4.10.07

Syökää sikaa, liittykää taideprojektiin

Tulkaa 20.10. Plevnaan syömään sikaa. Liittykää sitä odotellessa taideprojektiin.

Ruotsalaistaiteilija Lars Vilksiä tukevan taideprojektin idea on, että jos muslimit luulevat saavansa tappouhkauksillaan koko maailman alistumaan kerta toisensa jälkeen, niin mehän voimme näyttää niille, että se ei välttämättä toimi.

Vilksin saamien tappouhkauksien pinnalle näkyväksi syyksi kerrotaan, että muslimit eivät halua kenenkään julkaisevan tai näkevän Vilksin piirtämiä kuvia. Todellinen syy on tietenkin se, että muslimit haluavat muistuttaa koko maailmalle, että jos olet eri mieltä muslimien kanssa, sinulta leikataan pää irti.

Ainoa oikea vastaus on tietenkin julkaista niitä kiellettyjä kuvia joka paikassa kyllästymiseen asti.

Laittamalla Öölannin lipulle piirretyn rondellikoiran kuvan nettisivullesi voit edistää Öölannin matkailua, tukea Lars Vilksiä ja ilmoittautua tappolistalle. Jossain vaiheessa muslimit ehkä tajuavat, että tapettavia on vielä tällä hetkellä liikaa, joten tappamisen aloittaminen siirtyy hieman myöhemmäksi tulevaisuuteen.

Minun mielestäni on muuten jokseenkin ironista, että jos joku tosiaan tappaa Vilksin ja saa siitä palkkioksi 100 000 dollaria (tai 150 000, jos kurkku leikataan auki), niin ne rahat tulevat hyvin todennäköisesti Ruotsin valtion kassasta. Ruotsi maksaa joka vuosi valtavia määriä kehitys- yms. apua Libanoniin, Irakiin ja muihin muslimimaailman pysyviin kriisipesäkkeisiin. Ja osa näistä rahoista päätyy väkisinkin kymmenyksinä paikalliselle al Qaidalle. Ruotsalaiset siis hyvin ystävällisesti rahoittavat oman kansanmurhansa itse.

Mutta niin paljon rahaa ei ole edes Ruotsin kehitysapukassassa, että al qaidoilla olisi varaa maksaa meidän jokaisen tappamisesta. Eli osallistukaa vaan huoletta taideprojektiin. :)

====

reinoblog on nyt ollut toiminnassa vuoden verran. Aluksi vaatimaton tarkoitukseni oli kerätä yhteen nuoruusvuosien kirjoitelmia, kuten tämä Pahkasikahenkinen teos Viinamäen Eemeli, joka omistetaan erityisesti tummeliklubilaisille. Olin myös ajatellut kirjoittaa jotain satunnaista pakinantynkää silloin tällöin, kuten tämä reinoblogin ensimmäinen postaus
Suomi julistaa Iso-Britannialle maasodan.

Mutta sitten Valkoparraton mies astui ovesta sisään ja sanoi päivää. Ja kaikki muuttui. Yksivuotisjuhlan kunniaksi ajattelin uudelleenjulkaista kaikkien aikojen ensimmäisen Valkoparraton mies -pakinan vähän uudessa kuosissa. Mutta uusi versio löytyy yksinoikeudella vain Uutiskynnyksen viihdeosastolta, joten joudun vaivaamaan teitä menemään sinne lukemaan sen.

Tässä vaiheessa kävijälaskuri näyttää vähän yli 150 000 käyntiä. Se ei tarkoita samaa kuin uniikkien kävijöiden määrä, mutta se tarkoittaa sitä, että trafiikki on ollut kovaa ja hauskoja kommentteja, keskusteluja ja vänkäyksiä on riittänyt. Siitä kiitos kaikille osallistuneille.

reinoblog on tässä muodossa tullut tiensä päähän. Tekeminen jatkuu muualla. Pakinoita ilmestynee jatkossakin säännöllisen epäsäännöllisesti Uutiskynnyksessä. Jatkossa kirjoitan toivon mukaan enemmänkin omalla nimelläni.

Vielä kerran kiitokset kaikille lukijoille. Kommentointi on kytketty pois päältä. Valot sammuvat...

Onneksi on MUSKLE!