8.1.08

Moniarvoisuuden ja Rakkauden ministeriö

Glossokratian Korkein Neuvosto on kokoontunut juhlimaan uuden Moniarvoisuuden ja Rakkauden ministeriön (MoRa) perustamista. MoRan tavoite on rakentaa turvallista, vastuullista ja välittävää Suomea edistämällä moniarvoisuutta, yhdenvertaisuutta ja maahanmuuttoa. Itse Ylimokuttaja avaa keskustelun:

- Kyllä ihailla täytyy sitä tapaa, jolla tämä asia on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa. Mitään ei missään vaiheessa tihkunut julkiseen keskusteluun. Kukaan ei saanut pienintäkään vihiä. Ja sitten yhtäkkiä lyödään kansalle nenän eteen sellainen pumaska, jossa aivan suoraan sanotaan, että suomalaisista on nyt tullut kolmannen luokan kansalaisia omassa maassaan. Aivan loistavaa työtä, tytöt! Kyllä mekin Kekkosen aikaan kaikenlaisia konkeloja tehtiin, mutta tämä on kyllä yliveto. Ja kansa ei saa sanaa suustaan. Eivät taida raukkaparat vielä edes ymmärtää, mitä niille on tapahtunut.

- Se maanmuuttajien julistaminen uuden ministeriön 'asiakkaiksi' oli kyllä aivan loistava oivallus, kehuu SS-valtuutettu Jonsu. Mekin aiomme suomalaistensyrjintävaltuutetun toimistossa ottaa nyt virallisestikin käyttöön 'Asiakas on aina oikeassa' -periaatteen, eli mikä tahansa valitus kun tulee, niin asiakas on aina oikeassa ja suomalainen on aina väärässä. Se helpottaa asioiden käsittelyä valtavasti.

- Sota on julmaa ja ratsuväki raakaa, tokaisee Ylimokuttaja. Mutta eihän se Eurabia etene, jossei sitä pistetä etenemään, jatkaa Ylimokuttaja ja pistää pasianssiksi.

- Me rakennamme turvallista, vastuullista ja välittävää Suomea, kertaa maanmuutto- ja eurabiaministeri Astrid. Siksi meidän pitää edistää maanmuuttoa, koska erityisesti Afrikasta ja Lähi-idästä tulevat maanmuuttajat lisäävät moniarvoisuutta.

- Turun Sanomissa olikin juuri juttu siitä, miten maanmuuttajat ovat lisänneet moniarvoisuutta Turussa, sanoo Journalistisen Suvaitsevuuden Neuvoston edustaja Mailis.

- Tässä sanotaan, että yli 34 prosenttia kaikesta Turun alueen seksuaalimoniarvoisuudesta johtuu työperäisyydestä. Pahoinpitelymoniarvoisuuden kohdalla vastaava luku oli 21 prosenttia. Ryöstömoniarvoisuudesta 37 prosenttia johtui työperäisyydestä. Nämä ovat melkoisia lukuja, kun ottaa huomioon, että muun kuin suomen tai ruotsin kielisiä on Turun seudulla vain noin 6 prosenttia väestöstä.

- Olikos noissa luvuissa mukana niitä telakkatyöläisiä?

- Ei tietenkään. Eiväthän ne luo moniarvoisuutta. Nehän käyvät töissä päivät pitkät eivätkä edes tuo perheitään tänne meidän hyvinvointipalvelujemme asiakkaiksi. Tuossa TS:n jutussa on kyse työperäisistä maanmuuttajista.

- Tuollainen pitäisi kyllä kieltää. Suomi ei tarvitse ihmisiä, jotka eivät halua luoda moniarvoisuutta eivätkä suostu hyvinvointipalvelujen asiakkaiksi. Suomi tarvitsee moniarvoisuutta. Ja moniarvoisuus tarvitsee tekijänsä!

- Mutta kyllä jotain tarttis tehdä tälle Turun tilanteelle, muistuttaa Mervi. Meillä ei ole varaa menettää tätä sukupolvea. Nuorten työperäistaustaisten luoma pahoinpitelymoniarvoisuus lisääntyi yli 80 prosenttia viime vuonna. Meillä on tässä kuoriutumassa todellisten huippuosaajien kultamunasukupolvi. Tässä Nuorisossa meillä on moniarvoisen Suomen tulevaisuuden tekijät.

