31.3.07

Ohjeita Suomeen muuttavalle

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ

Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

LANNOITTEET

Lannoitteet eivät ole pommien rakentamista varten. Lannoitteet laitetaan maahan, jolloin maa tuottaa enemmän ruokaa.

RUOKA

Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää "jalkasalvaa", koska silloin uuni voi räjähtää.

NAISET

Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU

Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI

Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV-positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO

Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA

Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT

Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua. Linnan juhlien jälkeen ei kannata hakata omaa päätään lasiseinään.

VIINA

Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI

Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI

Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

Naisentappajille EI pystytetä fanisivuja nettiin.

RASISMI

Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane.

SANANLASKUT

Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois".

87 comments:

Anonymous said...

Hyvä! Jopa poikkeuksellisen pätevä teksti. Myhäilyä aiheuttavaa. Tämä on täsmälleen sellaista julistusta jota tarvitaan, selkeä, luettelonomainen muistutus siitä miten täällä tulee elää ja (tämä on suvaitsevaistonkin hyvä takoa kalloihinsa) rivien välissä kirkkaana ja selvänä se, että maailmassa on kovin paljon väkeä jolle mainitut käytöskoodit eivät ole ainoastaan omituista eksotiikkaa vaan myös suoranainen kauhistus ja silti ja siksi he vyöryvät tänne sankoin joukoin eivätkä aio lähteä pois. Ei luulisi antifaprekariaattianarkisteilläkään olevan mainittuihin ohjenuoriin nillittämistä. Mutta tottakai niillä silti on. "Frasismia!" "Tarkoitit loukata!" www.Lnk.in/wwmd
Vieron itseni tästä tuonnemmas nuiveksimaan ja routaesirippua tummeloimaan. =)

Anonymous said...

Nyt menee hiukan spämmäilevähköksi, mutta zekkaappa tämän euripidisen (rotupuhetta!) mamun asenne ulos: www.claudiosantori.it/finland/moving_in_finland.asp

Anonymous said...

Öh, tuota, hyvin oli kiteytetty tarpeellisimmat ohjeet! ;D

lot said...

Loppuun olisi saattanut vielä sopia seuraava kaneetti:

Maahanmuuttajaohjeistusten tekijöitä ei saa morkata, kurmottaa eikä fatwoittaa.

reino said...

Joo, täytyypä lisätä nuo pilapiirtäjien ja etenkin pakinoitsijoiden suojeluohjeet. ;)

Claudiolla tuntuu tosiaan olevan asenne kohdallaan. Kyllä minun mielestäni on ihan järkeenkäypää, että joku muuttaa Suomeen siksi, että tämä on hänen mielestään kaunis ja hieno maa, jossa on mukavia ihmisiä. Sitä minä sen sijaan en ymmärrä, että joku muuttaa Suomeen siksi, että tämä on hänen mielestään kylmä ja syrjivä maa, jossa asuu saastaisia juntteja.

Kyllä se voi Claudionkin mieli vielä muuttua matkan varrella. Luulen, että uuteen maahan muuttamisessa (niin kuin monessa muussakin jutussa) on omat vaiheensa: ensin kuherruskuukausi, sitten alkaa arki ja jossain vaiheessa alkaa jo tympiäkin. Sitten ehkä taas uuteen nousuun. Mutta toivotaan, että kaveri oppii suomea ja löytää paikkansa täällä.

Anonymous said...

"Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita."

Ehei tosiaan.

Anonymous said...

Muutkin ovat tajunneet, että mamuja on syytä opettaa kädestä pitäen, että Suomessa ei saa raiskata

http://www.freewebs.com/eiraiskauksille/

Anonymous said...

Tuo viimeinen sanalasku oli paras ohje. ( Muita en viitsinyt edes lukeakun on niin katkeran miehen tekstiä).
Toivottavasti reinokin noudattaa sitä vaalitappion johdosta, ja poistuu suoraan vaikka oman käden kautta. Hän tekisi Suomelle ja itselleen sillä suuren palveluksen.

Miksi muuten itsellesi niitä kirjoitat, vain kuvitteletko Hitlemimäiseen tyyliisi mamujen pitävän sinua jumalanaan?

reino said...

Kyllä. Minä, Massa Reino, olen mamujen Suuri Bwana.

Ei se suomalainen elämäntapa vielä yksiin vaaleihin kaadu, mutta kyllähän tässä alkaa pikkuhiljaa olla kiire tehdä työtä sen eteen, että seuraavissa vaaleissa kansan todellinen ääni pääsisi kuuluville. Ei tässä nyt ehdi itseään vielä tappaa. :)

Anonymous said...

Meinaako reino tuolla suomalaisella elämäntavalla omaa alkoholismiaan ja erektiohäiriötään?
Mulla onkin sitten vissin multikulttinen elämäntapa... Kannattaa kokeilla. Ah, se latinonainen tekee niin niin hyvää...

Anonymous said...

"Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane"

Vitun hyvin sanottu! Joten lopeta jo se netissä itkeminen, ja keskity mustan makkaran etsintään pyöreässä pimeässä huoneessasi!

reino said...

Tirlittanilta unohtui kysyä, että nyt kun tuli tämä veretseisauttava vaalitappio (jossa siis Kokoomus ja Perussuomalaiset lisäsivät kannatustaan reilusti), niin tarkoittaako se sitä, että nyt Suomen kansa on demokraattisesti mielipiteensä ilmaissut, ja tästä lähtien Suomessakin on ihan OK leikellä saksillä pimppiä ja tuomita homot kuolemaan?

Aprillipäivän kunniaksi en viitsinyt kirjoittaa omaa aprillijuttua, kun nämä kaikki pyrkivät muutenkin olemaan vähän sellaisia tarinoita, että tekisi mieli herätä painajaisesta ja huutaa "Aprillia! Aprillia!" Mutta ei tästä ihan niin helposti taideta selvitä.

Kannattaa lukea Sisun palstalta Martelin aivan loistava aprillijuttu. Itse en olisi pystynyt parempaan.

http://www.network54.com/Forum/171225/message/1175432853/lis%E4%E4

Anonymous said...

Ai niin kuin jussi sai puolet vähemmän ääniä kuin neekerinainen :)

Niin mutta suomihan voittikin talvisodan sisupalstan mukaan.

Sinähän et aikaisemmin tuntenut mitään sympatioita perussuomalaisiin. Ne tuskin ovat kiinnostuneita sun jutuista...
Kokoomus senkään vertaan...

