27.9.07

Muhamed-pilapiirroksia, osa II

Vielä löytyi laatikon pohjalta yksi Muhamed-pilapiirros. Tässä kuvassa (by Tuumailija) Suomeen on saapunut vihreä marsilaismies nimeltään Muhamad al C4-Pack Prophet-O, joka istuu MTV3:n Pertti Nybergin kanssa lähiöpubissa kaljalla.

Kaikkihan muistavat Nybergin blogipostauksen keväältä:
“Kyllä ne somalitkin vielä paikallistuvat. Tänne tulee joitakin muita kaukaisia vieraita kummallisine tapoineen. Sitten minäkin olen varmaan jo niin vanha, että kummastelen näitä uusimpia humanoideja lähiöpubissa yhdessä mustalaisten ja somalien kanssa.“

Joku voisi sanoa, että vähän vanhaa asiaa, mutta asiahan on mitä ajankohtaisin, koska somalit eivät ole vieläkään paikallistuneet.

Jos joku ihmettelee, että miksi eivät, niin kannattaa lukea tämä BBC:n artikkeli Britanniasta, jossa somaleja on asunut jo sadan vuoden ajan. Siinä todetaan minun mielestäni hyvin selvästi, että somalikulttuurin kovin ydin, eli tiukkaan suku- ja klaanirakenteeseen perustuva identiteetti on suurin este sopeutumisella.

13 comments:

Anonymous said...

Mitä mieltä olet länsimaalaisesta pukeutusmistyylistä:

http://www.sley.fi/linna/linnapressi/images/nunnia.jpg

Anonymous said...

Ihmettelenpä tuota "paikallistumista". Mustalaiset on paikallistuneet 400 vuotta eikä paljon ole tuloksia tullut. Eikä se mustalaisonkelma ole mihinkään kadonnut. Se vain hukkuu kohinaan kun jatkuvasti tulee pahenevia vaikeuksia uusien maahantulijoiden myötä. Uutena vivahteena oli viimekesän Romanian romaanit. Siinä jo tarvittiin poliisiakin, mikä ei sinänsä ole uutta ja ihmeellistä. Siitä vain uskallettin uutisoida meikäläisten brezneviläisten tiedotusvälineitten toimesta.
Ja siitä paikallistumisesta. Näyttää tosiaan siltä että vanhan on ruvettava yrittämään paikallistumista synnyinmaahansa kun ei kohta tunne sitä enää omakseen. Tai sitten on lähdettävä itse pakolaiseksi vapaaseen länteen. Näyttää huonolta isänmaan tulevaisuus. Ja sitä nämä "paikallistajat" ei näe. Se on se vanha totuus että ei näe metsää puilta. Ei varsinkaan kun on se monikulttuuristamispyörrytys pääkopan sisällä.

reino said...

Toi on hauska toi "Mieltä mieltä olette siitä ja tästä" -tyyppi.

Älkää nyt sille vaan mitään kukaan vastatko. Sitten se ei lopeta ikinä.

Paikallistumisen suhteen tuo on muuten hyvä ajatus. Ehkä meidän suomalaisten pitäisi nyt paikallistua entistä juurevammin omaan maahamme. Ja näyttää tulijoillekin vähän mallia.

Sillä milläs ihmeellä kotoudut johonkin kulttuuriin, jos ei kukaan näytä sinulle, mitä se kulttuuri on. Tekis hyvää myös Stadin lähiöiden suomalaislapsillekin. (Ai nazit niinq haluaa, et jengilt otetaan MP3-soittimet vex ja sit ne pakotetaan lähteen böndelle johki skutsiin vai?)

[Jos joku pitää Stadin slangiesitystäni arkaaisena, niin en todellakaan halua kuulla, miten ne 2-Packit (Tupakit?) siellä kotikulmillaan nykyään katu-uskottavasti juttelevat. :) ]

Anonymous said...

Humanoidikin on sopeutuu nopeammin yhteiskuntaan... :D

Anonymous said...

Mitä nationalistelle pitäisi tehdä, että he sopeutuisivat asumaan valtaväestön kanssa?

reino said...

http://www.rautataivas.net/index2.php

weekendsoldier said...

http://www.rautataivas.net/index2.php

- Heh! Toi pitää nähdä, kun se joskus valmistuu. Jos se on puoliksikaan yhtä hillitön, kui Star Wreck, on tiedossa hyvät naurut.

lot said...

Haa, mul onki rautataivas-t-paita. En voinut vastustaa kiusausta, kun myyjä hehkutti kuvamaailman fasistodisia (taijotainsinnepäin) sävyjä..

reino said...

No jo nyt on jumalauta. Ihme touhua.

Anonymous said...

Luulen noissa "joukkoraiskaustapauksissa" olevan pääasiassa taustalla nationalistipiirien järjestämä ulkomaalaisten maahanmuuttajien lokaamiskampanja. Eli tekaistaan raiskaustapahtuma, ja sitten saadaan niitä hyvä syy tehdä puhdistuksia.

reino said...

Niinpä. Sanoi Raid.

Kumitonttu said...

On ihan selvää, että joukkoraiskaus on tyypillinen sopeutuma juuri suomalaiselle miehelle. Keskeisin todiste on ehkä hiukan yllättäen se, että sana "joukkoraiskaus" on suomea ja tarkoittaa joukkoraiskausta. Vastaavaa sanaa ei esimerkiksi afrikaksi ole ollenkaan. Myös iraniksi, irakiksi, saudi-arabiaksi ja pakistaniksi vastaavaa toimintaa kuvaava sana kääntyisi suomeksi muotoon "Leikki".

Jukka Aakula said...

Kyllä suomalainen mies on sen verran umpimielisen epäsosiaalinen, ettei lähde mihinkään joukkoraiskauksiin mukaan.

BBC:n artikkelin kommenttikeskustelu oli aika hyvä. Tosin sielläkin oli pari kommenttia tyyliin "kaikilla maahanmuuttajaryhmillä on samat ongelmat", vaikka ei varmasti ole.