ihan missä niitä huvittaa.

Heidän käyttämänsä propagandamenetelmä on varmaankin otettu suoraan jostain kommunistiagitaattorien oppikirjasta. Käytetäänhän sitä menestyksellä vielä tänäkin päivänä esimerkiksi Pohjois-Koreassa. Menetelmä perustuu siihen, että järjettömimmästäkin valheesta tulee ns. "virallinen totuus", jos sitä toistetaan tarpeeksi kauan. Jos esitetty ajatus on riittävän järjetön, kukaan ei välttämättä edes vaivaudu oikaisemaan sitä, jolloin propaganda voi jatkua esteittä. Tarvittaessa tiettyjen ajatusten kritisointi voidaan tietenkin kieltää lailla, kuten Suomessakin on jo osittain tehty.

Vaikka totuus on kaikille ajatteleville ihmisille itsestään selvä, haluan ylläolevasta syystä vielä kerran sanoa, että me emme todellakaan ole laatineet mitään sellaista sopimusta tai lakia, jonka mukaan "kaikilla olis niinqu hei oikeus asua ihan missä vaan". Mitkään kansainväliset sopimukset tai sitoumukset eivät sisällä tällaista pykälää. Lukekaa vaikkapa YK:n ihmisoikeuksien julistus taas kertaalleen läpi. Sieltä ei löydy mistään kohdasta artiklaa, jonka mukaan "kaikilla maailman ihmisillä on tottakai oikeus muuttaa Suomeen nauttimaan suomalaista sosiaaliturvaa, jos niinqu niitä ei huvita tehdä töitä ja kehittää omia maitaan paremmiksi paikoiksi asua."

Suomen kansainvälinen uskottavuus ja kansainväliset sitoumukset eivät millään tavalla estä meitä "asettumasta jumalan asemaan ja kertomasta, kenellä on oikeus muuttaa ja kenellä ei pelkästään sen takia, ketkä maahanmuuttajat sopivat meille." Kuten Minna Sirnö niin huolissaan totesi.

Päinvastoin. Sehän on pikemminkin Suomen eduskunnan, hallituksen ja viranomaisten velvollisuus suojella kansalaisiaan estämällä vaarallisten tai haitallisten maahantunkeutujien pääseminen rajan yli ja edesauttaa Suomen tulevaa kehitystä valitsemalla nimenomaan ne maahanmuuttajat, jotka sopivat meille ja joista Suomelle on hyötyä.

Tietysti sellaisten ihmisten on helppo kannattaa rajatonta maahanmuuttoa, jotka eivät missään vaiheessa ole ajatelleet maksaa pienintäkään osaa sen kustannuksista. Kuten Jussi Halla-aho osuvasti kirjoittaa viimeisimmässä tekstissään Maahanmuutosta ja hyvinvointivaltiosta. Nämä entiset stalinistit ja nykyiset vihervasemmistolaiset ovat sitä sukupolvea, jonka elämä on aina ollut liian helppoa. Heiltä ei ole ikinä vaadittu mitään, joten he eivät ole oppineet arvostamaan menneiden sukupolvien saavutuksia tai niiden ihmisten työtä, jotka pitävät tätä nykyistä hyvinvointiyhteiskuntaa pystyssä. Mutta jotain he ovat sentään oppineet: he ovat oppineet syvällä sisimmässään häpeämään sitä, että heillä on asiat liian hyvin ja että he saavat liikaa ilmaista rahaa. Ja parantaakseen tätä huonoa omatuntoaan ja häpeäänsä he kannattavat rajatonta maahanmuuttoa ja rajatonta rahanjakoa kaikille. Eiväthän he voi ymmärtää, että pahan sortajan rahakirstussakin tulee joskus pohja vastaan.

No comments: