10.4.07

Imams-kisa

Tervetuloa hei Imams-skabaan. Meillä on täällä tänään ihan mielettömän hieno fiilis.

Jani ei valitettavasti päässy nyt tänään juontaan, kun se sai "jostain syystä" (khi-hih) kuolemantuomion, ja siltä leikataan just päätä irti tuolla torilla. Mut ei se hei mitään, meillä on tosi jännät pudotuspelit odotettavissa, ihquja kilpailijoita ja aivan älyttömän fantsut tuomarit.

Ja tosi kivannäkösiä kaapuja täällä tänään katsomossa. Onx toi Gaultierin huivi? No niin, siis tämän illan Imams-skaban henki on se, että raati on valinnut kolme imaamia pudotusvuoroon. Nyt sit yleisö sais äänestää näistä, että kuka tippuu. Mutta kuunnellaan esitykset ja tuomariston arvioinnit ensin.

Ensimmäisenä kilpailijana meillä on Abu Usamah at-Thahabi.

Tuomari A: Toi karheus sun äänessä, kun sä sanoit, että Nobody likes the kuffaar. Se oli jotain ihan uskomatonta. Sä annoit niinqu sellasen tosi uskottavan vaikutelman, kun sä toistit sitä oikein useampaan kertaan. Mun siis ihan tosi melkein alko käydä säälix kuffareita.
Tuomari B: Sun pitäis ymmärtää, että tää ei o mikään ghettopoikien korttelienvälinen dissauskisa. Sä kuittailet lavalta tuomareille, sä kuittailet Al Qaidalle etkä itse tee edes sitä jihadia, mitä pitäis etukäteen tehdä.
Tuomari C: Mun mielestä oli hieno, kun sä sanoit, että kaikki kuffarit pitäis niinqu ristiinnaulita julkisesti ja jättää kolmex päiväx ristille vuotamaan kuiviin. Se oli mun mielestä jotenkin tosi koskettavaa.

Kilpailija numero kaksi on Sheikh Taj el-Din al-Hilali.

Tuomari A: Se heitto paljaista lihanpaloista ja kissoista oli tosi hyvä. Musta sussa on just sellasta luovuutta ja heittäytymistä, jota hyvältä imaamilta vaaditaan.
Tuomari B: Sä yrität koko ajan mennä siitä, mistä aita on matalin. Siis tollasta "no v**tu se horo sai mitä pyysikin" -tyyppistä läppäähän pystyy heittään kuka vaan. Valkoset heteromiehetkin on heittäny tollasta joskus vuonna miekka ja kivi. Sä oot siis niin kasari ettei mitään rajaa.
Tuomari C: No ekaks mun täytyy pyytää anteeks sitä, että mä rupesin nauraan kesken kaiken. Mutta se oli vaan niin osuvasti sanottu, mitä sä sanoit vääräuskoisten kyrvistä. Siis mä en o ikinä kuullu mitään niin hauskaa.

Ja illan kolmas kilpailija on legendaarinen Abu Hamza.

Tuomari A: Sulla on sellasta katu-uskottavuutta ja karismaa. Mä tykkäsin tosi paljon tosta sun uudesta alumiinisesta Kapteeni Koukku -kädestä. Ja sitten vielä toi itsemurhapommi-iskussa puhjennut silmä. Mun mielestä sussa siis hei symboloituu jihadin syvin olemus.
Tuomari B: Nyt täytyy sanoa, että mulla pöksyt kastu kun sä lähdit resitoimaan Lehmän suuraa. Sä todella osaat ottaa yleisön haltuun.
Tuomari C: Osaaxä hei pelata futista? Sä olet kyllä aidosti seksikkäin imaami, jonka mä tiedän.

No niin. Nyt kaikki kilpailijat ovat resitoineet ja tuomaristo on antanut lausuntonsa. Nyt on yleisön vuoro äänestää. Ja pelin henki on raaka, mutta sharian mukainen, niinqu Janilla oli tapana sanoa ennen ku se sai (khi-hih) "potkut". Mut siis se, joka nyt tippuu tällä kierroksella, lähtee heti seuraavalla koneella turvapaikanhakijaksi ja yli-imaamiksi Suomeen. Vähän mageeta hei! Pistäkää ääniä tulemaan.

18 comments:

Anonymous said...

BRYSSEL. Yli 700 ihmistä pidätettiin vuonna 2006 terrorismiin liitetyistä rikoksista EU:n alueella, Europolin tiistaina julkaistu raportti kertoi. Vain puoleen pidätyksistä liittyi islamistiryhmien tai -aktivistien terroriuhkia.

EU:n 27 jäsenmaassa tehtiin viime vuonna lähes 500 terrorismirikosta. Useimmiten asialla olivat Ranskan Korsikan ja Espanjan Baskimaan itsenäisyyttä ajavat separatistit.

Terrorismirikoksia olivat Europolin mukaan muun muassa terroristisen propagandan levittäminen, terrorismin rahoittaminen ja suojan tarjoaminen ääriaineksille.

EU:n alueella toimii useita terroristijärjestöjä, joista jotkut käyttävät unionia vain tukikohtanaan tai rahankeruualueenaan.

Dr. Doctor said...

Eikö Suomen oma poika "kebab" päässyt mukaan? Aika hyvää läppää siltäkin on tullut...

"Ei sananvapauden nimessäkään voi mitä tahansa sanoa" tulee mieleen Tanskan pilapiirroskohun mielessä.

Lisäksi kebabin esitys pääsee lentoon korkeissa nuoteissa...

Anonymous said...

Mitäs rasisti-reino sanoo, kun uuteen hallitusohjelmaan tullee mainita rasismin kitkemiseksi Suomesta?
Entä mitä mieltä olet kun taannoin pohtimalle Thaimaan kuninkaan solvaamisesta 10 vuotta vankeutta saanut sveitsiläismies armahdettiin solvauksen kohteen toimesta?

reino said...

Mitä mitä?!? Uuteen hallitusohjelmaan maininta reinojen kitkemisestä?? Tästä on nyt hyvin lyhyt matka polttouuneihin.

Mutta mää luotan siihen, että viimeistään suihkun kohdalla Tavja osoittaa samaa suurisieluisuutta kuin Thaimaan kuningas ja armahtaa mut.

huolestunut said...

Kukaan ei ole näköjään vielä äänestänyt, jos dr. doctorin omaa ehdotusta ei oteta huomioon. Oma ääneni menee kilpailijalle numero kaksi:

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,21549192-5005941,00.html

Onkohan sylissä oleva kissa syönyt paljonkin naapurin terassilla olleita paljaita lihanpaloja...

Anonymous said...

En usko, koska sinähän olet paha ihminen ( sairas)!

Vasarahammer said...

Minun ääneni menee kilpailijalle numero yksi. Siinä Filthy kuffar -jutussa on jotain käännynnäisen alkuvoimaa.

Filthy kuffar myös tiivistää Koraanin sanoman osuvaksi iskulauseeksi. Kilpailija osaa myös muistuttaa kuffareja odottavasta kohtalosta, jos he eivät tunnusta islamin ylivertaisuutta.

reino said...

En usko, koska sinähän olet paha ihminen (sairas)!

Näinhän se menee, että minä se olen paha ja sairas ihminen, kun netissä kirjoittelen. Muut ne vaan kulttuuriaan varjelevat, kun joukkomurhaavat ja -raiskaavat.

Jahas, kilpailija numero 1 on siis ylivoimaisessa johdossa 1 äänellä. Lisää ääniä?

Anonymous said...

Kilpailija numero yksi. Lue Vasarahammerin perustelut.

Anonymous said...

Kyllä minun ääneni menee Abu Hamzalle katu-uskottavan habituksen takia. Valinnan ratkaisi kuitenkin se, että mies on BBC:n mukaan entinen portsari. Ensin tuima katse kalansilmällä ja sitten niska-perseote teräskoukulla on pelottava mielikuva suomalaiselle peräkammarinasselle.

Herja

Anonymous said...

Niin se reino vaan on... Sie oot pahasti sairas mieleltäsi. Siksi sulla ei ole naista, ei perhettä, ei kulttuuria. Vain viinapullo hetken pakona todellisuudesta.

Pitäisikö sun vielä hankkia itsellesi edes jonkinlainen elämä. Vaikka sulta ei seksi enää onnistu, niin on elämässä muutakin ihanaa.

reino said...

Heidi K? Ei kai vaan itse Heidi Klum?

Jätä se ruma Seal. Näsijärven rannalta löydetty hyväkuntoinen kuutti. Saavu paikalle!


Jahas, väliaikatilanne: kilpailija numero 1 johtaa kahdella äänellä.

Ajatus Kapteeni Koukusta portsarina on tosiaan aika pelottava.

Anonymous said...

Aika ovelaa sanoa ettei jollain ole kulttuuria. Sillä tavalla kätevästi saadaan henkilö pois siitä rikastamisen piiristä.

Ja kaikkihan tietää että jos ei rikasta, ei ole mitään. Paitsi hyvä syrjimisen kohde tietysti.

reino said...

Joo, Heidi K taitaakin olla itse Mona Sahlin tai sitten Jukka Relander valeasussa.

Suonkuokkijoiden junttikulttuuri on kulttuuriton kulttuuri.

Anonymous said...

"Ajattelen, siis olen rasisti." -Descartes

sdasfafasd said...

Ehdottomasti Abu Hamza, siis kamoon siinä on kolmasosa piraattiakin. Piraatti-Terroristi-Imaami on sellainen yhdistelmä jolle ei vittuilla.

kojootti said...

Annan ääneni abulle. Kilpailija numero kolme. Käsittääkseni ainoa muslimien hyväksymä vähemmistöryhmä imaamin hommiin ovat (sota)vammaiset. Muslimien olisi hyvä näyttää muulle maailmalle välillä vähän suvaitsevaisuutta valitsemalla vähemmistöehdokkaan.

Anonymous said...

Statsminister M. Sahlin! Lol!

Dr. Rellu! ROFL!