21.4.12

Rippikoulutyttö kohtaa koraanikoulupojan

Glossokratian Korkein Neuvosto on kokoontunut aamupalaveriin normaalisti. Ylimokuttaja tuijottaa synkeästi pihalle viineriään mutustellen. Astrid selailee iPadillaan uutisotsikoita.

- Kuulkaas mitä täällä netissä lukee: koraanikoulusta tulossa oleva poika kohtasi konfirmaatioharjoituksista tulossa olevan tytön Kannelmäessä...

- Voi miten romanttista. Sellainen klassinen boy meets girl -tarina. Minä näin sellaisen elokuvan, jossa...

- Tämä on juuri sellaista ennakkoluulotonta kulttuurien kohtaamista, josta minä haaveilin auttaessani ensimmäiset somalit Suomeen Georg Ots -laivalta, keskeyttää Johanna. Kulttuurit ja uskonnot yhtyvät. Vaikka minua silloin niin kovasti moitittiin, niin kyllä nyt jo kaikki tajuavat, millainen rikkaus...

- Nej men täällä seisoo, että "pojat raiskasivat hyväuskoisen tytön", jatkaa Astrid.

- No ehkä se vääräuskoinen tyttö häiritsi koraanikoulusta tulevia poikia jollakin tavalla.

- Tässä lukee kyllä hyväuskoinen, korjaa Astrid.

- Ei niin saa sanoa! tivahtaa Ritva. Mikään uskonto ei ole toista parempi tai hyvempi, vaan kaikki ovat ehdottomasti samanarvoisia ja yhtä arvokkaita.

- Ei se hyväuskoinen sitä tarkoita

- Kun täällä kirjoitetaan ihan kamalia, jatkaa Astrid. Suleyman OSMAN MOHAMED ja Burhan Abdidek YUSUF ovat painaneet A:n maahan polvilleen. A:n edessä ollut on alkanut riisua housujaan toisen pitäessä häntä takaapäin kädestä kiinni. Sen jälkeen A:n edessä seissyt on työntänyt erektiossa olevan siittimensä A:n suuhun pitäen samalla kiinni A:n hiuksista alkaen liikutella siitintään A:n suussa. Takana ollut on koko ajan pitänyt A:sta kiinni kosketellen vaatteiden alta A:n rintaa ja pakaroita. Yhdynnän jatkuttua useita minuutteja takana ja edessä ollut ovat vaihtaneet paikkoja. Nyt A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä hänestä kiinni. Sen jälkeen Osman Mohamed ja Yusuf ovat taas vaihtaneet paikkaa ja A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä A.sta kiinni. Molemmat tekijät ovat saaneet siemensyöksyn A:n suuhun.

- Voi kauheaa! Eihän tuollaista saa tapahtua!

- Tästä on tehtävä viimeinkin loppu! huudahtaa Ritva vihaisena. Anonyymi nettikirjoittelu on ehdottomasti kiellettävä. Vai olisiko varmempaa kieltää nettikirjoittelu kokonaan? Emmehän me voi suvaita sitä, että erittäin haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten anonymiteetti ja ihmisoikeudet vaarannetaan anonyymilla nettikirjoittelulla? Oikeusvaltiossa tuomituilla on oltava ihmisoikeus anonymiteettiin!

- Minä perustan valtionsyyttäjänvirastoon työryhmän, joka säätää lain, jonka mukaan syrjittyjä ja erityisen suojelun tarpeessa olevia etnisiä ryhmiä koskevat tuomiot on aina julistettava salaisiksi, sanoo Mika.

- Ihan tarkkaan ottaen lakien säätäminen ei taida kuulua valtionsyyttäjänviraston toimialaan...

- Ei se ole minua ennenkään haitannut, naurahtaa Mika koleasti.

- Toivottavasti tämä ei nyt lisää ennakkoluuloja ja suvaitsemattomuutta.

- Minä järjestän rasismin ja metsiköiden vastaisen marssin, huudahtaa Päivi.

