10.5.07

Mokutusuutisia VI

- Minulla on sekä huonoja uutisia että hyviä uutisia, kertoo Ylimokuttaja lehdistötilaisuuden aluksi. Huono uutinen on se, että Tshadissa sadat lapsisotilaat ovat jäämässä työttömiksi. Hyvä uutinen on se, että nämä lapsisotilaat ovat meille voimavara. Ja mahdollisuus.

- Näin on, vahvistaa työministeriön edustaja. Lapsisotilaista on Suomessa huutava työvoimapula. Lapsisotimisen huippuosaaminen on päässyt Suomesta pahan kerran katoamaan Aunuksen retken jälkeen.

- Tällä hetkellä työvoimatoimistoissamme ei ole yhtään työnhakijaksi ilmoittautunutta lapsisotilasta. Jos nyt joku yhtäkkiä tarvitsisi pataljoonan lapsisotilaita, niin olisi se noloa, kun ei olisi mistä ottaa.

- Ongelman ratkaisemiseksi nämä työttömyysuhan alaiset lapsisotilaat tuodaan Tshadista Suomeen turvapaikanhakijoiksi. Samalla Suomella on mahdollisuus maksaa velkaansa ja kantaa kansainvälistä humanitääristä vastuutaan. Lapsisotilaiden ammattitaidon ylläpitämiseksi ja heidän voimavaraistamisekseen Helsinkiin perustetaan työperäisten lapsisotilaiden täydennyskoulutuskeskus Taideteolliselta korkeakoululta vapautuviin tiloihin. Arabianranta on nimensä ja sijaintinsa puolesta aivan ihanteellinen paikka tällaiselle monikulttuurisen huippuosaamisen keskukselle.

- Uuden koulutuskeskuksen opettajista suurin osa on perinteikkään moskovalaisen Lumumba-yliopiston kasvatteja. On se vaan onni, että tuli tätäkin osaamispotentiaalia aikoinaan tänne haalittua. Arabianrannassa on mahdollista suorittaa lapsisotilaan perustutkinto ja erikoisammattitutkinto. Opiskelu tapahtuu osittain käytännön harjoittelun kautta. Esimerkiksi kaupunkisotaharjoitukset järjestetään perinteiseen tapaan steissillä.

- Myös osa Suomessa jo asuvista maahanmuuttajista on ilmaissut kiinnostuksensa tätä uutta koulutusta kohtaan. Monillahan on valtavan paljon käytännön työn kautta hankittua osaamista, joka voidaan nyt näyttökokeiden kautta jalostaa tutkinnoksi asti. Kiinnostus on ihan maanlaajuista, jopa Oulusta asti on tullut kyselyjä. Nyt on sitten asiantuntijan opastuksella mahdollisuus oppia, miten se fistula oikein oikeaoppisesti tehdään. Kun ei se kaikilta tahdo vielä sujua.

- Koulutukseen tulee mukaan myös kivaa sosiaalista toimintaa. Meille on Teksasista asti hankittu grillauksen huippuosaaja. Timothy Wayne Shepherd tulee pitämään opiskelijoille kivoja grilli-iltoja. No niin, minun pitää nyt valitettavasti lähteä, minulla on näytön vastaanotto Kaisaniemen puistossa, toteaa työministeriön edustaja ja poistuu.

Seuraavaksi puhujapönttöön astuu vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen kertomaan syrjinnän ja rasismin ehkäisemisen tärkeydestä.
- Syrjintään puuttuminen edellyttää tuntuvia keinoja. Erityisesti tulisi puuttua niiden toimintaan, jotka pyrkivät julkisuuden avulla ylläpitämään lapsisotilasvastaista asenneilmastoa. Muun muassa ikärasismiin tulisi puuttua kovalla kädellä. Sotiminen on lapsen työtä. Lapsisotilaiden oikeus toteuttaa omaa kulttuuriaan on tärkeämpi kuin suomalaisten mitkään oikeudet. Fistulan tekeminen on uskonnollisesti ja kulttuurisesti erittäin syvään juurtunut ja maailmanlaajuinen tapa. Toimenpide on asiallisesti suoritettuna luonteeltaan myös verraten vähäinen. Sen sijaan valvomattomissa olosuhteissa on komplikaatioiden riski. Siksi fistulat tulee tehdä yhteiskunnan varoilla.

Helsingin Sanomien toimittaja Maija Aalto sai raikuvat aplodit, kun hän lehdistön edustajana halusi todeta, että lapsisotilaiden vastaanotossa ei ole kysymys mielipide-eroista vaan ihmisoikeuksista!

Lehdistötilaisuus päätettiin kolminkertaiseen aplodikierrokseen seisten sen jälkeen kun itse Ylimokuttaja oli lausunut rohkaiset päätössanansa:
- Lapsisotilaiden avulla kulttuurimme rikastuu, huutava työvoimapula katoaa ja Suomi lähtee nousuun!

