16.3.07

Lisää persettä rättipäille

Vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen paheksuu tunnettujen suomalaismuusikoiden tekemää kappaletta, jossa terrorismin ja itsemurhaiskujen yhdeksi syyksi esitetään se, että muslimit saavat liian vähän seksiä.

Vähemmistövaltuutettu Puumalainen epäilee, että kyseessä on asiaton ja huonoa makua osoittava yritys saada aikaan kiihottumista kansanryhmää kohtaan. Puumalainen pelkää, että tässä yritetään nyt saada suomalaisia naisia kiihottumaan Suomessa asuvia muslimeja kohtaan ja antamaan heille lisää pimppiä ja persettä, vaikka - kuten Puumalainen toteaa - heillä "ei ole mitään tekemistä näiden asioiden kanssa". Ja minä olen tästä asiasta vähemmistövaltuutettu Puumalaisen kanssa täsmälleen samaa mieltä: eihän se ole suomalaisten naisten velvollisuus antaa lisää persettä rättipäille, jotta maailma pelastuisi. Sehän on tietenkin muslimimaiden naisten velvollisuus.

Kautta koko islaminuskoisen maailman imaamien tulisi alkaa saarnata moskeijoissa rauhan ja rakkauden sanomaa. Make love, not war. Imaamien tulisi kehottaa musliminaisia repimään mustat säkkinsä, ratkomaan tikkinsä, vapautumaan ja antamaan lisää persettä rättipäille. "Allah akhbar! Lisää persettä rättipäille", olkoon se rakkauden sotahuuto, joka kaikuu jokaisesta minareetista.

Tuo yllä kirjoitettu on tietenkin vain kaunista toiveunta ja haavekuvaa. Islam on uskonto, jolla on selkeä pyrkimys hallita ihmisiä hallitsemalla heidän seksuaalisuuttaan, mikä ei tietenkään ole vieras ajatus monille muillekaan uskonnoille. Seksuaalisen vapautumisen julistaminen ei olisi millään tavalla imaamien poliittisten etujen mukaista.

Onneksi vihreät naiset, nuo loogisen ajattelun kasvihuoneilmiöt ovat päättäneet ylivertaisen ÄO:nsä avulla pelastaa maailman tekemällä kaksi tärkeää aloitetta.

Vihreän liiton eduskuntaryhmä on erittäin huolestunut siitä, että oululaisella natsisivustolla www.sisusauna.tk yllytetään keräämään "lynkkausjoukko", jotta viime kuukausien Oulussa tehtyjen raiskauksien tekijät saataisiin kiinni.

Samalla äärinatsien äärioikeistolaisella uusnatsisivustolla on syyllistytty myös monenlaiseen muuhun äärioikeistolaista ajattelua ilmentävään arvelluttavaan toimintaan, kuten keskustelemiseen YLEn esittämästä Poikkeustila-sarjasta. Äärinettisivuilla kannustetaan myös äänestämään "tiettyä puoluetta" (sic!) ja "tiettyä henkilöä" (sic!). Sivuilla on myös suhtauduttu nuivasti seksuaalivähemmistöihin, kuten pedofiileihin ja raiskaajiin.

Vastaukseksi Oulun kaduilla vyöryvien uusnatsististisien lynkkausjoukkojen hirmutekoihin Vihreiden naisten eduskuntaryhmä esittää pillupartioiden lähettämistä Ouluun. Sadat punavihreät aktivistitytöt kautta maan ovat jo ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi. Pillupartioiden on tarkoitus päivystää Oulun kaduilla virka-asussaan, johon kuuluu erittäin lyhyt minihame (ns. roiskeläppä) sekä rintanappi, jossa lukee "Pane minua ilmaiseksi, niin ei tarvitse raiskata". Jotta vähemmistöjen tarpeet tulisivat paremmin huomioiduiksi tänä kiintiöiden aikakautena, pillupartioihin lähtee mukaan myös muutama kiva poika sekä aivan jumalattoman isokokoinen mutta tavattoman kiltti belgianlammaskoiranarttu.