- Lisää asennekasvatusta kouluihin ja YLEn ohjelmiin! Meidän on korostettava nuorille, että hyväuskoisuus on suvaitsevaisuutta ja suvaitsevaisuus on hyvyyttä!

- Ovat han-suomalaiset ennenkin menneet herrojen kanssa marjaan...

- Aivan niin! Ihmiset eivät saa saada sellaista mielikuvaa, että marjaan meneminen paremman väristen yliherrojen kanssa olisi jotenkin vieläkin vaarallisempaa kuin marjaan meneminen paremman kielisten yliherrojen kanssa. Meidän on korostettava suvaitsevaisuutta!

- Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt, lauleskelee se Korkeimman Neuvoston jäsen, jolla on usein tapana sanoa ihan vääriä asioita ihan väärässä paikassa.

- Olemme nyt niin lähellä suuren unelman toteutumista, että rasismin vastaista taistelua ei voida jättää kesken.

- Meillä futispiireissä on hyviä kokemuksia rasisminvastaisista kampanjoista, kertoo Paavo. Mehän voisimme aloittaa taas uuden rasisminvastaisen Kaikki pelaa -kampanjan, jossa korostetaan, että on tärkeätä kierrättää pelivälinettä ja vaihtaa välillä pelipaikkoja, jotta kaikki pääsevät kokeilemaan taitojaan!

- Suomalaiset ovat niin väkivaltaista kansaa, että siinä eivät ulkomaat helposti meitä ohita, toteaa entinen Demlan puheenjohtaja kaudelta 2000-2001 ja nykyinen oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkija Heini Kainulainen.

- Tässäkin on ihan varmasti kyse siitä, että uhrit ilmoittavat ulkomaalaisten tekemät raiskaukset helpommin.

- Niin, no, tyttöhän ei itse kertonut tapahtuneesta ollenkaan, kenellekään. Tekijät jäivät kiinni, kun kehuskelivat teollaan koulussa.

- Minua kiinnostaisi ainakin myös poikien sosioekonominen asema ja koulutus, sanoo Touko. Jos kerrotaan pelkkä etsinen tausta, annetaan ymmärtää, että se olisi ollut selittävänä tekijänä. Monia maahanmuuttajia syrjitään jatko-opintoihin pääsyssä. Monilla on hyvin haavoittuva sosioekonominen asema.

- Niin, no, molemmat pojathan käyvät nyt ammattikoulua. Ja toisen isä (tai ainakin samanniminen henkilö) on oikea malliesimerkki hyvin kotoutuneesta maahanmuuttajasta: hän on ollut mukana Somaliliiton toiminnassa, Vähemmistöasioiden neuvottelukunnassa, Somali Sosiaalikehitys SSDA ry:ssä ja Suomen Somalia-verkosto ry:n hallituksessa.

- Ai se mukava Mohamed, sanoo Eva. Hänhän on tosiaan ollut mukana monissa meidänkin projekteissamme.

- Hän on todellinen yhteiskunnan tukipylväs, vahvistaa Paavo. Somaliliittohan on säännöllisesti hakenut avustusta somalialaistaustaisten nuorten rikollisuuden ennaltaehkäisyyn.

- Sanovat han-suomalaisetkin, että suutarin lapsella ei ole kenkiä...

- Rahaa tarvitaan selvästikin lisää, huudahtaa Paavo. Minäpä kymmenkertaistan Somaliliiton ja Somalia-verkoston ja Suomen sosiaalisomaleiden avustukset heti! Rahat otetaan persunuorten avustuksista, koska silloin ne eivät ole keneltäkään poissa.

- Oikein! Jos Suomessa ei olisi lainkaan persunuoria, tällaisia kauheuksia ei tapahtuisi.

- Hienoa, että tämäkin asia nyt saadaan pois päiväjärjestyksestä, huokaa Eva.

- Heittäkää sen tytön fb niii meitsi käy hakee suuseksiii...!!! huudahtaa kotouttamiskonsultti Zakarie pöydän toisesta päästä.