Hei herää nyt jo unestas, vaikka onkin aprillipäivä!

Anonymous said...

Jaa sekä saksijuttuko sua nyt vaihteeksi kiihottaa.
Meillä täälläSuomessa on ollut tapana lynkata homot jo aikaa sitten. Jos et ole sattunut huomaamaan.
Homo on vähän samalainen sana kuin neekrikin.

reino said...

Joko olet Tirlittan tutustunut Joonas Konstigin teoriaan rasismista pillukateutena. Joonas on hauska kirjoittaja.
http://www.ylioppilaslehti.fi/2007/03/30/konstig-tulevat-tanne-viemaan-meidan-naiset/

Tänä iltana tuntuu olevan liikkeellä monia todella vihaisia vierailijoita. Tuntuu, että tässä uusimmassa kirjoituksessani on jotain, mikä on loukannut heitä aivan henkilökohtaisesti. Luulen, että se on heti ensimmäinen periaate:

TYÖ
Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

Tämä voi kuulostaa monen anarkistin korvaan uskomattomalta, mutta tuollainen perinne on tosiaan ollut voimassa vielä ihan vähän aikaa sitten. Ja näyttää siltä, että se on tulossa taas kunniaan. Olemmehan kaikki saaneet kuulla huutavasta työvoimapulasta. Oikeiston vaalivoitto on selvä askel sitä kohti, että ihmiset pystyisivät taas elättämään itsensä omalla työllään.

Kaikillehan se ei tietenkään sovi. Jotkut pitävät käsittämättömänä sitä, että kenelläkään olisi oikeutta vaatia heiltä yhteisten sääntöjen noudattamista tai ylipäätään vaatia heiltä yhtään mitään.

Minun konstikkaan teoriani mukaan monikulttuuri on sidoksissa vapaan kasvatuksen ihanteeseen ja suurimmat mokufanaatikot ovat juuri niitä vapaita kasvattajia tai sen vapaan kasvatuksen tuloksia. Siksi heidän mielestään mahdollisimman huonosti sopeutuvat mamut ovat niitä kaikista ihanimpia: siinä avuttomassa mutta silti uhmaikäisen lapsen tavoin kiukuttelevassa hahmossa on jotain niin ihanan tuttua.

Tirlittan, kannattaa miettiä asiaa siltäkin kantilta, että mitä enemmän tänne otetaan mamuja elätettäviksi, sitä vähemmän valtiolle jää rahaa teidän "kansalaispalkkojenne" ja prekarisaatioapurahojenne maksamiseen. Siis ihan oikeasti: se kirstu ei ole pohjaton.

Anonymous said...

Mitenkäs tuo sana TYÖ sopii tämän jumahahmoksesi muodostuneen sivarimiehen persoonaan?

Ei ole tehnyt työtä, vaan sosiaalituilla elänyt ja elää edelleen.

Toisaalta ethän itsekkään noudata niitä "yhteisiä" sääntöjä? Sinähän olen sääntöjen vastaisesti kamppailemassa Suomesta Venäjän kaltaista maata.
Siis ihan oikeasti kaikki sun jutut on toteutettu siellä. Mutta voi vitun vittu, kun se maa hävisi meitä vastaan käydyn talvisodan ( jossa suomalaiset myös tappoivat omiaan, sekä suorittivat itsemurhaiskuja) ja ne vielä sai meiltä maat ja mannut, niin eihän sitä voi kannattaa julkisesti. Sisulaiset kaveri pian suuttuu.

En minä muuten ole vihainen. Sinulta vain reino viina on sumentanut todellisuudentajun, joka purkaantuu syyttömien ihmisten vihaamisella.

Anonymous said...

Niin reino... turhaa huolehdit valtion raha-asioista. Ne on aivan aivan liian mutkikkaita sun viinan pehmentämille aivoille. Jätä hyvä mies sellaiset asian vähän viisaammille.

reino said...

Tirlittan, minulla ei tietenkään ole ketään kavereita, joten minun ei tarvitse pelätä sitä, että kaverit suuttuisivat. Ja jumalhahmoni työasioita en tohdi kommentoida, niitä kannattaa kysyä häneltä itseltään.

En oikein ymmärtänyt noista sinun Venäjä-jutuistasi mitään, paitsi että tietenkin me voitettiin talvisota. Ja minun mielestäni on hienoa, että tällä hetkellä Venäjä on tuossa meidän ja tsetseenien (Ira-alkuisista tai -stan-loppuisista maista puhumattakaan) välissä taistelemassa samanlaista hienoa torjuntavoittoa. Jos Venäjää ei olisi, tsetseenit sotisivat tällä hetkellä Suomessa.

En tiedä, mitä tarkoitat syyttömien ihmisten vihaamisella. Joukkoraiskaajia vihaan toki, kuten suomalaisen miehen tuleekin. Elintasopakolaisten osalta ymmärrän hyvin, että ihminen haluaa parantaa omaa toimeentuloaan. En minä vihaa sellaisiakaan ihmisiä, jotka pyrkivät Suomeen keinolla millä hyvänsä, ainoana tarkoituksenaan väärinkäyttää meidän sosiaaliturvaamme. Kyllähän suomalaisetkin väärinkäyttävät. Mutta kummassakaan tapauksessa Suomen valtion ei ole järkevää suvaita tai tukea tällaista toimintaa.

Minä vihaan niitä entisiä taistolaisia (eli stalinisteja), jotka aikanaan halusivat liittää Suomen Neuvostoliittoon tai sitten muuten vain tuhota tämän maan. Nyt nämä ihmiset ovat kivunneet korkeisiin virkoihin siinä systeemissä, jota he niin inhosivat. Ja he käyttävät asemaansa häikäilemättä väärin jatkaakseen Suomen tuhoamista monikulttuuri-ideologian avulla. Näitä ihmisiä minä vihaan. Mutta he eivät ole kyllä missään mielessä syyttömiä.

Jaakko Kuitunen said...

Ei nyt täysin liity aiheeseen, mutta kun tykkäät keräillä näitä hassuja linkkejä ympäri median:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1345102&ref=rss

Mombasaan jäi tunnetusti päivä elämää, mutta Afrikkaan on jäänyt myös useamman suomalaisnaisen perusterveys. Naisturistit ovat tuoneet eniten ulkomailta saatuja hiv-tartuntoja Afrikasta.