- No eiköhän sitten tehdä niin, että MoRa ohjeistaa, että tuollaisia tilastoja ei saa enää jatkossa kerätä eikä missään tapauksessa julkaista, toteaa Astrid napakasti.

- Itse asiassa niiden tilastojen keräämisen piti jo olla kiellettyä, huomauttaa Valtakunnansyyttäjä Illu. Minä en ymmärrä, miten tässä on noin päässyt käymään.

- Ja Turun poliisipäällikölle tietenkin potkut, kun tuollaisia meni lehdessä laukomaan, hörähtää Ylimokuttaja pasianssipelinsä takaa.

- Tietenkin potkut, vahvistaa Astrid. Eihän tuollaista voida suvaita.

- Voisimmeko me vielä lopuksi käydä läpi nämä MoRan uudet rekrytointivaatimukset, kysyy Ritva. Minä laitoin vähän hahmotelmaa, että mitä asioita uusia työntekijöitä palkattaessa pitäisi painottaa:

* Olet kielitaitoinen, moniarvoinen ja suvaitsevainen.
* Sinulla on mielellään sekä etnistä että entistä taustaa.
* Täytät normaalit kiintiöidenmukaisuusvaatimukset.
* MoRan ongelmanratkaisutyökalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja.
* Hallitset ratkaisukeskeisen työskentelytavan ("suvaitse, tai itke ja suvaitse").

- Jättebra, vahvistaa Astrid. Nuo ovat kyllä hyviä. Otetaan ne käyttöön heti uusia virkahenkilöitä värvättäessä. Ja kun virkamiehet saadaan vaihdettua virkahenkilöihin, niin kansan vaihtaminenkin helpottuu!

- Hyvä palaveri!

3 comments:

sepi123 said...

Olet viimeisenä:

http://tinyurl.com/27yz5a

helsingin-sanomat said...

Tamperelainen Seppo Lehto on oikealla asialla vastustaessaan maahamme tulevien rikollisten somalien, neekerien ja muslimien maahanmuuttoa


Muslimeilla ja neekereillä on enemmän yhteistä kuin äkkiä uskoisikaan

Neekerit ovat toki monasti muslimeita, mutta ei se siihen jää. Molemmilla on helvetin hauskaa rahastaessaan löysät pois tyhmiltä neekeri- ja monikulttuuriuskovaisilta, eurooppalaisilta, pohjoismaalaisilta ja suomalaisilta

Ohessa esimerkki Tanskasta:

Tanskalaiskunta elättää irakilaismiehen kahta perhettä
Tanskalainen kunta on joutunut epätavalliseen pinteeseen ottaessaan vastaan irakilaisen pakolaisperheen.
Lisää aiheesta

• Tanska on tylynä muslimipakolaisille

6.3.2008

Tanska on tylynä muslimipakolaisille

Tanska on sitoutunut ottamaan vastaan 500 kiintiöpakolaista vuosittain. Nykyään näitä YK:n hyväksymiä pakolaisia ei enää haeta Afganistanista tai Irakista, vaan Kongon demokraattisesta tasavallasta tai Burmasta.
Lisää aiheesta

Tämä käy ilmi Tanskan ulkomaalaisviraston Politiken-lehdelle tekemästä selvityksestä.

Vuosina 2006--2007 Tanskaan tuli tuhatkunta kiintiöpakolaista YK:n pakolaisleireiltä. Heistä liki 90 prosenttia oli kotoisin Kongosta, Bhutanista ja Burmasta. Vain 10 prosenttia oli lähtöisin muslimimaista kuten Sudanista ja Irakista.

Vuosina 2001--2002 kiintiöpakolaiset olivat 84-prosenttisesti Afganistanista, Sudanista ja Irakista.

Tanska hyväksyi vuonna 2005 uuden ulkomaalaislain, jossa lyötiin lukkoon että kiintiöpakolaiset valitaan heidän "kotoutumispotentiaalinsa" mukaan. Eva Singer ulkomaalaisvirastosta sanoo, että pakolaisten valintaan ovat vaikuttaneet sekä YK:n näkemykset että kuntien kokemukset pakolaisryhmistä.

