16.1.07

VPM valittaa vähemmistövaltuutetulle

- Hyvää, sanoi Valkoparraton mies, päivää.
- Hyvää päivää. Mitäs asiaa teillä muka on?
- Minä tulin tekemään valituksen.
- Te? Tänne? Valituksen?
- Niin. Eikös tämä ole vähemmistövaltuutetun toimisto? Teidänhän pitäisi olla ihan viran puolesta kiinnostunut kaikenlaisesta syrjinnästä ja vihan lietsonnasta.
- Totta kai. Ja tässä ollaankin saatu erinomaisia tuloksia viime aikoina. On pistetty Brunbergin neekerinpusut ja Fazerin lakupekat kuriin ja ojennukseen.
- Minulla olisi tässä teille vähän uusia ja isompia haasteita.
- Kyllä tässä kuulkaas haasteita löytyy. Tehtävää on paljon. Rasistiset tuotemerkit on nyt kerta kaikkiaan saatava häviämään. Meillä on tässä työn alla "Just say no to lakupekka" -kampanja, joka viimeistelee Fazerin ihmisoikeusloukkauksia vastaan tekemämme työn.

Sen jälkeen työn alle tulee Elovena-tuotepakkausten muuttaminen. Niihin tulee jatkossa tällainen siirtolaisuuspositiivisviritteinen "Me muuttajat" -teema.
Mukana on vahvasti myös rasisminvastainen sävytteisyys.
Ja tulevia haasteita on vielä paljon: nämä uudet Paviaaninpusut ja Nokikeppi- salmiakkipatukat ovat todella kiihottavia kansanryhmää kohtaan. Pinnalta valkoinen liitulaku loukkaa syvästi Michael Jacksonia. Ja joku jäätelönvalmistaja meni muuttamaan salmiakkipuikkonsa nimen Tumman hahmon eskimoksi. Ja se Tapolan mustamakkara on viimeinkin saatava pois markkinoilta!
- Niin. Ovathan nuo kieltämättä ihan kivoja, mutta...
- Mitä mutta? Mikään ei ole tärkeämpää kuin rasismin vastustaminen!
- Mukavaa, että olette sitä mieltä. Minulla olisi nimittäin tässä teille esimerkkejä sellaisesta rasismista, jonka kohteena ovat valkoihoiset. Kun radiossa soitetaan näitä lauluja, joissa kehoitetaan tappamaan kaikki valkoiset. Lyijyä kalloon ja puukolla kurkku auki vaan.
- Mitäs te haluatte minun sille asialle tekevän?
- No jos joku karamellipaperi pitää kieltää, niin eikös tällaisen musiikin maahantuonnin ja myymisen voisi myös kieltää?
- Hah. Kyllä räppi hyvää musiikkia on. Ja sitäpaitsi kyseessä on vain vähemmistön oikeutettu närkästys ja viha sortavaa ja orjuuttavaa enemmistöä kohtaan.
- Näissä kehoitetaan ihan suorasanaisesti tappamaan ihmisiä. Eikö se ole kiihottamista ihmisryhmää kohtaan?
- Valkoihoiset eivät ole ihmisryhmä.
- Mitä?
- Valkoihoinen enemmistö ei ole laissa kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan tarkoitettu kansanryhmä. Sitä paitsi asia ei kuulu minun toimialaani. Suomalaisuus ei ole etnisyys. Minä olen vähemmistövaltuutettu.
- Tällä menolla siitä enemmistöstä tulee kyllä hyvin äkkiä vähemmistö.
- Oletteko te aivan idiootti vai muuten vain henkisesti vähälahjainen?
- Miten niin?
- No siinä vaiheessa, kun vähemmistöstä tulee enemmistö, myös minun virkanimikkeeni vaihtuu enemmistövaltuutetuksi. Ja palkka tuplaantuu!

30 comments:

Anonymous said...

Morjes Reino

Täällä "multiculturel ja samenleven"
maassa lueskelen näitä tekstejäsi.

Jatka valitsemallasi tiellä.

R.E Lelystad

Anonymous said...

Jos Reino näet jossain myynnissä tappamiseen yllyttävää RAP-musiikkia, niin kerropa asiasta täällä tai jollain muulla luetulla palstalla. Ehkä asialle voidaan tehdä jotain.

reino said...

