21.7.13

Normipäivä

Serkku just soitteli tossa Suomesta. Se soittelee usein kun se keikkaa kännyköitä vääräuskoisilta nössöiltä niin sillä on aika hyvin puheaikaa. Serkku puhu, wallah, että alkoholi on Suomessa pahin ongelma. Siellä niinku pahin vihollinen ei ole Venäjä, eikä maahanmuuttajat, eikä islamistit, eikä edes rasistit. Siis ei todellakaan. Vaan alkoholi. Ja nyt puhe pulppuaa. Kun somali on uskaltanut nostaa koiran pöydälle.

Mua siis niin kuvottaa sellaset tyypit, jotka ei osaa pitää hauskaa ilman alkoholia. Tartutaan siihen pulloon ja öristään eikä osata näyttää avoimesti tunteitaan. Mä ajattelin, että mä kerron millanen on mun ihan normipäivä, niin jengi ymmärtää, wallah, että kun kulttuuri on rikkaampi, niin ihminen voi pitää hauskaa ja elää täyttä elämää ilman alkoholiakin.

Mun normipäivä alko aamulla auringonnousun aikaan. Reippaasti noustiin jätkien kanssa ylös, käveltiin rantaan, heitettiin verkot veneeseen ja lähdettiin merelle. Aika pian löydettiinkin yks öljytankkeri ja merirosvottiin se. Sitten paluumatkalla rannasta kaupunkiin pysäytettiin yks YK:n elintarvikekuljetus ja ryöstettiin se.

Kaupungissa oli juhlat, kun joku oli ampunu Stingerillä amerikkalaisen Blackhawk-helikopterin alas. Me revittiin ne ruumiit sitten ulos siitä kopterista ja vedettiin niitä perässämme koko matka siitä putoamispaikalta torille, ainakin pari kilometriä, ja koko ajan huudettiin äbäläwäbälää. Se on muuten tosi raskasta vetää perässään semmosta liikaa hampurilaisia syönyttä vääräuskoisen raatoa, kun koko ajan pitää huutaa äbäläwäbälää niin paljon kuin keuhkoista lähtee. Mutta oli se hauskaa!

Sitten mä jouduin meneen pariksi tunniksi mun töihin myymälävartijaksi, kun meidän kulttuurissa rehellinen työnteko on tosi tärkeää ja sitä arvostetaan todella paljon. Siellä oli jotain näpistelijöitä niin leikattiin niiltä käsi poikki ranteesta. Loppuupahan näpistelyt wallah.

Iltapäivällä käytiin kaverin luona kylässä. Sen sisko oli menny kouluun vaikka kaveri oli kieltäny, ja kaveri on sentään perheen pää, kun se on vanhin mies, vaikka se onkin vasta 12. No me ammuttiin tietysti sitä siskoa rynnäkkökiväärillä päähän. Oppiipahan käymään koulua.

Sit toinen kaveri hoksas, että siinä lähellä asuu yks likka, joka oli kieltäytyny sen kosinnasta. No me mentiin tietysti sen taloon ja heitettiin sen naamalle happoa. Siinä silmät ja nenä sulaa kivasti. Nyt sitä ei halua enää kukaan. Mitäs meni kieltäytymään kaverin kosinnasta.

Illalla me sitten löydettiin yks valkoinen naisturisti kävelemästä yksinään. Vietiin paljas lihanpala turvaan sen hotellihuoneeseen ja pantiin väääräuskoista huoraa vuorotellen. Spermanaamasta tuli tosi spermanaama. Sit se muija rupes jotain höpöttään raiskauksesta ja meni hotellin respaan ja sano, että se haluaa soittaa poliisit. "Oletko todellakin varma, että haluat soittaa poliisit", kysy se respan ukko. "Haluatko lukita vastauksen?"

No muija soitti poliisit ja poliisit tuli pisti sen puoleksitoista vuodeksi vankilaan avioliiton ulkopuolisen seksin harrastamisesta ja alkoholin juomisesta. Että siinä se nyt nähdään, että alkoholin käyttö on suuri ongelma muuallakin kuin Suomessa.

Että tämmönen oli mun normipäivä.

JA KAIKKI TÄMÄ IHAN SELVIN PÄIN.

4 comments:

VKSV said...

Ylläolevaan sisältyy loukkaavia ja epäasiallisia lauseita, jotka voisivat yltää vihapuheen tasolle. Syyttäjä kuitenkin katsoo, ettei kirjoitus johtaisi välttämättä syytteeseen. Tärkeä yleinen etu ei vaadi tutkinnan jatkamista.

Anonymous said...

Suomessa alkoholi tappaa tilastojen mukaan varsinkin työikäisiä miehiä. Kuitenkin ainakin WHO:n yhdenmukaistetulla laskentatavalla alkoholi vie hautaan ihan yhtä usein tai harvoin kuin Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän muslimimaissa, joissa alkoholia ei käytetä lainkaan.

Katso kuva linkin uutisesta:

http://yle.fi/uutiset/tutkijat_wali_hashin_vaite_humala-suomesta_on_tosi/6743320

Anonymous said...

- En ole perehtynyt suomalaisiin raiskaustilastoihin, mutta voisin kuvitella, että meilläkin oikeuslaitos suhtautuu eri tavalla tapauksiin, jossa nainen raiskataan vaikkapa lenkkipolulla kuin jos hänet raiskataan kahden aikaan aamuyöllä kapakan jälkeen.
Arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori Jaakko Hämeen-Anttila
YLE: Islamilaisissa maissa työskennellyt sairaanhoitaja: ”Turvautuisin viimeisenä poliisiin”
http://yle.fi/uutiset/islamilaisissa_maissa_tyoskennellyt_sairaanhoitaja_turvautuisin_viimeisena_poliisiin/6744258

sozaburo said...

Tere, hyvin summattu. "Haluatko todella soittaa poliisit" -kulttuurin edustajat olisi parasta yksinkertaisesti käännyttää rajalla.