- Ja syyte perättömästä illmiannosta vielä päälle! röhähtää Mika.

- Rakkaat ystävät, sanoo Ritva. Me olemme kaikki aikuisia, tuntevia, ajattelevia ja empatiakykyisiä ihmisiä. Me pystymme eläytymään kauheuksia kokeneen pienen tytön kohtaloon. Hiljentykäämme hetkeksi kunnioittamaan Pienen Somalitytön muistoa, joka sikisi pyhästä monikulttuurisuudesta ja jonka rasistit tönäisivät pyllylleen metrolaiturilla. Älköön hänen muistonsa ikinä hälvetkö.

- Iänkaikkisesti ins'allah.(Joukkoraiskauksesta tuomittujen tukemiseksi perustettiin myös Facebook-ryhmä, jossa korostettiin, että pojat ovat syyttömiä. Tämä on ensimmäinen kerta suomalaisen yhteiskunnan historiassa, kun kukaan on kehdannut perustaa Facebook-ryhmän lapsenraiskaajien tukemiseksi.)

10 comments:

reino said...

Oikeudenkäyntiasiakirja, joka on normaalin, demokraattisessa oikeusvaltiossa noudatettavan käytännön mukaisesti julkinen ja kaikkien vapaasti saatavissa. Uhrin suojaamiseksi uhrin nimi on salattu oikeuden päätöksellä.

http://pastebin.com/2vg8pAzN

OMH said...

Muut neuvokset tunnistan, mutta Toukon kohdalla vajavainen yleissivistykseni tekee tenän. Kuka on Touko?

reino said...

Vaikka Google väittäisi muuta, nämä pakinat ehdottomasti eivät perustu eläviin henkilöihin ja todellisiin esimerkkeihin.

Yrjöperskeles said...

Elämme maassa, jossa vitsinkertojat halutaan hiljentää. Ymmärrettävää sinänsä, sillä todellisuus itsessään on jo huono vitsi.

reino said...

Joo, turha tässä on mitään parodiaa yrittää vääntää. Todellisuus ylittää sen aina.

Unknown said...

Tuotahan The Metsänenkin valitti viimeisen pahkiksen pääkirjoituksessa.. Yhteiskuntaparodia on kuollut, farssia on hankala parodioida.

reino said...

"Muslim gang jailed for kidnapping and raping two girls as part of their Eid celebrations

A group of Muslim men who abducted and raped two teenage girls as part of their Eid celebrations laughed in court yesterday as they were jailed for a total of 38 years.

The girls, aged 15 and 16, were lured miles from their home to a dingy hostel.

In a horrifying weekend-long ordeal, they were plied with alcohol and repeatedly raped by two men, Shamrez Rashid and Amar Hussain, before being offered to a number of others who also ‘used them for sex’.

The 16-year old was forced to have sex six times with four different men.
The younger victim was raped by one man and then sexually assaulted by another.

One defendant, Rashid, 20, was said to have claimed the girls had enjoyed the sex, which he said had taken place as they celebrated the Muslim festival of Eid.

‘It was Eid,’ he said. ‘We treated them as our guests. OK, so they gave us [sex] but we were buying them food and drink.

His accomplice Amar Hussain, 22, claimed the girls were ‘slags’.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2132985/Muslim-gang-jailed-kidnapping-raping-girls-Eid-celebrations.html#ixzz1smYbfPZp

reino said...

http://img42.imageshack.us/img42/165/suleymanosmanburhanyusu.png


http://www.youtube.com/watch?v=Ep4GALhFrcQ

reino said...

Sensuurikoneisto on jo täydessä vauhdissa:

http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/uutinen/tuomitun-nimen-julkaisemiselle-ehdotetaan-tiukkoja-rajoja

Anonymous said...

https://i.imgur.com/NNwMlVc.jpg?1
zakarie ali

https://i.imgur.com/2JofK1T.jpg?1
Burhan Abdidek Yusuf ja Suleyman Osman Mohamed