Joo. En ole kyllä sen tarkemmin perehtynyt aiheeseen. Minun korvaani kaikki rap ja hiphop ja muu on paitsi paskaa musiikkia myös harrastajalleen vahingollista. Meinaan vaan että näin vanhan äijän korvaan sellainen ylenpalttinen "meitä yhteiskunta sortaa ja kytät on sigoja mutta me ollaan silti niin vitun kova posse vaikka meillä ei o ku paskat löysissä housuissa" -asenteen vatvominen on vähän niinkuin jäisi tuleen makaamaan.

Nyt joku tietysti haluaa korjata, että minun asenteeni on väärä ja rap on itse asiassa hyvää musiikkia jolla voi olla myös yhteiskunnallinen sanoma.

Botswana beibi, sanois Remu.

Anonymous said...

Voi voi, Ciclistaa taitaa kovasti nyppiä antimokutusasenteelliset blogit kun joka paikassa tuntuu kitisevän ruosteisen saranan lailla.

Ei tuo enää edes ole hauskaa, vahvistaa vaan stereotypioita alati valittavista punavihermädättäjistä.

Anonymous said...

Mitäs reino sanoo tähän:
http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=627658&refj=627647&refo=Rotuoppisivustot%20tutkintaan

Anonymous said...

Nyt kun musut, nekit, retardot, punavihreät hyödylliset idiootit ja muut shitlistit ovat virittäytyneet äärimmäiseen loukkaantumisherkkyyteen niin olisi paikallaan ilmoittaa puumikselle ja jollekin lihapulla-imaamille, että William Burroughsin Alaston lounas sisältää mitä suurinta rienausta pedoprofeettaa, islamia, neekereitä jne. kohtaan.

Tuikatkaa lähikirjastonne ja kirjakauppanne tuleen! Allahu Akbar!

Anonymous said...

Moraalisäteilystä puheen ollen siitä on hyvä esimerkki tämän päivän Uutislehti 100:ssa. Toimittaja Marke Harkaksen kolumnissa voivotellaan maahanmuuttajien kuulemma puutteellisesta mielenterveyshoidosta.

Itsestäänselvästi Harkas jäljittää ongelman hoitohenkilöstön pahansuopuuteen: suomalaiset lääkärit ja hoitajat hän leimaa enemmän tai vähemmän suorasti rasisteiksi.

Harkakselle ei tule mieleenkään, että terveydenhuollon resurssien niukkuudella olisi mitään tekemistä asian kanssa tai että syntyperäistenkin suomalaisten hoito on puutteellista. Hänestä on itsestäänselvää, että suomalaisen julkisen terveydenhuollon tulisi tarjota kaiken maailman vinkuintiaaneille hoitoa näiden omalla kielellä ja näiden kulttuurien normien mukaisesti.

Kolumninsa tunteellisessa lopussa Harkas korostaa moraalista ylivertaisuuttaan suhteessa suomalaisiin fascisti-lääkäreihin:

"Yöllä heräsin hikisenä painajaiseen, jossa joskus kidutetuiksi joutuneet maahanmuuttajat huusivat hätäänsä. Toivon samanlaisia painajaisia lääkäreille, jotka eivät halua hoitaa heitä."

Harkaksen teksti on aivan uskomatonta ideologista automaattikirjoitusta, jossa ei ole mitään kosketusta todellisuuteen. Ylläoleva lainaus voisi esimerkiksi sellaisenaan olla Reinon nerokkaan Valkoparrattoman seikkailuista. Parodian tekeminen on yhä vaikeampaa.

reino said...

Noista terveydenhuollon resursseista sen verran, että meillähän on olemassa ihan erillinen kidutettujen tukikeskus (tms.) joka niitä kidutettuja hoitaa. Perusmielenterveyshuollossa sitten puolestaan lääkärien näkemys tuntuu aika usein olevan, että tulkin välityksellä tapahtuva hoito ei vaan kertakaikkiaan toimi.

Siksi olisikin järkevää, että pakolaiset pystyisivät palaamaan omaan maahansa tai sitä kielellisesti tai kulttuurillisesti lähellä olevaan maahan, jolloin tämäntyyppinen hoitokin olisi helpompaa.

Tuo on taas sellainen asia, johon saadaan uppoamaan rajattomat määrät rahaa erittäin olemattomin tuloksin.

