5.4.07

Villejä huhuja

1.
Vuohia, moskiittoverkkoja ja muita eettisiä lahjoja ostettiin lahjaksi Suomen World Visionin Lahjaksi lehmä –nettikaupasta vuoden 2006 aikana 473 500 eurolla. Noin puolet koko summasta koostui joulumyynnistä. Lahjakaupan suosituin lahja oli vuohet, joita suomalaiset lahjoittivat 2 310 kappaletta. Se onkin kiva juttu, sillä maailman kuuluisin vuohi on menehtynyt Sudanissa. Vuoden 2004 helmikuussa vuohi nousi Internet-sensaatioksi, kun se naitettiin sitä hyväksikäyttäneelle miehelle. Sudanilaiset kylänvanhimmat määräsivät vuohen kanssa sodomiaa harjoittaneen miehen menemään naimisiin elikon kanssa. Aviomies ei ole suostunut kommentoimaan morsiamensa poismenoa. Morsian tiettävästi tukehtui roskakasasta syömäänsä muovikassiin.

______________
2.
Korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo on nimitetty Vuoden Naiseksi. Koskelon merkittävimpänä ansiona pidetään sitä, että presidentti Tarja Halonen nimitti hänet Korkeimman oikeuden ensimmäiseksi naispresidentiksi vuoden 2006 alussa.

______________
3.
Israelin parlamenttiin kuuluva arabiedustaja Azmi Bishara on eronnut parlamentista Israelissa vallitsevan "rasistisen ilmapiirin" takia.

Israelin poliisi on jo aloittanut rikostutkimuksen Bisharaa vastaan.

______________
4.
YK:n pääsihteeri Ban Ki Moon on ilmoittanut vastustavansa aikeita asettaa uusia talouspakotteita Sudanille. Villien huhujen mukaan Ban Ki Moon pelkää, että talouspakotteet saattaisivat johtaa valtaviin inhimillisiin kärsimyksiin Darfurissa. Jos Sudanin arabeille ei myydä enää kalashnikovin paukkuja, he joutuvat tappamaan neekerit vesurilla.

______________
5.
Bad Doberanin kaupunki on erittäin huolissaan siitä, että Adolf Hitler on yhä kaupungin kunniakansalaisten listalla, vaikka parin kuukauden päästä kaupungin on määrä isännöidä G8-maiden huippukokousta. Kaupunginvaltuusto on jo pitänyt ylimääräisen kokouksen Hitlerin poistamiseksi listalta.

Villeimpien huhujen mukaan Bad Doberan aikoo G8-kokouksen jälkeen jatkaa katumusharjoituksia muuttamalla myös kaupungin nimen. Ehdotus uudeksi nimeksi on Bad, Bad, Very Bad Doberman.

______________
6.
Ghana juhlistaa itsenäistymisensä 50-vuotisjuhlavuotta. Bileiden on tarkoitus jatkua seuraavat 12 kuukautta ja niihin on budjetoitu yhteensä 15,2 miljoonaa euroa. Ghanan valtion budjetti on muuten puoliksi kehitysavun varassa. Synttäribileisiin käytettävä summa on samaa suuruusluokkaa kuin Suomen kahdenvälinen kehitysapu (v. 2007) Sambiaan (14,6 m€), Vietnamiin (16,3 m€) tai Nicaraguaan (13 m€).

Villeimpien huhujen mukaan Kenia (8,6 m€) - jonka kehitysavun jatko on muutenkin vähän kiikun kaakun ilmi tulleiden korkean tason korruptiotapausten vuoksi - on erittäin huolissaan siitä, pystyykö Suomi tuplaamaan kehitysapunsa YK:n tavoitteiden mukaiseksi vuoteen 2014 mennessä, jolloin Kenialla on 50-vuotisjuhlat. "Milläs sitten bileet pidetään, jos ei teiltä rahaa saada", kerrotaan erään korkea-arvoisen kenialaisvirkamiehen tokaisseen.