Tartunnat ovat tulleet seksistä ja niitä on vuosien varrella tilastoitu 23. Tämä lähentelee puolta kaikista naisten seksistä ulkomailla hankkimista hiv-tartunnoista.

Anonymous said...

Kuka on käyttänyt sosiaaliturvaa väärin ja kuka ei...

Jos maassa on olemassa sosiaaliturva, niin se on sitä varten, että sitä käytetään. Jos se ei toimi tai toimii väärin, sitä muutetaan. Ei oo mutkikasta.

Älä nyt hyvä mis viitsi kirjoittaa tuollaista puppua, mitä et usko edes itsekkään.

Ihan niinkuin sunkin kossupullon hintaa voisi alentaa yhteen euroon pullo. Päästäisiin nopeammin ja tehokkaammin näistä suomalaisista idioottipelleistä eroon.
Tuosta sun kirjoituksesta paistaa niin pahasti alkoholisoituminen läpi ettei ole tosikaan...
Tiedätkö aika monessa sun mielestä sivistymättömässä maassa itsensä känniin juojaa pidetään äärimmäisen typeränä henkilönä... Ja ne on ihan oikeassa siinä.


Sä vaan reino oot niin saatanat tyhmä!

Anonymous said...

kylläpäs Reino osuu kipeään hampaaseen monihyysärissä kun pitää takertumisomaisesti jauhaa viinasta-sitä ja viinasta-tätä.

Ronkis, Reino, vähän syvemmältä. Tuollaista kommentoijien hätää on niin kiva katsella vierestä :)

Anonymous said...

Joo, en mäkään ymmärrä, mistä nuo suvaitsevaiston itkuraivarit tulivat. Tämähän oli Reinon kirjoituksista sieltä leppoisemmasta päästä.

Anonymous said...

Reino kun on suomalainen jäbä ni ei osannu kirjottaa tekstiään sellasella kielellä, joka olisi parantanut jotain muuta kun oman perseen hajua. Maailmassa on enemmän ihmisiä ku ne 5 milj. jotka puhuu suomea, tällaset tekstit ei ainakaa paranna kenenkää suomalaisen asemaa pallolla. On myös ihmisiä jotka yrittää kehittää niitä oloja esim. arabimaissa(oliko toi tarkotettu jollekkuille muille ku rättipäille?), esim. edistää demokratiaa. Paskanjauhanta vaan pahentaa asioita... Tuli kirjotettuu vähä offensiivisesti mut en oikee jaksanu. En voinu ottaa vitsinä

Anonymous said...

Samat aatokset. Lisää vaan vettä kiukaalle. Mitä enemmän suvaitsevaistoa saa hyppimään seinille sen parempi.

Anonymous said...

Tämä pitäisi saada käännettyä arabiaksi, persiaki, somaliksi, urduksi, pashtuksi ja vaikka nyt englanniksi ja ranskaksikin.

reino said...

Pitäisköhän soittaa Merville ja kysyä, että nyt kun maahanmuuton helpottamiseen myönnetään 85 miljoonaa euroa, niin liikenisiköhän siitä summasta ihan pikkuruinen osa tämän kääntämiseen?

Anonymous said...

mauton

reino said...

Joku on linkannut Riemurasiaan, mistä en edes tiennyt mikä semmonen on (tietenkään). Ja nyt on aivan karvanen trafiikki päällä.

Vedettäköön linkki myös UFS:n postauksiin:
http://forum.ufs.fi/showpost.php?p=135532&postcount=579

jotka eivät välttämättä alkaneet kirjoituskilpailuna, tai sitten todellisuus on tarua karumpaa:
http://forum.ufs.fi/showpost.php?p=134985&postcount=566

Mutta joka tapauksessa: tervetuloa Riemurasiat, ei muuta kun fistulat vinkumaan!!1!

Anonymous said...

Siellähän, riemurasiassa, ne prekaarit päivät pitkät notkuvat katsellen aivottomia kuvia kun eivät muuhun kykene.

Anonymous said...

Ahahahahaaaa ihan V**** hyvä =) x 1000

Anonymous said...

Mielenkiintoinen teksti, joskin hieman satiirisesti hyökkäävä. Niin, maailma ei ole Suomi, ja Suomi on maailmassa. Kyllähän kaikki tuollainen harmittaa, mutta kunhan keinot ovat myös suomalaisen etiikan mukaiset. Ja pääasiassa itse joutuu sietämään tyhmiä ihmisiä joka puolella, oli ne sitten ketä tahansa. Herätys sieltä barbimaailmasta.

Anonymous said...

Kaikista säälittävämpää on tollasten lapsellisten kanojen vinkuminen...tällä tarkotin lähinnä tirlittania :D

Anonymous said...

oikein! ja .

Anonymous said...

Lapsellista touhua koittaa suvereeniuden nimissä puolustella maahanmuuttajia, jotka on syyllistyny rikokseen, varsinkin johonki RAISKAUKSEEN. Avatkaahan kukkahattupellet silmänne ja lopettakaa se haaveilu. Pitäs tehä joku seulonta minkäsortin pakolaisia tänne otetaan ja vetää niille vaikka joku kurssi miten täällä eletään ennen ku päästetään ne vapaalle jalalle.

Anonymous said...

Tämä oli kerrassaan loistavaa tekstiä, pisteen i:n päälle luo nämä suorastaan dramaattiset ad hominem- itkuraivarikommentit :) Jatka samaan malliin, onpahan edes jokin keino saada suupielet ylös tässä aihepiirissä..

Anonymous said...

KIITOS HYVISTÄ NAURUISTA :D Toivottavasti menee alibaballe, igorille ja börjelle jakeluun!

Anonymous said...

Rasisti.

Anonymous said...

Tirlittan kirjoitti
"Miksi muuten itsellesi niitä kirjoitat, vain kuvitteletko Hitlemimäiseen tyyliisi mamujen pitävän sinua jumalanaan?"

Otit esille Hitler-kortin eli hävisit väittelyn

http://fi.wikipedia.org/wiki/Godwinin_laki

Anonymous said...

Tirlittanille: Pidä jo se turpas kiinni kun et näytä tajuavan mitään. Käytännössä haluat tänne lisää joukkoraiskaajia. Ok, mun puolesta voit haistaa pitkän paskan

Anonymous said...

Tuotanuin, jos joku tarvii tämmösiä ohjeita nii hää tuskin puhhuu suomea.

Anonymous said...