Sanomalehti Kalevan jutusta: en minä nyt tuosta ole oikein mitään mieltä. Täysin typerä juttu, katsoi sitä miten päin vaan. Mutta poliisilla tuntui olevan kuitenkin realistinen suhtautuminen asiaan: tuollaista tapahtuu IRC-gallerioissa ja muissa joka päivä. Minun nuoruudessani noita kirjoiteltiin koulun vessan seinille: "Lizziz ei oo ihqraxu vaan pizzis ja mä näin kun se anto Ziggiksen koittaa sormella meidän talon kellarissa. Ja Ziggis ei osaa yhtään laulaa eikä päässy Idolsiin vaikka yritti."

En usko, että näiden lasten maine tai fyysinen koskemattomuus on oikeasti ollut tämän asian johdosta millään lailla uhattuna.

Anonymous said...

Eikö siinä ollutkaan kysymyksessä kunnianloukkaus? Tai väkivaltaan yllyttäminen julkisesti?
Oletko varma, että myös kaikki nuoret ajattelevat samalla tavalla rationaalisesti kuin sinä?
Eikös nissä kansallismielisissä porukoissa nuo kunnianloukkausjutut ole aika tavallisia? Siis teillä myöskin keskenänne?

Laki sanoo näin:

Kunnianloukkausta on uuden lain mukaan valheellisen tiedon tai vihjauksen esittäminen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa. Kunnianloukkaus voi toteutua myös niin, että toista halvennetaan muulla tavoin. Kunnianloukkauksesta on tuomittava sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
Kunnianloukkauksena ei kuitenkaan pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä taikka tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
Kunnianloukkaus on lain mukaan törkeä, jos rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa. Törkeässä kunnianloukkauksessa rikoksentekijä on tuomittava sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
Ns. verkkoportaalit tai tietoverkossa olevat reaaliaikaiset keskusteluryhmät eivät ole verkkojulkaisuja. Verkkojulkaisuja eivät yleensä ole myöskään yksityishenkilöiden, yritysten tai viranomaisten kotisivut. Myös niihin sovelletaan kuitenkin säännöksiä, joilla tarvittaessa turvataan rikos- ja vahingonkorvausvastuun toteutuminen tai joilla voidaan estää selvästi lainvastaisen aineiston levittäminen.

Anonymous said...

Näitä kidutettuja hoitaa kidutettujen kuntoutuskeskus.

Tässä edellytyksiä hoidon saamiseksi.

"Hoitoon tulo
Potilaat tulevat hoitoon vastaanottokeskusten terveydenhoitajien, lääkärien ja sosiaalityöntekijöiden tai kunnallisten pakolais- ja terveydenhoitoviranomaisten lähettäminä. Hoitoon pääsemisen edellytyksenä on pääsääntöisesti henkilökohtaisen kidutuksen kohteeksi joutuminen tai siihen verrattava traumatisoituminen

Ennen hoidon aloittamista Kidutettujen kuntoutuskeskuksen psykiatrian erikoislääkäri tekee potilaan hoidon tarpeen arvioinnin ja päätöksen jatkohoidosta."

Tuo Marke on kyllä niin täysi riemuidiootti, että en edes nykyisin lue koko satasta. Ei nyt pelkästään Marken vuoksi, vaan myös muiden kolumnistien vuoksi. taattua päänsärkyä.

reino said...

Toiseksi alimmalle anonyymille (keksikää ny jotain nimmareita, että tietää kelle kommentoi ;)

En yhtään tiedä kansallismielisistä porukoista ja heidän kunnianloukkauksistaan. Mä oon täällä aivan ypöyksin, seuranani vain kansallismielinen kissa.

Antaa nyt poliisin selvittää, minkä rikoksen tunnusmerkit tuo täyttää, jos minkään.

Itse olen sitä mieltä, että aivan vastaavaa tapahtuu jossain IRC-gallerioissa ja keskusteluryhmissä joka ikinen päivä. Tätäkään ei kannattaisi pitää yhtään sen kummoisempana juttuna pelkästään ihonvärien tai kansalaisuuksien takia. Tokihan se voi olla kyseiselle nuorelle aina iso asia. Vanhempien on silloin osattava laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin ja tuotava suhteellisuudentajua mukaan.

Vaikka siellä poikien vessan seinällä lukeekin, että Lissu jakaa kaikille, niin Niko-Petteri saattaa silti tykätä Lissusta tosi paljon.

Anonymous said...

Jos/kun saat Maila-lakuhahmon tekijältä luvan, niin Lakupekka-kieltomerkin ja Eloveena-Mailan kuvan väliin voisit sijoittaa laku-Mailan kuvan.