______________
7.
Kaasuyhtiö Gazpromille ehdotetaan omaa armeijaa.

Villeimpien huhujen mukaan Gazpromin armeijan vahvuus on tarkoitus nostaa 500 000 mieheen Vladimir Putinin siirtyessä ensi vuonna Gazpromin elinikäiseksi ylipääjohtajaksi.

______________
8.
Houstonilainen Timothy Wayne Shepherd, 27, kuristi, paloitteli ja grillasi tyttöystävänsä Tynesha Stewartin, 19. Poliisin tutkimusten mukaan Shepherd käytti ulkogrilliä tyttöystävänsä ruumiin hävittämiseen. Naapurit olivat haistaneet ns. palaneen käryä ja ihmetelleet Shepherdin parvekkeelta nousevaa mustaa savua. Shepherd oli tyynesti todennut kokkailevansa häitä varten.

Grillauksen huippuosaajista on Suomessa huutava työvoimapula, vaikka grillikausi on vasta aluillaan.

______________
9.
Ei helvetti. Nyt tuli YLE:ltä sellainen uutinen, josta on aivan turha enää edes yrittää tehdä pilaa. Zimbabwe on valittu YK:n kestävän kehityksen toimikunnan puheenjohtajaksi. Valinta on herättänyt länsimaissa arvostelua, jonka Zimbabwen YK-lähettiläs on tyrmännyt myrskyksi vesilasissa. Lisäksi hän ihmetteli brittiyleisradioyhtiö BBC:lle mitä tekemistä ihmisoikeuksilla ylipäätään on kestävän kehityksen kanssa.

Zimbabwen presidentin Robert Mugaben, 83, hallintoa on syytetty opposition tukahduttamisesta, korruptiosta, nälänhädän aiheuttamisesta ja laajoista taloudellisista väärinkäytöksistä.

Zimbabwe on kuluneen vuosikymmenen aikana muuttunut eteläisen Afrikan vilja-aitasta maaksi, jonka asukkailla on maailman lyhin eliniän odote: naisilla 34 ja miehillä 37 vuotta. Maan inflaatio, yli 2 000 prosenttia, on maailman suurin. Sekä Yhdysvallat että EU ovat asettaneet Zimbabwen hallinnolle pakotteita sen ihmisoikeusrikkomusten vuoksi.

______________
10.
YLE kertoo, että Rantasalmelle suunnitellaan kuuden arabimaan käyttöön tulevaa leirikeskusta. Leiritoimintaa suunnitellaan erityisesti nuorisolle. Kunta on myymässä 5 hehtaarin maa-aluetta 60 tuhannen euron hintaan. Rakentaminen toteutetaan qatarilaisin varoin ja leirikeskuksen ylläpidosta huolehtii perustettava Suomi-Qatar -yhdistys.

Villien huhujen mukaan Savonmuan Al-kaeta-sentteriksi nimettävään leirikeskukseen tulee nuorten videotyöpaja marttyyrivideoiden kuvaamista varten, ampumarata, kemianlaboratorio, tutka-asema ja seitsemän ydinsodan kestävää moskeijaa. "Suattaapi tuo olla ja suattaapi tuo olla olematta", kommentoi asioista hyvin perillä oleva rantasalmelainen syväkurkku.

14 comments:

Anonymous said...

Kyllä ne vaan jostain syystä Hitleriä koskevat jutut kiinnostavat reinoa. Vaikka ei kai olekaan tunnustautunut natsiaatteen kannattajaksi? Pelkuruutta sekin...

IDA said...

Sano nyt suoraan että olet natsi! Sano nyt! Sano suoraan! En ymmärrä muuten mitään ja käyn itkemään.

Lähdetäänkö anonyymi pihalle leikkimään natseja ja kommunisteja?

Anonymous said...