-- Kunnilla on myönteisiä kokemuksia sekä kongolaisista että burmalaisista. He kotoutuvat hyvin Tanskaan.

Ulkomaalaisiin kielteisesti suhtautuvan tanskalaisen kansanpuolueen Jesper Langballe sanoo asian vähemmän diplomaattisesti.

-- Ajan myötä olemme oppineet, että käytännössä ongelmia ei ole juuri muiden kuin muslimien kanssa. Heidän kanssaan ongelmia sitten riittääkin.

STT, Ritzau
Lisää aiheesta
Tanskalaiskunta elättää irakilaismiehen kahta perhettä


Perheeseen kuuluu mies ja hänen kaksi vaimoaan ja kolme lastaan. Vaimot asuvat noin kilometrin päässä toisistaan omissa asunnoissaan, jotka kunta luonnollisesti maksaa.

Ongelmallista tilanteessa on se, että Tanskan laki kieltää Irakista poiketen moniavioisuuden. Tapausta vatvotaan nyt Tanskan oikeusministeriön alaisessa perhevirastossa, jonka täytyy ottaa kantaa miehen kahteen perheeseen.

Kyse ei ole kenestä tahansa pakolaisesta. Mies palveli neljä vuotta tanskalaisjoukkojen tulkkina Basrassa Etelä-Irakissa.

Pestin päätyttyä hän pelkäsi joutuvansa vaaraan aiemman työnsä vuoksi, joten tanskalaiset päättivät myöntää hänelle pakolaisen aseman.

Suuren suosion saattelemana

Mies saapui suuren julkisuuden ja myötätunnon saattelemana Tanskaan viime vuoden kesällä -- perheensä kanssa.

Heidät sijoitettiin jyllantilaiselle paikkakunnalle, missä perheenjäsenten keskinäiset suhteet paljastuivat viranomaisille.

Perheelle järjestettiin kaksi asuntoa, joissa vaimot asuvat ja joiden välillä entinen tulkki jakaa aikansa kahden perheensä kesken. Epäselvä tilanne käy kuitenkin kaikkien hermoille.

-- Tanskan viranomaiset antoivat minulle luvan tuoda koko perheeni Tanskaan. Nyt minun on kuitenkin ehkä erottava toisesta vaimostani, ja tämä kysymys ja epävarmuus kalvaa minua kaiken aikaa. Nukkumisesta ei tahdo tulla mitään, irakilaismies kommentoi perheen tuntemuksia Kristeligt Dagblad -lehdelle.

Toinen vaimo yksinhuoltajaksi

Tulkki ja molemmat vaimot käyvät tanskan kursseilla. Kunta maksaa perheelle starttirahaa asuntojen vuokriin, lasten päiväkotimaksuihin ja ruokamenoihin.

-- Meidän on pakko pitää toista vaimoa yksinhuoltajana, sillä muuten hän ei saisi yhtään rahaa, kertoo kunnan edustaja.

-- Tanskassahan kahta vaimoa ei saa olla, mutta avioliitot on solmittu Irakissa, eikä Tanskan lakia voi tässä soveltaa. Ja niin kauan kun vaimot ja lapset ovat täällä ja heille on taattu turvapaikka, meidän on hankittava heille asunto.

Perhevirasto on ihmeissään asian kanssa, ja lopullista päätöstä odotetaan yhä.

STT, Ritzau

Valtionsyyttäjä Mika Illman = Sairas mies said...

Valtionsyyttäjien mielestä somalityttöjen tiedossa olevat ympärileikkaukset eivät ole vakava juttu. Etnosensitiivisyys on kaiken alku ja loppu.

Olennaista ei siis ole puuttua somalien, islamistien ja neekerien rikoksiin vaan heidän tekojensa paljastajiin ja väittää heitä rasisteiksi. Seuraava looginen askel on syyttää raiskausten uhreja rasisteiksi, jolleivat ole suosiolla antaneet rikollisille neekereille, somaleille ja / tai islamisteille?

Voitaisiinko jo vihdoin ja viimein puuttua neekerien ja islamistien rasistisiin rikoksiin suomalaisia kohtaan?