8 comments:

Anonymous said...

Puumalaisen mielestä ympärileikkauksen kieltäminen ei ole realistinen näkökohta niinpä se pitää maksattaa veronmaksajilla ja suorittaa valvotuissa olosuhteissa. Entäpä huumeiden kieltäminen tai tappamisen. Nämäkin näyttelevät yhä suurempaa osaa Suomen arjessa joten niiden kieltäminenkään ei liene realistisesti mahdollista. Joukkoraiskauksista puhumattakaan. Näissäkin voi tulla monenlaista komplikaatiota jos joutuu suoriutumaan ala-arvoisissa olosuhteissa joten...

Anonymous said...

Olemme velkaa Tshadille. Länsimaiset riistosotakoneet ovat vieneet monen nuorukaisen työt. Meidän pitäisi siis luonnollisesti maksaa menetetyt työtunnit työttömille lapsisotilaille - mieluiten laadukkaina sotakoneina.
Lähde: http://www.kepa.fi/uutiset/5753/

Eikä sovi unohtaa, että maahanmuuttajista koituu Suomelle samalla selvät säästöt (350 000€/kpl), joten maksettavaa velkaa syntyy tässä aikalailla, koska tuokin raha riistetään kehitysmaista tänne.

Tästä tulee mieleen vaimo alennusmyynnissä: "Säästin tuossakin 20€ ja tuo oli -30%, säästin.. säästin ja säästin siinäkin.. oisin säästänyt vielä enemmänkin, mutta rahat loppuivat."

Anonymous said...

Meikkis kirjoitti:
"Puumalaisen mielestä ympärileikkauksen kieltäminen ei ole realistinen näkökohta niinpä se pitää maksattaa veronmaksajilla ja suorittaa valvotuissa olosuhteissa."

Sama koskee tietysti myös kivitystä.


"Eikä sovi unohtaa, että maahanmuuttajista koituu Suomelle samalla selvät säästöt (350 000€/kpl), joten maksettavaa velkaa syntyy tässä aikalailla, koska tuokin raha riistetään kehitysmaista tänne."

Koska maahanmuuttajista on noin suuri hyöty, niin ehkä Afrikka voisi nostaa itsensä jaloilleen sisäisin väestösiirroin.


acc

reino said...

Kiitos kivitysvinkistä! Olisin meinannut unohtaa.

Ehdotus sisäisistä väestönsiirroista ratkaisuna Afrikan ongelmiin on myös tutkimisen arvoinen. Itse asiassa se on jo käytössä monin paikoin, kuten Zimbabwessa, jossa hallitus on siirtänyt valkoiset maanviljelijät pois viljelemästä maata. Seurauksena nälänhätä.

Väestönsiirtoja on menestyksekkäästi toteutettu myös Sudanissa, jossa maata hallitsevat arabit (jotka ovat muslimeja) ovat siirtäneet omia kotiorjiaan lukuun ottamatta maan kaikki neekerit (kristittyjä tai animisteja) Darfuriin ja pyrkivät nyt jatkamaan hyvin alkanutta kampanjaa siirtämällä neekerit hiekan alle.

Siitä huolimatta suomalaismedia ei ikinä puhu Sudanin tilanteesta sisällissotana, kansanmurhana, etnisenä puhdistuksena tai uskonsotana, vaan ainoastaan inhimillisenä katastrofina, jonka alkusyy on jotenkin tuntematon tai luonnonvoimien tai kohtalon tms. käsissä.

Samaan aikaan Suomeen rakennetaan järjestelmällisesti monikulttuurista yhteiskuntaa, vaikka tiedetään, että monikulttuurisilla valtioilla on aina ennemmin tai myöhemmin taipumus muuttua Darfurin kaltaisiksi "humanitaarisiksi katastrofeiksi".

Anonymous said...

Siik hail, Mikko! Nyt joka jätkä ylös! Suomi nousuun!

Anonymous said...

Toisesta kulttuuripiiristä, mutta mikähän olisi Puumalaisen kanta intialaiseen kastijärjestelmään? Pitäisikö sitä ymmärtää vai peräti tukea? Onko vaarana, että tänne mahdolliseti muuttavat ko. kulttuurin edustajat muutenkin länsimaisen hapatuksen jäytäminä menettävät kasti-identiteettinsä, joka on keskeinen osa heidän kulttuuriperimäänsä jnpp...

Anonymous said...

Hei natsi!

Tule tänne oppimaan suvaitsevaisuutta

http://freestyler.3.forumer.com/

t.
Freestyler

weekendsoldier said...

"Sama koskee tietysti myös kivitystä."

Juu heti kivityksiä tänne. Nehän erityisesti avartaisivat meidän rasismista kärsivän yhteiskuntamme arvoja ja saisivat suomalaiset suhtautumaan myönteisemmin maahanmuuttaja veljiimme:)