16.10.07

Valkoparraton uusperheenisä

(Tämän blogin piti poistua talviunille, mutta erittäin vahvat telepaattiset viestit satojen metrien syvyydessä nykyään asustavalta Mestarilta herättivät minut hetkeksi. Ja kun avasin aamun Hesarin, niin mitä minä luinkaan.)

- Hyvää, sanoi Valkoparraton mies, päivää.
- Vihdoinkin te tulitte. Ikävää, että jouduin soittamaan teille kesken päivän, mutta tällaista käytöstä ei kerta kaikkiaan voida päiväkodissa suvaita.
- No mitäs se poika nyt on tehnyt?
- Reynoldo meni Pia-Riikan kanssa tuonne kaappiin piiloon, eikä suostu avaamaan ovea. Se on jotenkin lukossa.
- Nyt te tietysti pelkäätte, että ne siellä keskenään pussailevat. Tai leikkivät jotain lääkärileikkejä. No, ei se niin vaarallista ole. Pojat ovat poikia ja tytöt tyttöjä. Varmaan itsekin lapsena... Mutta eihän sellainen tietenkään päiväkotiin kuulu. Reynoldo, avaapas nyt se ovi.
- Kyse on epäsosiaalistavasta ja epätasa-arvoistavasta käytöksestä, jota ei voida päiväkodissa hyväksyä. Katsokaa nyt itse: Reynoldolla ja Pia-Riikalla on kaikki vaatteet päällä. Ja eiväthän he edes huispaa. Ei sellainen vetele.
- Mitäs se huispaaminen, eikös se tarkoita jotain peliä?
- Se tarkoittaa ihan mitä tahansa me haluamme sen tarkoittavan. Uussuomessa on huutava pula positiivissävytteisistä sanoista, koska sanat värittyvät negatiivisesti niin nopeasti. Sen takia meidän on otettava kaikki vähänkään positiivisviritteiset sanat uusiokäyttöön.
- Vai niin. Minkä takia muuten kaikki muut lapset ovat aivan alasti? Onko teillä päiväuniaika? Eikös niiden tule kylmä?
- Meillä on tietenkin kaikkien yhteinen seksuaalikasvatustunti, jolloin seksuaalisuutta harjoitetaan tasavertaistavasti ja syrjimättömästi yhteisten, kaikkia kunnioittavien sääntöjen mukaan.
- Siis mitä?
- Uusnorjalaista seksuaalikasvatusta. Angstiina, nyt päästät irti tätin jalasta ja menet kiltisti leikkimään Kigelin kanssa.
- Tuo tyttöhän on aivan hädissään ja itkee.
- Siinäs kuulit, Angstiina. Voi, miten inhottavaa. Nyt lopetat sen itkemisen. Seksuaalisuus on iloinen asia. Et kai sinä Angstiina halua, että täti joutuu käyttämään R-sanaa? Sinun pitää antaa myös muiden poikien kuin Jani-Petterin huispata piip-peliäsi.
- Minä kun olen aina luullut, että vain pojilla on pippeli.
- Me pyrimme määrätietoisesti eroon epätasa-arvoistavista sanoista. Kaikki lapset ovat yhdenvertaisia ja ehdottomasti samanlaisia. Ei ole erikseen pippeleitä ja pimppejä. Kaikilla on piip-peli. Nyt menet siitä, Angstiina. Tai täti joutuu käyttämään R-sanaa. Ja sinä tiedät mitä silloin tapahtuu: Angstiina joutuu lepositeisiin lepohuoneeseen, ja siellä Angstiinan pitää pyytää kiltisti anteeksi Kigeliltä ja 3-packiltä ja...
- Tämähän on aivan sairasta touhua.
- Tekin siinä! Paraskin puhuja! Miten te kuvittelette, että Reynoldo voi ikinä kasvaa oikeaksi uussuomalaiseksi, jos hän menee Pia-Riikan kanssa kaappiin piiloon silloin kun pitää ruveta joukolla huispaamaan?
- Se oli ihan oikein tehty, poika. Näinä suuren hulluuden aikoina on hyvä saavutus, jos pystyy pelastamaan edes itselleen läheisimmät. Nyt odotellaan, että Pia-Riikan äiti tulee hakemaan tyttönsä turvaan. Ja huomenna etsitään teille kahdelle sellainen ihan vanhasuomalainen päiväkoti. Maksoi mitä maksoi.