15.5.08

Monikulttuuri on rikkaus - imekää mokkakikkeliä

Sananvapauden päivän jälkitunnelmissa Helsingin Sanomien keskustelupalstan sensuuri löyheni hetkeksi. Ehdin jo hetken kuvitella, että siellä sallittaisiin asiallinen keskustelu myös maahanmuutosta. Suomen epäonnistunutta kotouttamispolitiikkaa käsittelevässä ketjussa keskusteltiin vilkkaasti myös Amerikan intiaanien ja saamelaisten kohtaloista. Yritin kahteenkin eri otteeseen tarjota vastaukseksi tätä tekstiä:

Me suomalaiset olemme nyt aivan samassa asemassa kuin intiaanit ja saamelaiset aikoinaan: muualta tulevien kansainvaellusten paine uhkaa meidän maatamme, elintilaamme ja kulttuuriamme. Ja nyt meidän pitäisi päättää, mitä me aiomme tehdä asian suhteen.

Intiaanit myivät aikoinaan Manhattanin saaren muutamasta lasihelystä. Nyt Suomessa on poliitikkoja, jotka ovat valmiina lahjoittamaan Suomen pois ilmaiseksi: "vapaa liikkuvuus" ja "suomalainen hyvinvointi kuuluu kaikille" koska "globaali solidaarisuus" ja "ilmastonmuutos" sitä vaativat. Näyttää siltä, että suomalaiset ovat vieläkin huonompia kauppamiehiä kuin intiaanit aikanaan. Me emme saa edes lasihelyjä, pelkästään ilon tuntea itsemme Hyviksi Ihmisiksi.

Me suomalaiset olemme nyt se alkuperäiskansa, ja meillä on oikeus ja - menneitä ja tulevia sukupolvia ajatellen - velvollisuuskin puolustaa omaa maatamme ja elämäntapaamme.

Pakeneminen on jo alkanut: Suomessakin on jo useita lähiöitä, joista suomalaiset muuttavat pois maahanmuuttajien tieltä. Jos me haluamme tietää, mihin tämä white flight -ilmiö johtaa Suomessa 20-30-vuoden sisällä, me voimme käydä katsomassa, millainen tilanne vallitsee Ranskassa ja Ruotsissa tänään. Siellä on satoja lähiöitä, joihin edes poliisi ei uskalla enää mennä kuin isolla porukalla.

Suomalaisten ongelmaksi nousee se, että nyt maailmassa on jo liikaa ihmisiä, joten alkuperäisväestöillä ei ole enää paikkaa minne paeta.

Me olemme nyt ikäänkuin nuotiopiirissä polttelemassa rauhanpiippua. Heimon nuoret, jotka ovat ihastuneet lasihelyihin haluavat lisää maahanmuuttajia, koska nämä tuovat vaurautta ja värikkyyttä ja rikkautta ja vaientavat huutavan työvoimapulan ja rakentavat meille kauniimman väestöpyramidin. Heimon vanhat ja viisaat yrittävät sanoa, että tämä johtaa siihen, että tulevat sukupolvet ajetaan reservaatteihin ja heiltä riistetään heidän maansa ja kulttuurinsa. Heimon johtajat, jotka on lahjottu lasihelyillä yrittävät kieltää keskustelun aiheesta.


Tämä oli minun mielestäni ihan hyvä ja asiallinen kirjoitus. Tietenkään se ei kelvannut.

Mutta annas olla, kun kirjoitat alkuun, että "Monikulttuuri on rikkaus ja maahanmuuttajat ovat voimavaroja", niin johan menee mikä tahansa paska läpi (klikkaa isommaksi):

Nyt minä viimeinkin uskon, että ei näiden kanssa voi järkevästi keskustella mistään.

Asiallisen keskustelun aika on siis ohi. Tämä tarkoittaa sitä, että lähipäivinä tulee uutta Valkoparratonta miestä.

P.S. Kiitokset reino2:lle, kuka sitten oletkin. Tarjoan kaljat, jos joskus törmätään. Tai Hyvän Kirjan sanoja mukaillen:
- Jumalauta, kuule, se oli temp-pu!
- En minä nyt kuule mitään vähään aikaan, kun tuo työvoimapula karjuu niin kovaa.

4 comments:

meikkis said...

Anonyymia lainatakseni: LOL!

Yrjöperskeles said...

Hotelli Yrjöperskeleen respassa on ilolla pantu merkille Reinoblogin aktivoituminen. Palaako kehiin myös Valkoparraton Mies, vai joko hän tympääntyi touhuun ja muutti työperäisenä Kratzeniaan?

Yrjöperskeles said...

No hemmetti, sisälukutaito pätkii. Johan tuota VPM:tä lupailitkin. Jäämme odottamaan.

Vasarahammer said...

Minä olen jostain syystä pitänyt enemmän arktisista pakanoista ja heidän johtajastaan imaami Hussosta.