6.5.07

Taas vääränvärinen mamu

Kun Suomen eduskuntaan tänä keväänä valittiin ensimmäistä kertaa ensimmäisen sukupolven maahanmuuttaja, lehdet olivat kauhusta mykkiä: hänhän on väärän värinen.

Ranskan presidentiksi valittiin toisen polven maahanmuuttaja Nicolas Sarkozy, jonka isä on unkarilainen maahanmuuttaja Pál Sárközy de Nagy-Bócsa ja äiti ranskalainen Andrée Mallah. Ugriveren lisäksi Sarkon suonissa virtaa äidin kautta myös hieman juutalaisverta. Hän on siis aidosti monietninen ja monikulttuurin huippuosaaja. Mutta siirtolaistaustaisuudestaan huolimatta hän on valitettavasti väärän värinen.

Helsingin Sanomat otsikoi, että Pariisilaislähiössä pelätään oikeistoehdokkaan voiton lietsovan mellakoita. Mellakoita ja palavia autoja ei siis lietso esimerkiksi mellakoitsijoiden yhteiskuntaa ja elättäjiään vastaan tuntema viha, vaan se, että oikeistoehdokas voittaa vaalit.

Lähiönuoret pitävät Sarkoa äpäränä, koska hän on muun muassa todennut, että hän aikoo "puhdistaa alueen [rikollisista] painepesurilla". Lukiolainen Zouahoui, 19, on sitä mieltä, että poliitikon on asiatonta ryhtyä Kärcherin mainosmieheksi:
"On lauseita, joita ei pidä sanoa." Zouahoui tuntuu siis olevan samoilla linjoilla kuin suomalainen vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen, joka haluaa estää ihmisiä sanomasta lauseita, joita ei pidä sanoa. Tai muuten joku pikkukakara polttaa ainakin 15 autoa.

Koittakaa nyt ymmärtää tämä: te ette saa sanoa, että lähiönuoret, jotka kiihottuvat polttamaan autoja, jos vaalit voittaa ehdokas, joka aikoo estää heitä polttamasta autoja ovat yhteiskunnallinen ongelma, jota ei kannattaisi varta vasten hankkia Suomeen, sillä jos te sanotte lauseen, jota ei pidä sanoa, lähiönuoret saattavat kiihottua polttamaan autoja.

Vive la France! Vive la Démocratie!

9 comments:

reino said...

YLE uutisoi:
http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/id59499.html
Toistaiseksi levottomuuksista ei ole tietoa, mutta mellakkapoliisi on valmiustilassa eri puolilla Pariisia. Viime yönä Pariisissa poltettiin 30 autoa, kertoo poliisi.

Heh heh, 30 palanutta autoa on siis ihan normiyö monikulttuurisessa suurkaupungissa. Kyllä tämä suomalaisten vappuun rajoittuva kokkoperinne on niin köyhää, niin köyhää.

kojootti said...

Onnea Ranskalle!

Olisiko tällainen vaalitulos ollut enää mahdollista n. 10-15 vuoden päästä..?

Huomenna kauppaan ostamaan kilo paahtomaissia ja illaksi syvälle sohvan perukoille seurailemaan nuorison reaktioita eri medioista. Ml. HS. Jännää..

YMTT said...

Tuollaisia uutisia lukiessa tulee mieleen nimimerkki Russ:n osuva toteamus:

Tulevaisuuden monikulttuurisessa yhteiskunnassa jokainen päivä on aprillipäivä.

Anonymous said...

Sivuhuomio: Sarkozy valittiin presidentiksi, ei pääministeriksi.

Anonymous said...

> Ranskan pääministeriksi valittiin toisen polven maahanmuuttaja Nicolas Sarkozy,

Ranskassa vaittiin presidentti.

reino said...

No niin, presidenttipä tietenkin. Ihme lipsahdus. Kiitos oikaisusta.

Vasarahammer said...

Toivottavasti Reino et ole kuoppaamassa tyystin tuota arktista pakanuutta vaan palaat siihen sopivan hetken tullen.

Kyseinen fiktiivinen uskonto naurattaa ainakin paljon enemmän kuin monet tosielämän järjestäytyneet uskonnot.

Anonymous said...

Reino, nyt tarkkuutta. Vihabloggaajien uskottavuus on kokenut pahan inflaation viime päivinä. Kyllä sen nyt täytyy olla niin että pohja kaikelta monikulttuurin kritiikiltä on nyt lähtenyt. Ei tässä auta enää selittelyt.

Anonymous said...

Oma kommenttini vaaleista:

http://nieminen.info/?p=232