Niin ja ajatteles Bad Doberanin yli 11000 asukkaan pelkuruutta: Hitler on alkanut äkkiä kiinnostaa heitä ihan tavattomasti, eikä silti yksikään uskalla tunnustautua julkisesti natsiksi!

reino said...

Mää oon vissiin tosi sairas yksilö, koska "Hitleriä koskevien juttujen" lisäksi minua nähtävästi kiinnostavat mm. yksityisarmeijan perustaminen, ihmisten polttaminen pihagrillissä ja kokonaisen vuoden kestävät afrotanssibileet.

Siinähän sitä jo onkin yhdelle äijälle harrastusta riittämiin. :)

Anonymous said...

Oletko ajatellut hakeutua hoitoon? Kyllähän sinä selvästi olet aika häiriintynyt yksilö!

kojootti said...

Suosittelen anonyymia kääntymään mielenterveysasioissa vihreiden eduskuntaryhmän puoleen. He eivät kaiketi grillaa muuta kuin porkkanaa.

Yrjöperskeles said...

Kiitos erinomaisista kirjoituksista. Koska näistä asioista ei kirjoiteta koskaan liikaa, väsäsin itsekin blogin:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/

Onnea ja menestystä!

Yrjöperskeles.

reino said...

http://yrjoperskeles.blogspot.com/

Perskeles! On meinaan hyvä.
Lukekaa! Lepo. Lukekaa!!

Anonymous said...

Grillatun etunimi oli siis Tynesha? Kertooko se mitään hänen etnisestä ryhmästään. Ja kuuluuko grillaaja samaan ryhmään.

reino said...

Tsot, tsot! Etnisen taustan mainitseminen ei ole enää piiitkään aikaan kuulunut vastuulliseen uutisointiin sivistysvaltiossa!!1!

Mutta sen verran voitaneen mainita, että kyseessä on grillauksen Huippuosaaja.

Anonymous said...

Tuleva trendiherkku taitaa olla sitten ei strutsi- vaan tutsipihvi?

Saattas olla vaikka ruandalainen kansanruoka joka sopii suomalaisen junttikansan ruokapöytää rikastuttamaan. Poliisilla on säilössä kai yksi paikallinen kokki.... ;)

Anonymous said...

Aitko Reino pistää naapuriasi pataan vai mikä tälläisissä uutisissa kiinnostaa?

Suomalaisethan on muuten tunnettuja paloittelumurhista.. et kai sellaista suunnittele?

Anonymous said...

"reino said...

Mää oon vissiin tosi sairas yksilö, koska "Hitleriä koskevien juttujen" lisäksi minua nähtävästi kiinnostavat mm......."


Jonkun tietyn näkökulman jatkuva käyttö johtaa siihen ettei pysty enää arvioimaan asioita objektiivisesti.

reino said...

Ei mulla mitään tiettyä näkökulmaa o käytössä. Mulle on vaan koulussa opetettu, että monikulttuuri on rikkaus, ja sen kiistämättömän ja kylmän faktan valossa mää näitä elämän ihmeellisyyksiä objektivisoin. ;)

Onko nyt joku oikeasti sitä mieltä, että noita neljää juttua yhdistää jokin tietty näkökulma? Jos, niin mikä? Vai johtuuko tuo reaktio vain siitä, että kun suvaitsevainen näkee sanan Hitler missä tahansa yhteydessä, hänellä menee vaistomaisesti silmät kiinni, sormet korviin ja suusta alkaa kuulua äänekästä äbäläwäbälää.

Ja nytkö suomalaiset ovat sitten tunnettuja paloittelumurhista? Siis meillä on Virpi Butt ja kaksi muuta. Ja nyt sitten suomalaiset ovat muka oikein tunnettuja paloittelumurhista? Joo, tää on just se ensimmäinen kommentti, minkä ulkomailla käydessään aina kuulee: Where are you from? Oh Finland, yes I know paloittelumurha very much.