Itse suhtaudun tähän aloitteeseen hieman skeptisesti, sillä feministithän ovat jo vuosikymmeniä hokeneet meille, että raiskauksessa ei ole kyse seksuaalisten tarpeiden tyydyttämisestä vaan vallankäytöstä ja alistamisesta, mutta toivotan silti kettutytöille onnea Oulun yössä.

Toinen tärkeä aloite tulee Vihreiden EU-parlamenttiryhmältä. EU-parlamentin Vihreät esittävät, että tästä lähtien EU:n tulee tukea rahallisesti vain sellaisia itsemurhaiskuja, joissa itsemurhaiskijälle annetaan paratiisissa luvattujen 72 neitsyen lisäksi myös ns. förskottia. Tämä on mielestäni hyvä aloite, joka tulee aivan varmasti vähentämään itsemurhaiskujen määrää.

Näitä asioita pohdittaessa on tärkeää yrittää asettautua toisen ihmisen asemaan, tässä tapauksessa itsemurhapommittajan. Otetaan vaikkapa Abdul, herkkä, tunteva, yksilöllinen, arvokas ja ainutkertainen nuorimies, joka ei vielä kertaakaan elämässään ole saanut pillua. Partasuut värväävät hänet itsemurhapommittajaksi lupaamalla, että paratiisissa odottaa sitten 72 ehtaa neitsyttä. Tähän diiliin liittyvä sosiaalisen arvostuksen nousu marttyyriyden myötä sekä lupaus pillunsaannista voivat hyvinkin tuntua Abdulista tavoittelemisen arvoisilta. Varsinkin verrattuna tulevaisuudennäkymään, jossa sama vanha slummielämä jatkuu ja töitä ei saa (eikä niin ollen myöskään rahaa, jolla maksaa ikioman mustan säkin myötäjäiset). Eihän kukaan halua olla koko elämäänsä runkkari. Niinpä on aivan ymmärrettävää, että Abdul suostuu.

Mutta entä jos Abdul tämän uuden EU-aloitteen myötä saakin förskottia ennen itsemurhaiskua? Kuvitelkaa mielessänne, miten nuori Abdul ja Aisha makaavat aktin jälkeen raukeina sängyllä. Abdul tuntee suurta ylpeyttä suorituksensa johdosta, vähän kuin olisi keksinyt panemisen ihan itse. Myös Aisha on raukea ja tyytyväinen, ja mikäli häntä ei ole lapsena silvottu, on ihan mahdollista, että myös hän on tyydytetty. Abdul ja Aisha tuntevat toisiaan kohtaan lämpöä, lähes rakkautta, joka sekoittuu siihen surumielisyyteen, jota useimmat inhimilliset olennot tuntevat parittelun jälkeen. Aishan söpöt pikku viiksenalut kutittavat mukavasti Abdulin vielä karvatonta poskea. Nuoresta yhdeksän vuoden iästään huolimatta Aisha kyllä tietää, mitä tekee, joten hänen pieni kätensä laskeutuu sivelemään Abdulin karvapalleja, jotka ovat juuri purkaneet lastinsa. Tunnelma on herkkä ja kaunis. Ilmassa on rakkautta.

Luuleeko kukaan, että ensimmäinen ajatus Abdulin mielessä tuona hetkenä on, että "Allah akhbar, lähdenpä tästä tappamaan itseni!!" No ei varmasti ole. Abdul ajattelee, että elämä onkin oikeastaan aika mukavaa. Ei sinne paratiisiin ole vielä mitään kiirettä. Abdul huomaa suunnittelevansa yhteistä tulevaisuutta Aishan kanssa. Talo, lapsia, poreallas. Mutta ensin on mentävä kouluun, hankittava työpaikka ja tienattava rahaa. Mutta kyllä se onnistuu. Abdul on saanut ensimmäistä kertaa elämässään pillua. Hänet on voimavaraistettu. Hän pystyy mihin tahansa.