Mikä huvittavinta? Valtakunnassa ei siis ole tämän tärkeämpiä asioita hoidettavana?

Kepuloisemme pääministeri Matti Vanhasen Susanna Kuroseen kohdistunut pillunpuute on dokumentoitu oheiseen tapaan keskusteluryhmissäkin:

22.1.2006 klo 20.54

Soitan vatsanpohjassa kihelmöi mutta mukavaa

24.1.2006 klo 9.05

Sä pelkäsit ettet saa sanaa suustasi apua kuinka pitkä aika on torstaihin

24.1.2006 klo 9.08

Soitetaan johonkin aikaan tänään haluan kuulla äänesi

24.1.2006 klo 10.30

Olen hiihtämässä äsken oli grillikatos jossa oli tuli olisitpa täällä

24.1.2006 klo 10.56

Istun autossa ikkunat huurussa toisesta syystä kuin eilen olisitpa vapaalla
ensi yön hakisin sinut ja lämmittäisin saunan

24.1.2006 klo 11.38

Usko pois en alkuun syntyi aito ilo kun tapasin niin kuin sanoin teki mieli
hyppiä seksuaalisuuskin virisi myöhemmin eikä sekään ole ihan huono enne mä
ajattelen sua koko ajan tänään olisin halunnut juoda kahvit sun kanssa
grillikatoksella lammen rannalla ilman seksiä en tiedä miten tästä selviän

25.1.2006 klo 17.41

Eilinen oli talven paras päivä

25.1.2006 klo 21.55

Sun hiustesi tuoksu on tyynyllä

14.2.2006 klo 8.16

Onko tänään ystävänpäivä hyvää kullanpäivää

14.2.2006 klo 19.23

Sun taitaa tehdä mieli kaipaan sitä että pääsen laskemaan käteni lantiollesi
ja vetämään puoleeni en aio edes kysyä haluatko ...

15.2.2006 klo 21.32

Tekee mieli sinua tajuttomasti

15.2.2006 klo 21.32

Saat heti täyden latauksen sitten saunotaan ja ehkä uudestaan tekee mieli
sinua ihan tajuttomasti

15.2.2006 klo 21.46

Kerroin silloin mitä koko viikon teki mieli tunnet toivottavasti sykkeen
sisälläsi kovana ja kuumana

15.2.2006 klo 21.53

Saat minut nousemaan päällä saat nähdä miltä se näyttää kun se haluaa
työntyä sinuun ja toivoo pehmeiden huuliesi hellivän

28.4.2006 klo 20.59

Akku loppu mulla on ollut tänään huono päivä kaikin puolin ja nyt aikaero
painaa jaksaa mun kanssa

8.5.2006 klo 21.46

Perhoset tulee aina kun näen sinut

10.5.2006 klo 21.19

Kävelen luukissa rakastelua tai jotain muuta oon vapaana noin 19 alkaen

10.5.2006 klo 21.34

Toisaalta tekisi mieli molempia ihmiset ei haittaa mutta ehkä silti
rauhallinen pitkä ja kiihkeä rakastelu vie voiton

10.5.2006 klo 21.42

Oot sekä että rakas laitan saunan tosi kiva

14.5.2006 klo 18.58

Eikö ensi viikonloppuna lapses vois tulla tänne ja seuraavana voisit tulla
tutustumaan lapsiini

24.5.2006 klo 23.10

Paljonko pulssi mahtaa olla kun olen sisällä

25.5.2006 klo 8.30

Huomenta aurinko

25.5.2006 klo 21.19

Kauniita unia kullalle

2.6.2006 klo 19.42

Tykkään

4.6.2006 klo 20.52

Otin tosi pitkät iltapäiväunet olo parani (vähän ellei muuta juhannukseksi
keksitä niin tulkaa tänne kaikki mulla on silloin 3 vapaapäivää

5.6.2006 klo 08.10

Ellei flunssa tarttunut niin sitten ei millään aamulla ihmettelin että miksi
näin niin huonosti olin laittanut sinun silmälasit

6.6.2006 klo 19.47

Nautin sinusta susan

7.6. 2006 klo 10.01

Lähetin tekstin kyllä mä tuun sun kanssa julkisuuteen mutta vasta
puoluekokouksen jälkeen jotta saan kokousasioille täyden huomion siksi
näiden kahden jutun jälkeenkin lähipäivät ovat tärkeitä älä sano sanaakaan
jos kysyvät