Anonymous said...

Heh,

Reino rakastaisin sinua jos sinä olisit nainen, isorintainen ja kaunis. Mutta kun et ole, niin tyydyn diggailemaan näitä kirjoituksia.

Kansallismielisen miehen mielenlaatuun tuntuu aina liittyvän vaimo, kaksi lasta, ampumisharrastus, kiinostus muihin kulttuureihin ja KISSA. Mistähän tämä kertoo ?

reino said...

Heh, jos minä olisin nainen, isorintainen ja kaunis niin minä ehkä itsekin rakastaisin itseäni. ;)

"Would you fuck me? I'd fuck me. I'd fuck me hard."

Anonymous said...

Täällä erityisen vahingollista rappia,

http://tinyurl.com/yrnbg2

Anonymous said...

Rap-musiikkia itse pennusta saakka kuunnelleena voin sanoa että siinä on ihan selkeä ero esim. noissa linkeissä olleilla artisteilla ja jollain mainstream-rapilla. Jos meinaa myydä muuallakin kuin siellä korttelissa missä asuu, ei tuollaisella black power propagandalla pääse sen enempää mihinkään kuin jollain white power hevillä. Paitsi tietysti niin että jotkut tyhjäpäät tykkää jorailla ennemmin hip hop biittien tahdissa välittämättä minkään vertaa sisällöstä. Mikä on keskivertoidiootille ihan sallittua. Båten Anna ja silleen.

Siinä mielessä on vähän outoa syyttää musiikkityyliä.

Toisekseen, mikä minua kiehtoo kys. musiikissa on sama kuin mikä minua kiehtoo metallimusiikissa. Sellanen kunnon runttaava äijävääntö, ja varsinkin nykyään kun on näitä Antti Huiskuja televisiot ja radiot täynnä.

Ja mitä tekstisisältöihin tulee noin yleisesti, parhaat tyypit rap-ilmaisussa on niin käsittämättömiä riimittelijöitä että kyllä siinä välillä saa suu auki kuunnella, oli se sisältö sitten sellaista tajunnanvirtaista maalailua, yhteiskunnallista sanomaa, metafora/oxymoronikikkailua, jonkinnäköistä provosoivaa huumoria tai pelkkää provosointia.

Sehän on jo vanha kikka että joko miellytät ihmisiä tarpeeksi tai vihastutat, tulos on sama. Helevetillinen julkisuus.

Rikollisuuden glamorisoinnissa ei myöskään ole mitään uutta.

Johnny Cashin vankilarenkutukset, Saatananpalvontamättö, A.W Yrjänän lastenraiskausbiisi, sama asia, mutta saa olla melko yksinkertainen ihminen jos kuvittelee että ne kertoo jostain omakohtaisista kokemuksista.

"I shot a man in Reno just to watch him die"

"Juutalaishuora ja kristitty lammaslauma hurraten mestataan ja suomi takaisin lunastetaan"

"Potkupuku rikki, se on oma poikani , raiskasin sen"


Tuolla linkin takana oli näemmä myös Ice-T:n Home Invasion (Vai) - levyltä lainaus. Ensinnäkin kys lainaus puhuu itse sivun tarkoitusta vastaan ja toisekseen koko levy oli tarkoitettu lähinnä säikyttelemään valkoista keskiluokkaa sillä että kohta heidän lapsensa kuuntelevat rappia ja haistattavat pitkät vanhempiensa ennakkoluuloille. Muistan kun teininä popitin tuota levyä. Enpä minä silloinkaan mennyt ja ampunut vanhempiani. En edes ajatellut että se olisi suunnattu minulle, vaan amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Ice-T teki myös rokkilevyjä Body Countin kanssa ja eräässä biisissä kertoja tappoi äitinsä jonka mielestä hän ei saa tapailla valkoista naista.

Se on jännä kun vaihtaa musiikkityyliä, mutta ilmaisu on sama, yhtäkkiä se löytyy monen metallistin levyhyllystä. Tämän olen todennut moneen kertaan.

Että eipä siinä muuta kuin LL Cool J:n legendaarisen biisin sanoin:

Mama said knock you out eli Äet käski lyyvä siut pihalle. ;)

reino said...