On kyllä "asiatekstiä", ja enkä sillä tarkoita mitään että asiat välttämättä näin pitäisi olla mitä Reino kirjottelee...

Mukava piristys päivään :)

Anonymous said...

Tuntuu kummalliselta, että asioita realismin valossa tarkastelevaa, ajattelevaa ihmistä tituleerataan rasistiksi. Olipa Reinon tekstit kirjoitettu kieli poskessa tahi ei, niin vinha perä niissä on.

Kyllä minäkin toivotan tervetulleeksi Suomeen erilaisia maahanmuuttajia, mutta olisihan se mukavaa, että viitsisivät edes välttävän määrän opetella kieltä. Se kun helpottaa kielitaidottomien suomalaisten asiointia mamujen kanssa. Ja vaikka itse erittäin sujuvaa englantia puhunkin, ei silti liian moni suomalainen kyseisellä kielellä pärjää.

Lisäksi, niissä suomen kielikokeissa on paljastunut lehtitietojen mukaan vilppiä; koekysymysten pysyessä suhteellisen muuttumattomina saadaan niihin vinkkejä etukäteen kavereilta. Muutenkin kokeeseen valmistaudutaan juuri sen verran, että menee nippanappa läpi.

Mutta kuten toin mielipiteeni ilmi, kyllä Suomeen on mamut tervetulleita työtä tekemään, mutta ei kuitenkaan matalapalkka-alojen duunareiksi. Tuskin mamujen lapsen tyytyvät pelkästään siivoojan rooliin.

Ja hei, Riemurasia on ilmaista julkisuutta blogille ja se toivonmukaan saa paikalla enemmän ajattelevia ihmisiä. Vähän toisenlaisia kuin nämä viherpiipertäjänillittäjät.

Anonymous said...

"Rasisti."

Kertoisitko toki mikä tässä kirjoituksessa on rasistista?

" Anonymous said...

Tirlittan kirjoitti
"Miksi muuten itsellesi niitä kirjoitat, vain kuvitteletko Hitlemimäiseen tyyliisi mamujen pitävän sinua jumalanaan?"

Otit esille Hitler-kortin eli hävisit väittelyn

http://fi.wikipedia.org/wiki/Godwinin_laki

6:11 PM "

Eiköhän ihan kaikki pidetä sekä nuo natsi-kortit sekä nämä yhtä lapselliset natsi-natsi-kortit siellä taskussa. Jussikin jossakin kirjoituksistaan kirjoitti noiden käytön hölmöydestä. Oli hyvä teksti, en jaksa ehdi nyt sitä kaivella.

lot said...

Tässä vielä vaihtarina ohjeita kantaväestölle.

Anonymous said...

Se näissä suvaitsevaiston kommenteissa hämmentää että he ovat niin kovin suvaitsevaisia muita kulttureja kohtaan. Mutta suomalainen perusjamppa on vapaata ristaa, ja lähes poikkeuksetta alkoholisoitunut rasisti. Ok, myönnetään, onhan Suomessa huonosti käytäytyviä idiootteja ihan riittävästi. Mutta eivät suinkaan kaikki. Kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu, eivätkä kaikki ole samoja kuin juuri sinun mielipiteesi. Se ei kuitenkaan niistä välttämättä tee automaattisesti vääriä. Eikö todellista suvaitsevaisuutta olisi hyväksyä myös tavallinen suomalaisen mies sellaisena kuin se on?

Anonymous said...

Minusta on aina huvittavaa nähdä ihmisiä, jotka vittuilevat typeryydestä, viinan pehmentämistä aivoista ja muusta vastaavasta tekstillä, jonka kirjoitusasu on aivan hirveä ja täynnä alkeellisia virheitä. "Sä vaan reino oot niin saatanat tyhmä!" Täydellistä.

Talvisodasta sen verran, että Suomi saavutti tavoitteensa, eli säilytti itsenäisyytensä. Neuvostoliitto ei saavuttanut omaansa, Suomen valtaamista. Torjuntavoitto on näin ollen täysin sopiva, joskaan ei ainoa oikea tulkinta sodan lopputuloksesta maamme kannalta. Niitä historiankirjojakin kannattaa lukea ihan ajatuksella, jos haluaa oikeasti kritisoida toisten näkemyksiä menneistä.

Anonymous said...

Hyvä Reino!
Olet kirjoitellut ja vastaillut asiallisesti ja rauhallisesti huumoria unohtamatta.

Tervetuloa hyväntahtoiset ja ahkerat maahanmuuttajat Suomeen!

Täytyy arvostaa heitä ketkä ovat sopeutuneet Suomeen ja elävät asiallista elämää töitä tehden.

Suomi voi olla kansainvälinen maa, mutta ei pahuutta tarvitse hyväksyä maahanmuuttajilta kuten ei suomalaisiltakaan.

Yksinkertaistettuna mm. raiskaajat ja murhaajat voitaisiin karsia maapallolta oli rotu mikä hyvänsä aloitetaan vaikka malliksi meistä suomalaisista. Silloin tänne ei muualta tule pahoja ihmisiä, näin naivisti sanottuna.

Työttömyyskorvauksien ja muiden tukien eteen pitää tehdä töitä(valtion pitää järjestää töitä, ei luukulta toiselle juoksemista).

Asiallinen huumorilla kevyesti höystetty keskustelu on kehittävää verrattuna esim väkivaltaisiin mielenosoituksiin.

Reino ja muut kirjoittajat (myös vastaan inttäjät) jatkakaa samaan tahtiin!

Anonymous said...

On harmillista, että suvaitsevaisto keskittyy pakinan kommentoimisen sijasta mustamaalaamaan sen kirjoittajaa. Ilmeisesti hekin ovat ohjeiden sisällöstä täysin samaa mieltä, mutta pelkäävät sitä leimaa, jonka niiden kannattamisesta saa ("tymä pieni munanen alkoholisti rasisti suomalais juntti"). Yrittäkää jatkossa keksiä edes hieman nokkelampia solvauksia, nuo Hitler-jutut olivat wanhoja jo 50 vuotta sitten.

Anonymous said...

Tonttuleikistä vois kans sanoa pari sanaa. Tos joku vuosi sitten muslimit vaativat tonttuleikin lakkauttamista päiväkodeissa koska se kuulemma loukkaa heidän uskontoaan.

reino said...

Miten tonttuleikki (siis se missä mennään pipo päässä tipe-tipe-tip-tap, vai?) voi loukata kenenkään uskontoa?