Ja Aishan pikku käsi sivelee Abdulin karvapalleja. Nivusissa alkaa tuntua tuttu jöpötys. Abdul tuntee yhä varmemmin, että paratiisi saa odottaa. Nyt nussitaan lisää, huudahtaa Abdul ja työntää jalallaan dynamiittirepun piiloon sängyn alle.

LINKKEJÄ
http://www.kylahullut.com
Tämä nainen pysyi vakaumuksessaan järkkymättömänä, vaikka förskottia on saatu ainakin kahdesti: Hamas-järjestön televisioaseman Al Aqsa TV:n lähetyksessä naispuolisen itsemurhapommittajan lapset kertovat iloisesti äitinsä itsemurhaiskusta.

14 comments:

Anonymous said...

Aika uhkarohkea veto toi 9-vuotias Aisha. Tästä pedofilistissävytteisestä pakinasta vois napsahtaa vaikka poliisitutkinta päälle. Eikun ainiin siellähän oli se yks moraaliltaan täydellinen kamelinajaja joka teki ihan samaa juttua niin eihän toi väärin voi olla...

Anonymous said...

Älykkyysosamäärässä ei ole ö:tä.

Provosi toimi minuun aika huonosti.

reino said...

Kiitos. Korjattu Ayshan kirjoitusasu suomalaisemmaksi ja lisätty vihreiden älykkyysOsamäärää (eikä Ösamäärää ;).

Ööö, mikä provo?

Tarinan Abdul on tietenkin aika nuori juippi, joten älkäämme tuomitko hänen aitoa rakkauttaan Aishaa kohtaan. Tilanne olisi tietenkin aivan eri, jos asialla olisi joku viisikymppinen äijä, riippumatta siitä, mikä profeetta tai muu rocktähti hän kuvittelee olevansa.

kojootti said...

Kerrassaan suurenmoinen kuvaus arasta aiheesta ja kielletystä rakkaudesta! Kyyneleet valuvat näppäimistölle tätä kirjoittaessani. Elokuvamateriaalia, ehdottomasti. Citymaasturi on jo kokoamislinjastolla.

En voi käsittää miten jotkut ahdasmieliset länsimaalaiset vastustavat rakkautta, joka on luvattu uskossaan oikeamielisille. Kyseessä on kuitenkin vain pieni askel kohti nykyisenkaltaista järjestelmää, joka sallii mm. kulutusluotot. Eikö tämä ole käytännössä ihan sama asia?

Kulutusluotto antaa mahdollisuuden kuluttaa hyödyke välittömästi ja maksaa se hieman myöhemmin (lisättynä rahoitusosuudella), jolloin kuluttaja, luotottaja sekä jälleenmyyjä hyötyvät. Eräällä tavalla win-win-win tapaus.

Reinon mallissa hyötyvät välittömän seksuaalisen nautinnon muodossa lastiaan keventävä musliminuorukainen, pitemmän aikaa säilytetyn infrastruktuurin ja veronmaksajien muodossa länsimaiset yhteiskunnat ja Paratiisi, jonne kaikkilla ei ole kiire samanaikaisesti, joten siellä on vähemmän jonoa.

Hmm.. Miten tästä hyötyikään tämä alle kymmenvuotias muslimityttö..? Eiköhän nyt kuitenkin jotenkin, onhan toiseus kuitenkin rikkaus ja mitä rikkaampi on, sitä onnellisemmaksi se kaikki tekee.

Kami said...

Minä ainakin provosoiduin. Olen provosoitunut. Hyvin hyvin provosoitunut.

Tekeekö se minusta nazzirazzistin vai De Gröna tomten med röda pipo.

Anonymous said...

