22.1.07

Valkoparraton mies ei kiihotu

- Hyvää, sanoi Valkoparraton mies, päivää.
- Hyvää päivää. Minkäslaista vaivaa teillä?
- No... kyllä tohtori varmaan tietää. Kun ei... kiihotu.
- Do di! Ei ota eteen. Tope ei toimi. Nuppi ei noteeraa. Onkos teillä ollut jo pitkään tällaista vaivaa?
- Ei pitkään. Ja eihän sitä aina. Välillä toimiikin.
- Jaahas. Että välillä toimii. Do di! Sanokaas nyt ihan rehellisesti, että miksi te olette täällä?
- Väkisin toivat. Kyllä te tiedätte. Eihän tässä muuten näitä käsirautoja olisi.
- Ai-van. Minulla on tässä poliisin esitutkintapöytäkirja, jonka mukaan te istuitte eilen illalla Alepubissa keskioluttuopin ääressä, yksin teoin kääntäen katseenne pois isolta screeniltä, jossa näytettiin Music TV:n Da Biggest Ghettobooty in Da House -ohjelmaa. Pitääkö tämä paikkansa? Mikä ohjelmassa oli vikana? Eikö kiinnostanut?
- No ei todellakaan kiinnostanut.
- Että ei kiinnostanut vai? Ettekö te mies tiedä, että kiihottumattomuus kansanryhmää kohtaan on nykylain mukaan vakava rikos?
- Kun ei kiihotu niin ei kiihotu.
- Ei kiihotu? Että ei kiihotu? No voi hellanlettas. Sanokaas nyt sitten, että millaista sen oikein pitäisi olla, että herra jaksaisi mahdollisesti suvaita kiihottua?
- No sellainen vaalea...
- Vaalea? Vaalea jumalauta! Että ihan vaaleeta pitäisi olla. Tarkoitatteko te valkoihoista? Älkää nyt vaan sanoko, että oikein blondia!
- Niin no blondi tai kyllä punatukkainenkin käy.
- Rasistinen mulkku!!
- Mitä?
- Älkää nyt hermostuko. En minä teitä tietenkään rasistiseksi sanonut. Sehän olisi pahinta, mitä ihmisolennolle voi sanoa. Minä tarkoitin, että teillä on rasistinen mulkku.
- Vai niin.
- Mutta olkaa huoleti. Kyllä me osaamme hoitaa tuollaiset tapaukset. Itse asiassa uuden Kiihottumattomuutta kansanryhmää kohtaan koskevan lain mukaan se on ihan meidän velvollisuutemmekin. Hoitaja, ottakaas toisesta kädestä kiinni, laitetaan elektrodit paikalleen.
- Mitä helvettiä?
- No niin. Nyt me näytämme teille filminauhalta esimerkkejä vääränlaisesta estetiikasta. Sieltä tulee ensin Leni Riefenstahlin kootut ja sitten jotain Ansa Ikosta ja Regina Linnanheimoa. Tämä on se menneisyyden painolasti, josta teidän tulee päästä eroon. Vanha sika. Sen takia teidän kiveksiinne ohjataan erittäin epämiellyttävää sähkövirtaa aina, kun ruudulla näkyy vaalea nainen. Välissä teille näytetään parhaita paloja Pimp My Ghettobooty -ohjelmasta. Sen ajaksi sähköiskut lakkaavat, ja anustappi alkaa täristä miellyttävästi prostataanne hieroen. Kyllä kumma on, jos ei ala ghettobooty kiihottaa.
- Ai, tämähän on kiva. Taitaa olla Berliinin olympialaisista tämä filmi. Aargh. Aisss saatana. Nyt sattuu. Hei ottakaa nuo johdot pois.
- Olkaa huoletta. Kiihottumattomuus kansanryhmää kohtaan on nolo ongelma, mutta nykyaikaisen lääketieteen keinoin se on täysin hoidettavissa. Nurse Moleke, do da nasty!
- Älkää nyt jumalauta siinä ruvetko nussimaan!
- Jahas, se puhuu vielä. Väännetään vähän nuppia kaakkoon.
- AAARGH! AAAAARGH!

5 comments:

Anonymous said...

Aivan mahtavaa!

Anonymous said...

Vetääkö tämä aihe noin hiljaiseksi?

Tämä oli mahtavaa vasta-anarkiaa. Aimo Diggaa!

Anonymous said...

Niinhän se on nykypäivänä, jos haluat seurustella vain ja ainoastaan suomalaisen kanssa, olet rasisti. Näin siis multikultistien mielestä.

Anonymous said...

olipas tyhmä ja tylsä.

ps aah JOTKUT eri"rotuset" on niin ihania, toki myös JOTKUT täkäläisetkin.

ainoo hyvä kohta oli kyllä se rasistimulkku :)

Suomalaisuudesta, neuvostovastaisuudesta said...

Suomalaisuudesta ja maahanmuuttovastaisuudesta meni tänään läpi Aamulehdessä 28.12.2007 vastine

Katsokaa blogista

;)

Valkoparraton mies