26.4.07

Tulevat ja tappavat, osa II

Pieni tilannekatsaus liittyen aiempaan kirjoitukseeni nimeltä Tulevat ja tappavat meidän mamumme.

Tämä on kuin TV-sarjasta 24. Tässä vain on kyseessä 24 edellistä kuukautta. Tähän mennessä tapahtunut:

* Huhtikuussa 2005 tapettiin veitsellä Tampereella irakilaissyntyinen pizzakuski. Tappaja oli Algeriasta (väestöstä 99% muslimeja).

* Helmikuussa 2006 tapettiin veitsellä Helsingin Laajasalossa nuori suomalaissyntyinen nainen. Tappaja oli Bangladeshistä (83% muslimeja).

* Maaliskuussa 2006 tapettiin veitsellä omassa kodissaan venäläissyntyinen Myyrmäen uimahallin siivooja. Tappaja oli Azerbaidzhanista (93,4% muslimeja).

* Huhtikuussa 2007 tapettiin ampumalla Imatralla itävaltalaissyntyinen rakastunut mies. Tappaja oli Bosnia-Herzegovinasta (48% muslimeja).

Kaikki yllämainitut tappajat olivat turvapaikanhakijoita. Monet heistä olivat esiintyneet Suomessa usealla eri nimellä. Muutenkin tuossa on tietynlainen selkeä kuvio tunnistettavissa. Mitäs arvelette, mahtaakohan tämä aiheuttaa suomalaisten poliitikkojen joukossa minkäänlaisia toimenpiteitä? Valitse suosikkivaihtoehtosi:

a) Astrid Thors, aina ajan tasalla oleva maahanmuuttoministerimme toteaa, että valitettavasti se on näin. Kyllä tuossa on selvä trendi nähtävissä. Suomen on nyt ryhdyttävä pikakäännyttämään kaikki A- tai B-alkuisista maista tulevat turvapaikkashoppailijat. Paitsi muslimeja ei tietenkään saa sortaa. Mutta jatkossa Andorrasta, Australiasta tai Belgiasta ei enää päästetä Suomeen ketään. Paitsi muslimit.

b) B-lupalaisille on annettava pysyvä turvapaikka heti, koska heilläkin on oikeus ihmisoikeuksiin ja epävarmuus ajaa ihmisen epätoivoisiin tekoihin.

c) Canada.

d) Demarit ovat jo pitkään vaatineet käsiaseiden kieltämistä. Nyt oppositiossa ollessaan demarit aikovat vaatia myös teräaseiden kieltämistä. Aseet tappavat, eivät hädänlaiset ihmiset.

13 comments:

Anonymous said...

Erinomaiset vaihtoehdot :)

Mutta oikeasti ei ole kyllä naurattanut enää yhtään vähään aikaan .

Jotain konkreettista tarttis tehrä. Mutta mikäpä sitten olisi rakentava, realistinen ja ratkaiseva toimenpide tai projekti?

Anonymous said...

"Jotain konkreettista tarttis tehrä. Mutta mikäpä sitten olisi rakentava, realistinen ja ratkaiseva toimenpide tai projekti?"

Suosittelisin Gunpowder Plotin uudelleen kokeilua. Se putsaisi pöydän tarvittavalla tavalla.

Anonymous said...

j) jaki?

Anonymous said...

"Aseet tappavat, eivät hädänlaiset ihmiset."

Välillä myös nyrkit tappavat. Puhuvaa säkkiä kohdellaan kuin hiekkasäkkiä: http://media.putfile.com/axer-bo-amkozhn-tawanm-chya-bawka-gyan-daya-gyan-axer-bo-

(videolla tapetaan nainen, ei herkkähermoisille!)

reino said...

Melko ahdistava video. Onko sulla tuon tapauksen taustoista tietoa?

Tai kyllähän sen nyt näki, mikä on homman nimi. Jokainen normaalin suomalaisen peruskoulun käynyt tietää, miten kiihottavaa on käydä porukalla jonkun päälle, tietäen että se on avuton, se ei mahda sulle mitään, siihen sattuu mutta suhun ei satu.

Joka jätkä näytti haluavan ikioman kamerakännykkäkuvan muistoksi.