Meinaako Reino tehdä itsemurhaiskun heti ensi sunnuntaina?

YMTT said...

Ilkka Kokkarinen esitti aikoinaan täydellisen ratkaisun tälle maahanmutto-ongelmalle: riittää kun maahanmuuttajiksi hyväksytään vain naisia.

Hehän eivät rettelöi ja sopeutuvat paremmin uuteen kotimaahansa. Kun naistarjonta lisääntyisi, niin tyypilliseltä ATM-suomalaismieheltä ei enää odotettaisi mahdottomia ja yleinen tyytyväisyys kasvaisi silläkin rintamalla.

Mitä lähtömaahan jääviin miehiin tulee, niin he saavat tyytyä elämään puutteessa ja räjäyttelemään toisiaan ilmaan, kuten tähänkin asti.

Mutta arvatkaapa kahdesti suostuvatko feministit ja muut pipertäjät tällaiseen ratkaisuun, vaikka se taitaa olla jokseenkin ainoa joka kestää perusteellisen tarkastelun.

reino said...

Natsi hei, en mä voi tehdä itsemurhaiskua, koska sunnuntai-iltana sellaiseen kivaan kaapuun pukeutunut ulkomaalaistaustaisviritteinen shariapoliisityttö ruoskii mut kuoliaaksi Zetorissa. Ihan vaalituloksesta riippumatta.

Mikä toi vimma on postata jotain lehtijuttuja tänne kommentiksi? Ei sen läntisen ohikulkutien kautta kannata ajaa, siellä on aina tietyöt ja ruuhka. Ja missään tapauksessa siellä ei kannata kävellä keskellä yötä.

reino said...

Siivoilin vähän. Toivottavasti kenellekään ei nyt tule paha mieli, kun oma säteilevän hauska kommentti on poistettu.

Tuon kulutusluottomallin hyödyistä nuorelle muslimitytölle sen verran, että Aisha olisi joka tapauksessa hyvin pian säkitetty ja myyty jollekin varakkaalle vanhalle partasuulle. Abdulin kanssa hänellä on mahdollisuus löytää aito rakkaus. Se on kaunista, kun kaksi nuorta ihmistä löytää toisensa.

Rupesin miettimään noita seksuaalikulttuurin eroja enemmänkin. Suomessahan pojat ja tytöt leikkivät yhdessä. Jokainen meistä pojista on varmasti käynyt kuusivuotiaana naapurin tytön kanssa pusikossa lääkäriä leikkimässä. Varhaismurrosiässä on sitten pussailtu jossain kellarissa ja päästy vähän sormella koittamaan. Ja siitä sitten aikanaan eteenpäin. Suomessa ihmiset rakastuvat, menevät naimisiin ja ryhtyvät yhdessä rakentamaan yhteistä tulevaisuutta ja maksamaan sitä yhteistä asuntolainaa.

Verrataanpa tätä täysin kuvitteelliseen kulttuuriin, jossa pojat ja tytöt pidetään aina tiukasti erillään. Pojille opetetaan jo pikkulapsesta alkaen, että nainen on saastainen ja alempi olento. Sekä poikien että tyttöjen sukuelimet silvotaan. Poikia pidetään puutteessa siihen asti, että he saavat kokoon riittävästi rahaa ostaakseen itselleen säkitetyn ja umpeen ommellun morsiamen. Hääyönä sitten jätkälle lyödään puukko kouraan, että tolla voit leikata auki sitä säkkiä ja vähän muutakin. Mahtaa olla erikoiset fiilikset, kun ensin olet pahimman murrosiän ja nuoruusvuotesi kärvistellyt siinä uskossa, että nainen on alhainen olento, jota pitää vihata (mutta jota sun silti tekee kovasti mieli), etkä voi edes aikasi kuluksi lirputella esinahkaasi terskan päällä. Ja sitten lyödään joku umpeen ommeltu musta säkki eteen. Että tää on nyt sitten sun omaisuuttas. Jonka sä olet kalliilla rahalla ostanut.