Kami, meinaatko sä uskoton kefiiri nyt raiskata mun viattoman lapsenuskoni väittämällä, että A.W.Yrjänä ei muka tiedäkään omakohtaisesti, miltä tuntuu lämmittää käsiään palaneiden kotien tuhkassa!??

Nykyään on jäljellä enää niin vähän asioita, joiden vihaaminen ei ole laissa kielletty, että anna ny mun vihata edes rap-musiikkia. ;)))

Båten Anna! Aissss---tana. ;)

Anonymous said...

Njoo, minäkin vihaan Rap-musiikkia, mikään ei ärsytä enempää kuin bling bling tai tämä nykyinen Suomi-Hip Hop joka koostuu todellisuudentajunsa menettänäistä rikkaiden perheiden monikulttuuripropagandaa toitottavista kommunistikakaroista ja apinoijista. Minulle koko musiikissa idea on ollut että artisti välittää omaa itseään. Missä on Suomi- Hip Hopin Hynyset, Yrjänät ja Leinot? Ehkäpä 10 vuoden sisään. Suomenkielisellä metallimusiikillakin meni aika pitkään. Ehkä joku päivä nähdään tyyppejä joiden videoissa istutaan avannossa jussi-paita päällä, vasemmassa kädessä kossupullo ja oikeassa kirves ja jotka eivät kumartele minkään ismin perään, vaan tekevät omaa juttuaan. Harvemmin noista nykyään itseään tunnistaa. Minun mielestä.

Petri Nygård oli ensimmäisellä levyllään jo vähän sinnepäin.

Anonymous said...

"Kefiiri on alun perin Kaukasukselta ja Tiibetistä kotoisin oleva maitojuoma. "

Mit vit...

Anonymous said...

Kirjoittelin asiallisen vastauksen Ciclistan blogiinsa rustailemaan lakukäärekirjoitukseen. Suzy Tude ihmetteli, mistä tällainen perinteisiin takertuminen voisi johtua. Vastasin, miten järkevistä mittasuhteista ulos pursuava "poliittinen korrektius" aiheuttaa ihmisissä lakupapereiden suojelureaktion, ja miten harva maahanmuuttaja ikinä edes noista on loukkaantunut.

Vertasin aihetta ajankohtaiseen Borat-elokuvan nostattamaan kohuun, kun muut kuin Kazakstanilaiset loukkaantuivat elokuvasta, mutta itse Kazakstanin presidentti kuittasi asian huumorilla.

Lopuksi ilmaisin huolestumiseni siitä, miten tällainen kolmannen osapuolen puuttuminen asioihin saattaa hiertää maahanmuuttajien ja kantaväestön välejä, koska jälkimmäisestä enemmistö ei ehkä tiedä asialla olleen omat suvaitsevaisuusviranomaiset.

En hirveästi yllättynyt, kun kommentti muutamaa tuntia myöhemmin poistettiin.

reino said...

Saukki, no heh eipä ihme että poistettiin. Noin kauheeta vihankylvöä ja propagandaa. ;)

Toi on muuten hyvä pointti, että kansan syvät rivit eivät välttämättä tule ajatelleiksi, että tuskin yksikään Suomessa asuva ulkomaalainen on jostain -tun lakupekasta loukkaantunut. Siis jos jopa ikioma Idols-mulattimme Jani Toivola, joka tuntee fyysistä pahoinvointia kuullessaan sanan neekeri ei osaa loukkaantua lakupekasta, vaikka MTV3:n toimittaja oikein rukoilee häntä loukkaantumaan.

Joskus tuntuu, että kaiken tuon hössötyksen tarkoitus olisi nimenomaan kaikin tavoin huonontaa ja kiristää kantaväestön ja maahanmuuttajien välejä, keinolla millä hyvänsä. Jos ei muuten, niin sitten tehdään vaikka lakupötköstä asiaa.

reino said...

Luin vielä uudestaan tuon Suzy Tuden kommentin ciclistan blogissa. Näinä huonon englannin monikulttuurisen kommunikaation aikoina on välillä vaikea tietää varmaksi, mutta minä en voi olla lukematta tuota niin, että Suzy on huolissaan siitä, että rasistiset suomalaiset vihaavat mustanaamoja niin paljon, että haluavat sen takia poistaa mustat kasvot karkkipaperistaan.

Saukki, jos sulla sattuu vielä olemaan vastineesi tallella (näinä räväkän sensuurin aikoina kannattaa aina pistää hyvät jutut itsellekin talteen), niin voisit käydä Suzy-beibin blogiin heittämässä samat jutut. Olemme totuuden asialla!