Muihin kommentteihin: Jotkut ovat huomanneet, että tämä juttuhan on kirjoitettu suomeksi. Ja koska ulkomaalaiset eivät osaa suomea, niin tämä juttu ei "paranna kenenkään suomalaisen asemaa pallolla" tai kehitä arabimaiden oloja. Ja siksi tämä kirjoitus on vain "paskanjauhantaa, joka vaan pahentaa asioita".

Eikö se nyt ole itsestään selvää, että en minä kuvittelekaan, että mikään mitä minä kirjoitan nettiin millä tahansa kielellä muuttaisi mitenkään arabimaiden tai muiden kehitysmaiden oloja, suuntaan tai toiseen. Toki olisi hienoa, jos kehitysmaat pystyisivät muokkaamaan kulttuuriaan ja yhteiskuntajärjestystään siihen suuntaan, että väkivalta vähenisi ja hyvinvointi lisääntyisi. Mutta kyllä se on ihan niiden itsensä tehtävä. Ei se jää mitenkään minun kirjoituksistani kanttaamaan.

Kaikki tämän blogin kirjoitukset on suunnattu sellaisille suomalaisille, joiden mielestä ainoa ratkaisu mihin tahansa ongelmaan - oli kyseessä sitten työvoimapula tai reinon perseen paha haju - on rajaton maahanmuutto ja lisää suvaitsevaisuuskasvatusta suomalaisille.

Seuraavaan budjettiin ollaan esittämässä 85 milj. euron määrärahaa maahanmuuton helpottamiseen. Olisi mielenkiintoista tietää, millaisia ohjeita (jos mitään) sillä rahalla annetaan mahdollisille maahanmuuttajille. Kiintiöpakolaisia valittaessahan heille näytetään esittelyvideo, jossa on mm. perhe saunomassa. Suomessa jo pitkään asuneiden muslimien mielestä edes tällaista ei kuitenkaan saisi tuleville kiintiöpakolaisille näyttää.

Eikö Suomeen tulevalla ihmiselle siis saa olla oikeutta tietää, millaiseen maahan ja millaista elämää viettämään hän on tulossa? Vai onko lähtökohta se, että maahanmuuttaja tietenkin tulee tänne elämään oman kulttuurinsa mukaista elämää, ja suomalaisten on vain sopeuduttava siihen?

Minulle tulee aika monen kommentoijan jutuista sellainen tunne, että heidän mielestään suomalaisella yhteiskunnalla ei ole mitään oikeutta vaatia tai edellyttää keneltäkään yhtään mitään. Mutta kun sellainen yhteiskunta ei ole kovin pitkäikäinen.

Anonymous said...

Itse niin sanottuun suvaitsevaistoon kuuluvana voisin kommentoida sen verran, että sain varsin mainiot naurut ja monessa seikassa olen samaa mieltä reinon kanssa. Kaikkea ei tarvitse suvaita, ja vihainenkin saa olla, kunhan osaa kohdistaa vihansa oikein.

Meidän suvaitsevaiston edustajilla tuntuu välillä olevan sellainen luulo, että on vain yksi tapa kirjoittaa oikein, mutta itse en ymmärrä mikä siinä luulossa on suvaitsevaista. Reinolle tästä kirjotuksesta propsit ja hyvää kevättä kaikille tasapuolisesti.

Anonymous said...

En itse näe trapeelliseksi sianlihan tuputtamista islaminuskoisille. Itsekään en söisi ulkomailla esim. koiraa/kissaa.

Anonymous said...

Tämä kun tämä Turun pikkutytön raiskaaja paljastui todelliseksi moniosaajaksi, "taksikuski", "seksipalveluiden tarjoaja" sekä auton tuunaaja [http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135226238230], niin olisiko sinulla ehdotusta miten Suomen lakia voitaisiin muuttaa jotta nämä moniosaaja voisi jatkaa palveluiden tuottamistaan? Kiven sisätähän se ei oikein onnistu, mutta varmasti voitaisiin jonkinlainen järjestely saattaa aikaiseksi että moniosaaja toimisi päivät näissä viroissaan ja palaisi vaikka illaksi kiven sisään. Yhteiskunta voisi myös järjestää jonkinlaisen kurssin että moniosaajan toimintaa ohjattaisiin hieman lain puittesiin.

Kyllähän tuollainen potentiaali tarvitsee jotenkin hyödyntää sillä harvalla suomalaisella on noin montaa rautaa tulessa.

Anonymous said...

Haha! Voi nolo minkälaista juttua.

Luulen, ei vaan tiedän, että olet väärässä. "Suvaitsevaistolaisena" kuitenkin puolustan oikeuttasi olla väärässä ja julistaa asiaasi - viimeiseen hengenvetooni asti.

Sekään ei kuulu suomalaiseen perinteeseen. Mutta eivät kaikki suomalaiset perinteet olekaan hyviä - vain idiootti voi niin väittää.

Anonymous said...

Ai niin! Kannattaisi myös opetellä käyttämään enemmän noita lähteitä / lähdetietoja. Useat väitteistä jäävät vain "jostain kuulin, luulin ja nyt väitän todeksi" - vakuuttelun varaan. Kuolleita linkkejä vilisee myös hirveä määrä.

Anonymous said...

ihan hauska, rakentavaa kritiikkiä, eikä tota ny rasistiseksi voi mennä sanomaan, tosin epäilemättä ne jotka niin väittää, näkevät rasismia kaikessa, "musta tuntuu pahalta", noin, ny haukuin kaikki ulkomaalaset ja olen rasisti sika ? :)

reino said...

Sianlihan tuputtamisesta... En minäkään söisi mielelläni koiraa/kissaa, kun olen tottunut pitämään niitä lemmikkeinä. Mutta jos olisin vierailulla sellaisessa maassa, jossa ne kuuluvat ruokavalioon ja emäntä olisi laittanut herkulliset paistit pöytään, niin kyllä mä nyt kohteliaisuudesta ainakin maistaisin. Paljon chilikastiketta varmuuden vuoksi päälle.

Joissakin maissa syödään koiria, toisissa mursuja. Se on sitä kulttuurillista diversiteettiä se. Ihan kiva, etteivät kaikki mussuta pelkkää mäkkäriä.

Kokonaan toinen juttu on, että jos minulla olisi sellainen asenne, että koiransyöjät ovat saastaisia ali-ihmisiä, niin minä harkitsisin hyvin tarkkaan, ennen kuin muuttaisin sellaiseen maahan, jossa tavanomaisen työmaaruokalan listalla on joka päivä ainakin yksi koira-annos.