7.6.2006 klo 22.06

Lähden illalliselle ja ajattelen sua koko ajan

14.6.2006 klo 21.59

Taas on yksi päivä pulkassa lähden helsingistä on tää mun homma sairasta

14.6.2006 klo 23.07

Et paljon enemmän seksikin maistuu kanssasi

15.6.2006 klo 09.59

Nähty yhdessä mutta ei missään kameraräiskeessä sukupuolen roolitkin oli
kohdallaan minä kauppakassien kanssa

15.6.2006 klo 23.16

On ikävä sinua ja tavallista elämää

18.6.2006 klo 13.39

Koitan saada kuvan karhusta majapaikan ikkunasta

19.6.2006 klo 10.46

Täällä on kiväärimies jääkarhujen varalta muut vaarat vähäisempiä rantoja
paljon mutta ei bikineitä eikä rantaleijonia

20.6.2006 klo l6.11

Ellei olisi ollut vapaata en olisi pyytänyt kun tuli vapaata riensin heti
pyytämään se kertoi ikävästä

22.6.2006 klo 20.42

Huomenta näen kullan kullän

25.6.2006 klo 17.56

Oli mukavaa kiva kun kävitte älä osta vielä digikameraa kätson sen mun
pienen miten se toimii

25.6.2006 klo 20.47

Niin olet susan sinäkin

29.6.2006 klo 21.16

Kaipaan sua tänne nurmikolla astelemaan voin kyllä arvata että rautamaila
sattuu osuu se mihin tahansa saati nenään toivottavasti ei mennyt rustot tai
luu rikki

29.6.2006 klo. 22.07

Nati nati kulta

30.6.2006 klo 16.50

Voisin ehkä tulla keskiviikkona illalla tulisit portille vastaan vielä en
tiedä mihin aikaan tulen ranskasta

1.7.2006 klo l0.28

Huomenta kyllä nukutti aurinko paistaa toivoo euroopan presidentti

3.7.2006 klo 23.19

Oot mun kauniita unia

4.7.2006 klo 15.40

Yks työpäivä jo takana luxemburgin j israelin tapaamisilla ja nyt lähdössä
strasburgiin tää on siis hullua launtaihin ei ole enää pitkä aika

5.7.2006 klo 09.35

Huomenta sain vähän lisävirtaa aamulla hotellilta kohta parlamenttiin
puhumaan

5.7.2006 klo 16.56

Ranskassa yha aurinko paistaa tää päivä meni hyvin

5.7.2006 klo 19.49

Näin äsken ilmasta lippajärven ja porkkalan mutta taisit olla mökissä

6.7.2006 klo 22.45

Nuku hyvin kauniita unia susan

7.7.2006 klo 08.44

Huomenta helsingin sanomien nyt-liitteessä hyvä vanhanen haluaa eu:lle
läheiset

suhteet usaan mutta ei yhtä läheisiä kuin susaan

8.7.2006 klo 21.51

Nuku hyvin susan perhosia on

9.7.2006 klo 16.36

Terkut berliinistä täällä on kosteaa ja kuumaa toivottavasti huomenna
meilläkin

Ei??

(Oonko kertonut että tää pääministerin homma on p,,,homma kaikki ongelmat
vain kaadetaan päälle)

21.7.2006 klo 19.16

Arvaa montako kuukautta on tunnettu

22.7.2006 klo 13.34

Pääsetkö huomenna saunaan oon kylässä noin 17.00 asti kauniaisissä ja voisin
sieltä tullessa ottaa sut kyytiin

27.7.2006 klo 15.00

Ei kun ei olen sun kannalta hyvä ajankohta kun mä oon rajoittunut mutta älä
välitä siitä

27.7.2006 k1o 15.35

Mennään lauantaina syömään mahdollisesti näytelmään ja mennessäkin varmaan
pysähdytään jossain ota lakanat

1.8.2006 klo 21.47

Tuplahali nati nati

2.8.2006 klo 21.52

Mä en osaa näitä haliviestejä mutta huolissani olen

3.8.2006 klo 7.54

Huomenta kaunista aamua

3.8.2006 klo 14.57

Ootko kotona jos tulen alkuillasta käymään

3.8.2006 klo 20.07

Tykkaän sinusta susan!!!!!!!!!!!!