Harva meistä on rautaa, paitsi Frederik. Hyvin harvalla viiskymppisellä enää seisoo kahdeksaatoista kertaa päivässä, kuten Profeetta Muhamedilla. Mitä semmonen vanha äijä enää teinivaimolla mitään tekee? Nuorena sitä pinppiä pitää saada, kun panetus on 24/7/365. Mutta tossa jälkimmäisessä kulttuurissahan sä nimenomaan joudut kärvistelemään puutteessa ne nuoruutesi parhaat vuodet. Ja jotkut vanhat äijät ostaa kaikki parhaat säkit sun nenän edestä.

Luulis turhauttavan. No, ainakin saadaan kasvatettua julmia sotureita.

Onneksi tuo jälkimmäinen kulttuuri on täysin kuvitteellinen. Eihän maailmassa mitään noin sairasta voisi olla.

reino said...

Suomen islamisoimisvaltuutettu Mikko Puumalainen toteaa Kylähullujen biisiin liittyen Ilta-Sanomissa 19.3.07:
"Tämäntyyppinen viesti on selkeästi rasistisen ajattelun mielistelyä. ...sanoitus levittää halveksuntaa ja ylimielisyyttä tiettyjä ihmisryhmiä kohtaan."

Onko siis todellakin niin, että jos minä toivon, että Abdul 12 v. saa ennen itsemurhatehtäväänsä edes kerran vetäistä viikseen söpöä viiksekästä tyttöä, jolla on rätti päässä, minä syyllistyn rasistisen ajattelun mielistelyyn ja levitän halveksuntaa ja ylimielisyyttä Abdulia kohtaan? Ja minä kun luulin toivovani hänelle pelkkää hyvää.

Minun mielestäni Mikko Puumalaisen ääliömäiset kommentit ovat ääri-islamilaisen ajattelun mielistelyä. Ja siitä ei seuraa mitään hyvää yhdellekään ihmisryhmälle maailmassa.

Dr. Doctor said...

Minäkin ajattelisin että, "EI persettä rättipäille" olisi sitä rasismia ?

Valtioneuvosto vaihtoon ja Isänmaan Asialla: Suomi suomalaisille erilaisten maatamme raunioittavien kommarikepulirkpkokkarihorojen sijaan. Kestävää kehitystä profeettanne Lehto Tampereelta johdattaa said...

Moro Reino ja kumppanit

Mikko Puumalainen on näitä jo Leninin hyväuskoisiksi hölmöiksi tarkoittamia oman kansansa kavaltajia ja sortajia.

Ennen niitä sanottiin kommareiksi, nykyään monikulttuurihyysäreiksi.

Seppo Lehto Tampere

"Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet" Irwin Goodmanin laulun sanoin näille kaikille oman maansa ja kansansa tuhoajille

Lehto Seppo tamperelainen humanisti ja miehitettyjen alueiden palautuksia vaativa moskovan oblastilta. Ole sinäkin! said...

Kiitos Reinolle - tämä blogisi ei ole osoittautunut aprillipilaksi, vaan tiedon valtaväyläksi myös aprillipäivänä.

Toivon että pääsisit sekä muutkin kansallismieliset seuraamaan myös KKO:n päätöksen mukaista Turun hovioikeuden uusintakäsittelyä 4.5.2006 päällekarkauksen uhri Seppo Lehto vs. afgaanipersialainen Waisullah Namdar klo 9 Tampereen käräjäoikeuteen sali 12

Anonymous said...

"Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet" Irwin Goodmanin laulun sanoin näille kaikille oman maansa ja kansansa tuhoajille
<-- paitsi että tuo ei viittaa vasemmistolaisiin mitenkäkän päinvastoin meenaa näitä porvarihinttejä jotka syö kansan rahoilla