Kyllä minun mielestäni sananvapaus kuuluu suomalaiseen perinteeseen. Asioista voidaan keskustella ja olla eri mieltä, ilman että kenellekään tarvitsee julistaa tappotuomiota.

Itselleni ei tähän hätään tule mieleen sellaista suomalaista perinnettä, joka ei olisi minun mielestäni jollakin tavalla hyvä. Toisaalta kyse ei olekaan objektiivisesta hyvyydestä tai huonoudesta, vaan siitä, että suomalainen kulttuuri on minulle tutuin, rakkain, sopivin ja mielestäni ehdottomasti vaalimisen arvoinen.

Pahoittelen kuolleita linkkejä. Tämä on internet. ;) Jos olen esittänyt jotain sellaisia väitteitä, joita on vaikea uskoa, niin niitä voi pyytää tarkentamaan. Ei siellä minun mielestäni mitään kovin ihmeellistä pitänyt olla.

Anonymous said...

Joo, mun mielestä hyvä että tälläinenkin on.

Ja siitä 85milj.ekua, sillä voisi korjata opintotukia, asumislisää ja -tukea, peruspäivärahaa, tiestöä, peruskoulutusta ja tukea ihan mitätahansa, muttei uusien mokkakikkelien helpompaa pääsyä sosiaaliparatiisiinsa. Ei sillä, mun puolesta ne, jotka tulevat tekemään töitä, saavat tulla ja olla rauhassa(usein turkista ja välimeren pohjoispuolen maista, itse tunnenkin useita sellaisia), mut nää vitun sosiaalipummit(useimmiten afrikasta) joutas jättää jos sinne mogadishun kentälle. Sitäpaitsi ne, jotka oikeasti tarvitsevat apua, raatavat siellä pellollaan perheensä ja härkänsä kanssa, että saisivat edes jotain ruokaa suuhun, ei niillä ole rahaa lentää suomeen pakolaiseksi. Vittu. Kyseisiä köyhiä voisin vaikka auttaakkin, mutta mieluiten omassa ympäristössään, tosin luulen, että jos heitä toisi tänne, olisi heillä motivaatio opiskeluun ja työtekoon toisenlaista, kun näillä näennäisköyhillä lentokone pakolaisilla, jotka osaavat lypsää suomalaista sosiaaliturvaa heti alusta lähtien ja saavat sieltä helpommin ja enemmän rahaa, kuin suomalainen itse. Outoa vai mitä?

Anonymous said...

"Anonymous said...
Haha! Voi nolo minkälaista juttua.
Luulen, ei vaan tiedän, että olet väärässä."
..Ja perusteluja on missä? Riemuidiootti.

Reino, minusta kyseessä on ennemminkin se, miten paljon sitä omaa kulttuuria _tyrkytetään_ muille. Jos ruokalan molemmat ruokalajit sattuvat sisältämään sikaa, niin se voi hyvinkin olla lipsahdus; jos taas joulujuhlasta halutaan osuudet x ja y pois niiden "uskonnollisen latauksen" vuoksi, kyseessä on ainoastaan suvaitsemattomuus.
No, täytyy myöntää että en itsekään ole läheskään suvaitsevainen, en sulata esimerkiksi lasten silpomista lainkaan.

reino said...

Mitenkäs niissä Asterixeissa aina sanottiin? Kaukana ranskankielisessä Quebecissä yksi ainoa pieni kylä jatkaa sankarillista taisteluaan ylivoimaista vihollista vastaan. ;)

Herouxvillen kaupungin virallinen englanninkielinen blogi, josta löytyy mm. alkuperäinen versio Herouxvillen säännöistä, joihin tämäkin kirjoitus pitkälti perustuu:
http://herouxville-quebec.blogspot.com/

kojootti said...

Jahas. Oltuani hetken poissa, huomaan epäisänmaallisten voimien vallanneen alaa. Huolestuttavaa. Punaisten veret seisauttava vaalitappio on näemmä saanut heidät vuodattamaan tuntojaan tavalla, joka on heille ominaista.

Anonymous said...

Voi meidän viatonta mamua...

http://iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1347565

Joutuukohan ihan vankilaan, vai hirtetäänkö kotimaassaan? Suvaitsevaiston mielestä pitäisi varmaan suojella kaveria, minun mielestä teljetä perunakellariin ja kaataa ilmastointi hormista napalmia.

kojootti said...

Edelliseen kommenttiin:

Nyt on kyseessä todellinen kulttuurinrikastaja. Suomessa ei ollutkaan tätä ennen yhtään megaluokan kansanmurhaajaa. Nyt saatiin sellainen ja vieläpä oikeaa rot.. eikun geeniklusteria. Hieno homma, toden totta. Menee A.I. Virtasen kanssa samaan merkkihenkilökategoriaan. Vihreät, vihreät, vihreät!

Joona Lahti said...

joo sama eri kielille ja joka jätkälle joka tänne tulee niin pitää näyttää toi. Harmi että sielä ei ollu mitään verojen maksusta ja veronkierrosta

Anonymous said...

Minun mielestäni tämä teksti on hyvä ohjeistus meidän erivärisille veljillemme ja eikö se äippä ole opettanu jo että ei se kaikki mustaa valkoisella tarkoita aina kirjaimellisesti sitä. sinänsä jos tirlittana trallalei ei pidä kyseisestä tekstistä..niin suomessa on ikävä kyllä sanan vapaus..eikä siitä tarvitse vetää vihreitä nenään..mene eduskuntaan ja tee lakiuudistus jossa kielletään nettiblogit ja mielenilmaukset..tai muuta muualle ja perusta oma hyysäysvaltio.

Anonymous said...

http://herouxville-quebec.blogspot.com/
...Olisi toki ollut hyvä mainita myös suomalaisen ihmisen oikeudesta homouteen, kuten Herouxvillen jutussa.. eikö? ..Hmmm, miksiköhän sitä ei mainittu. Reino?

reino said...

Hä? Miten niin ei mainittu? Voiko sitä enää tuon selvemmin ja kauniimmin sanoa:

"Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa."

Anonymous said...

kirjottasit edes englanniks

Anonymous said...

aivan paska

reino said...

Mä en osaa englantia, mutta tuossa uusimmassa (Ilmastonmuutoksen syyt selvitetty) on Korkeajännityssaksaa. Kelpaako se? :)

Anonymous said...

