27.12.06

Terveisiä EAU:sta! Osa 3.

Eteläisen Afrikan Unionin suomalaissiirtokunnassa kuohuu. Kuuden suomalaispojan huhutaan syyllistyneen joukkoraiskaukseen. Tilanne on vakava. Onko arktisten pakanoiden shamaani Imo Husso tilanteen tasalla? Valkoparraton kirjeenvaihtajamme raportoi suoraan Kapkaupungista.

- No näin on tosiaan päässyt käymään, toteaa shamaani Husso. Pojat olivat puskassa kolkanneet bushmannin ja panneet sitä väkisin. Ja sitten kehtasivat vielä kehua retostella teollaan keskikaljabaarissa. Eihän sellainen peli vetele. Ja mitäs järkeä tuollaisessa muutenkaan on, kun täällä saa valkoinen viikinki niin paljon mustaa lihaa kuin ikinä haluaa. Ja ihan ilmaiseksi ja raiskaamattakin.

- Otettiin pojat kiinni, kun koko yhteisö tiesi, että ketkä siinä olivat olleet asialla. Ämmät vähän koittivat vetistellä, että pojilla on ollut vaikeaa ja näköalatonta ja että pitää ymmärtää. Paskat. Minä en siinä paljon jaksanut ruveta poikien kanssa tarinoimaan, että mistä ovat moista käytöstä oppineet. Minä annoin wätvän samantien (toim.huom: wätvä on Wäinämöisen nimissä annettu muilutus- tai tappokäsky).

- Tervattiin siinä sitten poikain perseet ja laitettiin ne nilkoistaan köydellä kiinni toisiinsa, shamaani Husso jatkaa. Sitten köyden toinen pää Valmetin vetokoukkuun ja hinattiin pojat parin mutkan kautta siihen torille poliisiaseman eteen.

- No, semmoinen luolamiehen näköinen poliisi tuli ulos katsomaan ja sanoi, että eiväthän nämä vastaa ollenkaan tuntomerkkejä. Pojat olivat menneet matkalla aika pahan näköisiksi. Minä löin komissarjukselle poikien munat käteen ja sanoin, että noista voi koittaa, josko uhri tunnistaisi.

- Se on meinaan sillä lailla, että kun tänne on toisten vieraiksi tultu, niin täytyy edes jotain rotia koittaa pitää oman porukan kesken, kiteyttää shamaani Husso.

8 comments:

Anonymous said...

Moi Reino! Mitenkäs sun impotenssi jakselee nykyisin? Ai niin mähän unohdinkin, että pikku pili ei taida toimia edes lääkkeellä. No mutta ei hätää..Onhan meillä täällä niitä neekereitä, joilla on hyvä ja takuuvarmasti toimiva varustus.
Allahin siunausta!

reino said...

Kiitos kysymästä! Hyvin jakselee.

Mistä arvasit, että aiheesta on tulossa juttua lähiaikoina? Uuden vuoden aaton ratoksi voit sitten lueskella juttua otsikolla "Valkoparraton mies ei kiihotu". ;)

Anonymous said...

Kovaa settiä. Jatka samaan malliin.

Anonymous said...

Nää tulee koko ajan huonommiksi. Pidä taukoa, vältä toistoa.

reino said...

Näin se menee. Välillä natsaa, välillä ei.

Pieni toivomus: pistäkää pitkämatkalaiset jotain kuittia. Nytkin Sitemeterin kävijälaskuri kertoo mulle, että joku Singapore-Joe on viihtyny sivuilla jo liki puoli tuntia. (Ei se mitään sen tarkempaa mulle kerro, joten olkaa huoleti anonymiteetin suhteen.)

Mutta jotenkin näiden ex-patriaattikävijöiden kommentit kiinnostais mua paljon enemmän kuin jonkun retardon ajatukset mun stondiksesta.

Anonymous said...

Hongkongista terveiset kun kerta pyydettiin.

EAU osa 3:n liittyen; viidenneksen elämästäni ulkomailla asuneena olen ihan samaa mieltä kanssasi. Toisten kotimaahan mentäessä kunnioitetaan paikallisten tapoja ja sopeudutaan. Omasta kulttuurista voi toki pitää kiinni lain ja paikallisen kulttuurin sanelemien reunaehtojen puitteissa.

On hienoa miten paljon länsimaissa tätä opetetaan ihmisille. Kun ei vain unohtuisi, että samaa sopii vaatia omiltakin vierailta, ettei kotoväen olo käy ahdistavaksi.

Anonymous said...

"Pieni toivomus: pistäkää pitkämatkalaiset jotain kuittia"

Kymistä, päivää!

Hyviä juttuja. Valkoparrattomat miehet ja sitten ehkä vakavampi osasto suosikkeina.

Tosin en tiedä. Ehkä on parasta odottaa mitä puhuva säkki sanoo ;)

weekendsoldier said...

"Toisten kotimaahan mentäessä kunnioitetaan paikallisten tapoja ja sopeudutaan."

Kumma juttu, että kun mullahit tulee Suomeen niiden ei tarvitse noudattaa suomalaisia tapoja, vaan meidän pitäisi kaikessa taipua niiden tapoihin.