Aika moni normaalin suomalaisen peruskoulun käynyt (ja varmasti vielä useampi tulevaisuudessa) tietää myös sen, miten ahdistavaa on olla tuon ringin keskellä. Vaikka ei ihan noin pitkälle mentäisikään.

Konetuliaseet.

Anonymous said...

Se on sitä alistumista. Alla Fuckbar!

Pakkishan tiesti tuostakin, mutta lisätään tämä tännekin ettei mene palstaa seuraamattomilta ohi:

---------------------------------

Mosul, Iraq -- According to the Kurdish website Jebar.info up to 1000 men from the Yezidi Kurdish community of Mosul killed a teenager who's only crime was running away to marry a Muslim man whom she loved and converting to his religion.

For four months ago the girl had been given shelter by a local Muslim Sheik. It was reported that in the last few days her family persuaded her to return home, convincing her that she had been forgiven by her parents and relatives for her mistake.

In a short mobile video clip which appears to have been taken by locals at seen of the murder, the girl is seen being ambushed on her way home by a group of up to 1000 men who were waiting for her to return; the men killed her in the most brutal way possible, by throwing large stones on her head. The following clips show that while she is alive and crying for help she is taunted and kicked in her stomach until someone finishes her off by throwing a large stone on her face.

Warning: the following videos (RealPlayer) show graphic and disturbing images:

video 1 - http://www.jebar.info/yazidivedio/016.3gp
video 2 - http://www.jebar.info/yazidivedio/bisababislamaha.3gp
video 3 - http://www.jebar.info/yazidivedio/video-0007.3gp
video 4 - http://www.jebar.info/yazidivedio/1.3gp
video 5 - http://www.jebar.info/yazidivedio/2.3gp
video 6 - http://www.jebar.info/yazidivedio/3.3gp

From the clips it appears that the girl was first stripped naked to symbolize that she had dishonored her family and her Yezidi religion. She is lying on the road naked while her smashed face is covered with blood and still breathing.

According to the website and footage from the clip a number of armed local police officers were present who in fact helped the crowd to kill the woman rather than preventing the crime. Sometime later the Iraqi army arrived at the scene and refused anyone entry, including the press.

Killing women for reasons of honor, shame and religion does happens in regions of Kurdistan and Iraq. The above incidents are not uncommon in some of the deeply religious and traditional communities. For long violence against women has been commonly used as a political and religious weapon and as a means of social control.

By Kameel Ahmady, Mina Rojdar
www.Kurdishaspect.com

reino said...

Jees jees, yeziditkin näyttää olevan mukavia heppuja. Hyvä kurdit!

500 äijää potkii maassa makaavaa likkaa muna pystyssä.

Kekke said...

No perkele, itse olen noista jezideistä tehnyt hieman tutkimustyötä ja heidän uskontonsa on ihan mielenkiintoinen. Heitä väitetään saatananpalvojiksi koska heidän jumalhahmonsa on muslimien mielestä Shaitan eli perhana itse. Mutta se, että he tekevätkin saatanallisia juttuja, tuli puun takaa.

Anonymous said...

Onko mikään ihmekään, että tuollaisia ihmisiä on pakko pitää kovalla kädellä kurissa.

Vaikka sitten kaasulla. Churchillin mallin mukaan.

Kekke said...

Noh, kunniamurhat eivät ole vain kurdeille ominaista. mm. tshetsheenienkin parissa perinne tunnetaan.

Anonymous said...

Hyi saatana. Tätä meillekin, where do I sign up?

kojootti said...

Hei! - ei pidä yleistää. Siinä oli vain tuhat yksittäistapausta ölisemässä kiihkoissaan ja tappamassa avutonta naista erityisen julmalla ja raa'alla tavalla.

Nokian multimediatietokoneita näkyi joitakin kuvissa.

Ei vittu.

Anonymous said...

Väkivalta synnyttää väkivaltaa, mutta em. kavereille voisi kiinnioton suorittaa vaikkapa näin:
http://www.liveleak.com/view?i=f20_1175373118

Tuollainen voisi olla kohdallaan mm. joukkoraiskaajille. Kiinalaista kulttuuria hieman tasoittamaan tätä islamoitumista...