Oikein! Minusta tässä tekstissähän ei ollut mitään rasistista. Jotkut idealistinuoret ei vain ilmeisesti osaa huomata pientä sarkastista huomautusta siitä miten suomeen todellakin tulee paljon ihmisiä muista maista jotka tekevät juurikin kaiken tämän ohjeen vastaisesti. Täydet pisteet sinulle reino! Ja seuraavassa postauksessa joku haukkuu minut rasistiksi ja hitleriksi... Minusta vain on käsittämätöntä miksi jotkut maahanmuuttajista ovat niin paatuneita ja patalaiskoja. Jos minä joutuisin muuttamaan toiseen maahan niin tuskin yrittäsin tehdä elämästäni mahdollisimman vaikeaa. Ja toiseksi kun näkee mustalaispojan polkemassa kolmella polkupyörällä yhtä aikaa, joista yksi on vaaleanpunainen lastenpyörä, alkaa ihmettelemään josko stereotypiat ei olekaan niin kaukaa haettuja mitä nämä idealistit sanoo. Mutta eniveis keep up the good work reino.. olispa kaikki yhtä fiksuja kuin sinä.

Anonymous said...


Tirlittan sanoi...

...
Miksi muuten itsellesi niitä kirjoitat, vain kuvitteletko Hitlemimäiseen tyyliisi mamujen pitävän sinua jumalanaan?

hehhe hhassu mies :)
revi persees kahtia jos siältä löytys jotain hedelmällisempää tirlittani

Anonymous said...

Voi hellanlettas. Eiköhän jokaisella ihmisellä ole oikeus olla ja elää..Kunhan tekee sen maan lakien ja tapojen mukaan. Mielestäni on turha hyysätä yhtään niin ketään, jollei oikeasti pätevää perustetta asialle ole. Vanha sanonta, "Kyllä töitä tekevälle löytyy" pitää kyllä paikkansa, joten on turha hyysätä ihmistä (oli sitten supisuomalainen tai mamu), joka ei halua tehdä töitä.

Faktahan on kuitenkin se, että kulttuurieroja on, mutta mielestäni on enemmän kuin normaalia ottaa huomioon myös se kulttuuri, johon muuttaa.

Mielestäni reinon kirjoitus oli asiaa ja joka ei sitä kestä, voi mennä kirpparilta etsimään itselleen huumorintajua ja lukea vähän muutakin kuin Aku Ankkaa (joka on siis hyvä lehti). Kyllä se todellisuus monelle selviää, kunhan ottaa ne ruusunpunaiset lasit pois silmiltä.

Ja huom, ennen kuin joku vetää tästä kokonaisen hernepellon nenäänsä, en siis yleistä, että kaikki mamut olisivat pahoja kulttuurinhalveksujia, mutta ne ketkä ovat..rahtilaivaan ja takaisin kotiin. Samoin nämä sosiaalipummit, joilla menee paljon paremmin kuin monilla suomalaisilla lapsiperheillä, opiskelijoilla ja eläkeläisillä (joita en sentään aika monesta asiasta kiittäminen). Pitäis Suomen kansan alkaa vähän pohtimaan, että kannattaa ottaa lisää porukkaa rajojen sisäpuolelle, kun omat nurkat ei ennestäänkään puhtaat.

-SaNa

Anonymous said...

kaikille ulkomaalais syntyisille suomessa asuville rikollisille postimerkki perseeseen ja takas sinne mistä ovat tulleetkin.. ei niitä täällä kaivata.. enkä nyt väitä et kaikki ulkomaalaiset ois rikollisia.. mut ei niit täällä tarvii silti hyysätä.. tai jotai..

Anonymous said...

Pitäis eka saada näiden meidän omien laiskojen sosiaalipummien elämä sillä tavalla kondiksee että saisivat rahallista tukea. ostaisivat sillä sitten viinaa tai ruokaa, ihan sama, mutta kuhan saisivat tarpeeksi rahaa omiin vähäisiin tarpeisiinsa. Kun se asia on kunnossa voidaan ruveta edes ajattelemaan pakolaisten ottamista tänne ja sitä että niille maksettais vielä kaikenmaailman tukia

reino said...

Jossain äskettäisessä tutkimuksessa todettiin, että kaikkein huonoimmassa ja syrjityimmässä asemassa sosiaalipalvelujen suhteen nyky-Suomessa ovat nämä keski-ikäiset perinteiset juopot, joilla ei ole omaa vähemmistövaltuutettua ja jotka eivät oikein osaa tai viitsi aggressiivisesti puolustaa oikeuksiaan.

En ole kuitenkaan sitä mieltä, että ilmaisen rahan jakaminen on ratkaisu kaikkeen. Ihmisellä pitää olla jokin tarkoitus elämälleen ja jotain järkevää tekemistä. Tuolta on hyvin pian tulossa sellainen syrjäytyneiden suomalaisten sukupolvi, jolle mikään määrä ilmaista rahaa ei riitä mihinkään.

Anonymous said...

suomessa kyllä tapetaan eläimet vetämällä kurkku auku ja vuodattamalla kuiviin ihan niinkuion muuallakin euroopassa. ainoo vaan että tänne jostain kauempaa muuttava ei varmaan oikein ymmärrä sitä että niitä eläimiä vedellään liukuhihnalta jostain tehtaasta eikä takapihalta suoraan pöytään. ei vittu. hävettää olla suomalainen.

Anonymous said...

Ei niitä elukoita kyllä verenhukkaan tapeta. Sähköä / kuulaa kalloon, välitön ja kivuton kuolema.

Anonymous said...

rikollisen neekerin ei ole suomessa syytä elää!

reino said...

Reilun Matkailun yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja julkistaa nykyistä oikeudenmukaisemman matkailun periaatteet, edistää niiden toteutumista sekä uudistaa ja kehittää kansalaisten käsitystä kolmannen maailman maista.

Yhdistys on julkaissut Reilun matkailijan ohjeet, jotka olisivat itse asiassa hyvää luettavaa ihan kaikille Suomeen tulevillekin:

http://www.reilumatkailu.fi/reilun_matkailijan_ohjeet.html

Anonymous said...

