10.5.07

Suomen maahanmuuttopolitiikka

Tampereella on - kuulemma - sellainen melko nuori vaalea likka, jolla on tapana kutsua miehiä baarista luoksensa kylään. Kun päästään tytön asunnolle, hän menee alastomana lattialle makaamaan ja pyytää kusemaan päälleen. Jotkut kusevat, jotkut eivät.

Miesten alkuperäisistä motiiveista lähteä tytön matkaan on paha sanoa mitään varmaa. Jotkut lähtevät ihan vaan pillun perässä. Saattaapa joku lähteä pahat mielessään, ajatellen, että panenpa tuota ja varastan sitten sen tavarat. Ja aivan varmasti löytyy joku sellainenkin, joka lähtee tytön matkaan kosiakseen häntä ja kunnioittaakseen ja rakastaakseen häntä elämänsä loppuun saakka, sillä tyttö on huonosta elämästään huolimatta vielä ihan kivan näköinen.

Mutta yksi asia on varma: sen jälkeen, kun menet lattialle makaamaan ja pyydät kusemaan päällesi sinun on turha odottaa kunnioittavaa kohtelua enää keltään.

Suomen maahanmuuttopolitiikan suuntaa on luotsaamassa monta poliitikkoa ja virkamiestä. Yksi heistä on vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen, joka on viime aikoina selvästi halunnut ottaa suuremman roolin maahanmuuttopoliittisen asenneilmaston luomisessa, asiaan liittyvien lakien tulkinnassa ja uusien lakien esittämisessä. Minä aion kirjoittaa Mikko Puumalaisesta vielä monta kertaa, kunhan tässä pahin tunnekuohu vähän laantuu.

9 comments:

Anonymous said...

taitaa kalju kiiltää jos siihen kusee

Anonymous said...

Aika raasu likka miusta, mutta onhan tuota kaikenlaisia sukkien ja sukkahousujen kuluttajia nähty.
Puumis...taidan jättää väliin kunnei lingvistiset kyvyt riitä kyseisentyyppisten paperinpyörittäjäpikkuhitlerpaskojen kuvaamiseen.

Anonymous said...

Löytyiskö tytön puhelinnumeroa?

Dr. Doctor said...

Olisipa kärpäsenä katossa kun tätä tulkitaan poliisikuulustelussa ; )

Anonymous said...

Missäs ravintoloissa ko. tyttö käy?

reino said...

Tyttö tuntuu herättävän kiinnostusta. ;)

Mutta en mä siitä mitään tiedä. Kaverit vaan puhu.

Anonymous said...

Kaukajärvellä pyöri aikoinaan sellainen muija mitä olis pitäny hakata suttunuijalla, kerran tietämättä asiasta menin mukaan, ei paljon pa..tt.nu, tyylin ilmotuksen jälkeen. Kai se katto meikäläisestä että riski kaveri, on varmaan aika potentiaalinen heppu lyömään lujaa.

Kekke said...

Suttunuijalla? Vou. Mikähän pervojen pesä se Mansesteri oikein onkaan. Pitääkin joskus tulla käymään siellä päin.... :)

weekendsoldier said...

Meniköhän minulta nyt jotain ohi? Vai oliko tarkoitus vetää jonkinlasia yhtäläisyysmerkkejä tämän ns. kultaisista suihkuista nauttivan tytön ja taatelintallaajavaltuutettu Puumalaisen välillä?