Sitäpaitsi muillakin on oikeus kv. vongata kuin pyöräilijöillä. ;)

Anonymous said...

Äkkiä tuommoisen rustailee uusiksi, pitemmät raapustukset säilytän. Olen opetellut englannin toisena kielenä, ja sattumalta joskus ajattelenkin englanniksi sitä paljon käytettyäni. Kolmas ja neljäs kieleni ovat hollanti ja saksa, vasta viidentenä kielenä aloitin ruotsin opiskelun. Mielestäni tämän pitäisi olla ihan hyvä tekosyy heikolle svenskalleni, vaikka kielet usein toisiaan tukevatkin.

Mutta takaisin asiaan. Suzy taitaa olla ihan aidosti pihalla siitä, mistä tässä on kyse. Ciclistan raportointi asiasta ei ole selkeintä mahdollista kieliopillisesti, ideologisesta paatoksesta nyt puhumattakaan. Voi olla että käyn astumassa nurmikolle siellä, mihin munamankeleiden ystävän moderointivaltuudet eivät ulotu.

Ja taas noita hetero-oletuksia. Etkö ikinä opi että voit tuommoisilla puheilla loukata jotakuta? ;) Ja sattumoisin olen itsekin polkupyörämiehiä.

kojootti said...

Kikkelista voisi tässä vaiheessa tulla kaapista, niin voitaisiin irvailla jostain muusta. Vaikka sen paskasta englannin kielen taidostaan. Saatana.

kojootti said...

Vääntäisitkö Reino tasapuolisuuden vuoksi tekstin myös Retardolle?

reino said...

Heh. Joku raja se on minullakin. ;)

Retardo kyllä jättää sanattomaksi.

lot said...

"Would you f*ck me?"

Onko reinonkin talon kellarissa kaivo? Toivottavasti ei, sillä on paljon helpompaa tulla ulos kaapista kuin tulla ylös kaivosta..

Anonymous said...

Kadulla kulkee aamuyön tunteina kotiluolansa piiloon muuan hullu kostaja hyvin suoritetun työrupeamansa jälkeen. Hullujen kostajien tapaan hän on pukeutunut mustaan väljähihaiseen viittaan ja valkaissut kasvonsa kalkilla, rekvisiittana roikkuu vielä vyötäisillä tiimalasi, olkapäälleen hän on viskannut viikatteensa, työkalunsa. Koska sillä huitominen kysyy kahden käden voimia, hän ei juurikaan vaivaudu pitämään tiimalasiaan kourassa. Monien tällä alalla toimivien mielestä se tulisi kohottaa uhrin nähtäväksi ennen kohtalokasta iskua, mutta meidän miehemme ei paljoakaan piittaa hienostelusta.
Viime liittokokouksessa Veren Hyhmä piti retorisesti ylevän puheenvuoron tyylikkään itsemurhan puolesta siinä tapauksessa että jäädään kiinni. Porukat eivät mokomasta olleet vallan innoissaan. Kalman Henkäys, joka tapansa mukaan oli unohtanut harjata hampaansa, huomautti Vertsylle kuivasti, että hullu kostaminen ei tarkoita itsensä, vaan muiden tappamista - "kuten Rokan Antti sanoisi", meidän miehemme mumisi vierustoverilleen. Kalmis oli sitä mieltä, että hullun kostajan elämä on ja sen tulee olla jo perusluonteeltaan terveellistä, koska se antaa ihmiselle mielekästä ja moraalisestikin kohottavaa tekemistä.

reino said...

It rubs the lotion on its skin, huikkasi Hullu Kostaja vaimolleen raskaan työpäivän jälkeen. Kellarinluukusta.

reino said...

Vähemmistövaltuutettu ei olekaan mikään turha tyyppi. Mikko Puumalainen on sitä mieltä, että "Poikien ympärileikkaus on uskonnollisesti ja kulttuurisesti erittäin syvään juurtunut ja maailmanlaajuinen tapa." Sen takia "poikien ei-lääketieteellisen ympärileikkauksen järjestäminen julkisessa terveydenhuollossa on perusteltua".

Ja näin viisaaseen ajatteluun vaaditaan oikein oikeustieteen kandidaatin tutkinto.
http://www.mol.fi/mol/fi/06_tyoministerio/05_tiedotteet/03_2003/2003-03-27-02/index.jsp