Hyvä juttu, josta pitää osata sarkasmi eroittaa. Nojoo mutta asiaan. Tosiaan tuo hyysääminenhän se pahinta on, esimerkiksi hoitajien palkankorotus oli huimat 30e, joka ei tunnu oikeasti missään. On se kiva, että osataan asioita priorisoida, otetaan vaan mamuja lisää niin, että meijän sairaalahenkilökunta yms. vittuuntuu ja lähtee norjaan tekemään töitä kolminkertaisella palkalla. Kukas meitä sitten hoitaa? Tuskin haluat, että mamu joka ei edes suome osaa alkaisi silpoa sinun kiepää polveasi. Itse en kuulu kyseiseen työyhteisöön ja voin sanoa, että en kauaa samalla alalla tai sitten samassa maassa jaksaisi paljao tätä meininkiä katella. Ymmärrän tietysti sota pakolaisia yms. mutta voisi ne töitäkin tehdä. On se nyt hieman epäreilua ottaa tänne mamuja elätettäväksi, kun omillekkaan saada aikaan järkevää palkkaa.

Ei voi muuta sanoa kuin perkele. Kyllä tämä tyhmää hommaa on. Puhutaan myös, että suomeen tulee työvoimapula ja vain ulkomaalaiset voivat auttaa asiassa. No saavatko ne sitten jonkun "valaistuksen" ja yhtäkkiä alkavat töitä tekemään vaikka ovat unohtaneet sen vähäeisenkin suomen millä testin läpäisivät.

ritari said...

Oikein pätevää tekstiä. Vaikkakin huumorilla höystettyä, niin kuitenkin täyttää asiaa.
Astrid Thorsia varsinkin kehottaisin lukemaan tämän ennen kuin menee laukomaan mitään viisasta kaikelle kansalle.

Kenobiitti said...

Asiallista tekstiä.
Nyt vain varmistamaan, että myös astrid ymmärtää asian ja kertoo maahan haalittavalla poppoolle vähän säännöistä jotka täällä vallitsee.

Valkoinen nainen said...

Kirjoitukset ovat olleet hyvin mielenkiintoisia. Pari tarkennusta, kaasukammioihin ei johdettu napalmia vaan: "Auschwitzissa vankien tappamiseen käytettiin vetysyanidia, jota oli kidemäisessä hyönteismyrkyssä Zyklon B:ssä". Toinen kirjoitus viittasi hitler-korttiin. Ei virkamiehiä 1990 erotettu, vaikka he lähettivät kikkelikortin. Väite, etteivät Itä-Helsingissä asuvat osaa suomea, ei pidä paikkaansa. Lomakkeita täyttäessään puheesta erotti useasti sanat :"KELA, KELA".

Anselmi said...

"Lannoitteet eivät ole pommien rakentamista varten. Lannoitteet laitetaan maahan, jolloin maa tuottaa enemmän ruokaa."

Myöskään metsästysaseet ei ole itsensä ja perheen ampumista varten, eikä myöskään muiden ihmisten.

"Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. "

Myös koira on hyvää syötävää, joten mikäs siinä.

"Myös eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin."

Sen sijaan meillä on tehomaatalous jossa tuskaisen lopun sijaan tarjotaan elämä eläimelle, sen jälkeen kuolemakin tuntuu hyvältä jutulta.

"Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia."

Sen sijaan jengi laittautuu tuulipukuihin. Vähän kuin urheilukassi, mutta tyylittömämpi.

"Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota."

Aa meillä ei tehdäkään ympärileikkauksia? Millois ne loppui?

"Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa"

Pedofiilit ei tada paljon lupia kysellä.

"Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan."

Ja joka viikko saamme lehdestä kuinka tuo peruutus toimii osaan suomalaisista jurrisista ukoista.

"Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen."

Veikkaan kyllä et avoimesta homona olemisesta saa turpaan monessa Suomen kolkassa. Vai onko se naaman eteen tunkemista jos ei salaile seksuaalista suuntaustaan?

"Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. "

Kertokaa sille Rovaniemen sankarille myös tuo.

"Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. "

...sen jälkeen kun on vajaa parikymmentä vuotta pakotettu osallistumaan kaiken maailman luterilaisiin meisinkeihin.

"Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni."

Hienoa että sinä Reino ja ystäväsi ajattelette kavereidenne vehkeitä saunassa, itse tykkään keskittyä löylyistä ja saunakaljasta nauttimiseen.

"Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen."

Sen sijaan kunnon sotkeminen ja satunnainen riehunta on hienoja perinteitä joista voimme olla ylpeitä.

"Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita."

Ei vai?

"Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on siis hei ihan oikeasti Suomessa kielletty."

Siltikin moista touhua tehdään kiitettävissä lukemissa.

Anselmi said...

Joten sisällön puolesta odottaisinkin otsikon olevan enemmänkin "Ohjeita Suomeen muuttaville ja Suomessa asuville"

Aika outoa edellyttää jengiä tulemaan tänne yksilöinä kun samalla yleistää "Suomeen muuttavat" isoksi massaksi joka tarvitsee tällaisia ohjeistuksia.

Joonas said...

Huh, vaikea sanoa mitään, kun oli niin paljon asiatonta (asian vierestä) kommentointia.

Anyways, ihan hyvä teksti, mutta vähän turhan tarkennettu tiettyyn kohderyhmään " - - ettei Allah näe pippeliäsi - -".

Mielestäni tässä tekstissä on kaksi puolta, joita voisi korostaa noita kommentteja katsellessa (joista uskon, että reino olet samaa mieltä?):

tapoja ja tottumuksia, joita kansakunta harrastaa, mutta joita ei tarvitse vaatia maahanmuuttajilta kuin myöskään suomalaisilta. Näistä esimerkkeinä juominen ja sian syöminen.

Asioita, joita yhteiskunta ei hyväksy, näitä voidaan vaatia suomalaisilta kuin myös maahanmuuttajilta. Näistä esimerkkeinä raiskaaminen ja "ventovieraan" puukottaminen (tämän sanoitus oli mainio :D).

Ja vielä yksi kommentti asian vierestä liittyen viime aikaisiin uutisiin ulkomaalaistaustaisten ihmisten ahdistelusta: en kannata ihmisten loukkaamista henkisesti tai fyysisesti. Onko oikein purkaa politiikasta aiheutuvaa mielipahaa yksilöihin kaduilla. Voiko se johtaa minkään laiseen muutokseen? EI. Yrittäkää sen sijaan tehdä muutosta politiikkaan ja jos se ei onnistu, niin sitten keskustelemalla yrittäkää muuttaa mielipiteitä. EI ahdistelemalla ihmisiä kaduilla!