4.8.2006 klo 20.17

Voi kun voisin antaa etähalauksen

4.8.2006 klo 22.23

Välitän sinusta susan

6.8.2006 klo l7.31

Kaipaan

13.8.2006 klo10.42

Niin olet älä sitä pelkää että olisit mulle vaalien kannalta ainakaan
ongelma

15.8.2006 klo 17.31

Hei et kai aiheuttanut mulle pahaa oot iloni uskon että ihmisten myötätunto
on jo sun puolella kun näkevät miten yritetään riepotella sata halia älä
nostele painavia

17.8.2006 klo 11.55

Suuukkooo

22.8.2006 klo 8.10

Huomenta kulta

23.8.2006 klo 19.38

Jos pääsisin budjettiriihestä illalla järkevään aikaan niin mikä on sun
tilanne

27.8.2006 klo 21.44

Oli mukavaa aamulla ja eilen samanlaista aikaa kun löytäisi vähän väliä
kauniita unia onko luppakorva jo kotiutunut

31.8.2006 klo 20.36

Nyt tuntuu että tauti hellittää kauniita unia

1.9.2006 klo 7.11

Huomenta buranan voimalla töissä ällö olo koita jaksaa hali

2.9.2006 klo 21.49

Huomenta tulin hämeenkierrokselta ja nyt olen oikoisena ja mietin jaksanko
katsoa nelosen elokuvan loppuun

2.9.2006 klo 21.49

Tälläista on ollut 3 ja puoli vuotta lasken päiviä vuoden vaihteeseen
silloin saan loman

2.9.2006 klo 21.55

Jaksan mutta syksystä tulee rankka kun nähdään harvoin

3.9.2006 klo 11.33

Huomenta ero ottaa edelleen juhanaan ja hän nukkuu useimmiten mun vieressä
mun täytyy ensin saada hänet siirrettyä

3.9.2006 klo 12.20

Ei ole kohtuuton pyyntö ja mua harmittaa kun mä en varmasti tiedä edes
tulevia päiviä tää syksy tulee oikeasti olemaan mulle kiireinen ja sitten
jos ois illalla aikaa väsyttää ja pitää levätä koitan tänään saada alkavan
viikon osalta pari vaihtoehtoista aikaa

4.9.2006 klo 2 l.56

Apua yö alkaa jo ja aamulla 05.50 herätys pitää kerätä voimia keskiviikkoon

4.9.2006 klo 21.59

Olit nätti ja aion jaksaa keskiviikkoiltana kanssasi

5.9.2006 klo 18.17

Mulla tänään lyhenee työpäivä pääsisitkö jo täksi yöksi huominenkin käy eli
ei paineita

8.9.2006 klo 07.19

Huomenta oon poissa kohta kaunis aamu mutta en oikein nauti kun viimeiset
vieraat lähtee tiistai-iltana homma vähän helpottaa

9.9.2006 klo 06.43

Huomenta toden totta että olivat työläitä kilometrejä

11.9.2006 klo 20.08

Hengissä menen vielä klo 21.00 mtv:n uutisten suoraan lähetykseen kiinan
pääministerin kanssa

12.9.2006 klo 7.44

Huomenta ihan kohta mtv näyttää aamukävelyni eli hengissä ollaan

12.9.2006 klo 7.49

Ei näkynyt väsymys heräsin neljältä näemmä vasta kovimman paineen jälkeen
keho iskee takaisin

12.9.2006 klo 19.38

Selvisin kauniita unia

13.9.2006 klo 13.09

Jos saavat kiinni älä sana mitään hakevat varmaan jatkojuttua
gardian...jossa iltalehti teki tänään ison jutun ei siina mitään kieleistä
ollut mutta parempi kuin eivät pääsisi

jatkojuttuihin

15.9.2006 klo 24.09

Tavataan yksi vieraista toi pari viinipulloa laitan vahingon kiertämään ja
saat ne

19.9.2006 klo 20.53

Tykkään