15.2.07

VPM ja viis-ysi-ysi

- Hyvää, sanoi Valkoparraton mies, päivää.
- Päivää. Tämä ja sitten vielä tikkuaski.
- Noin, olkaa hyvä. Se tekee 5 euroa 99 senttiä. Heh, muistattekos te vielä niitä mainoksia, joissa oli "Simo Vaatehuoneelta, moi" ja kaikki maksoi aina viis-ysi-ysi?
- Saatanan natsi! Tiesinhän minä, että minä saan teidät kiinni. Olette pidätetty kansanmurhan kiistämisestä.
- Siis mitä?
- Minä sain vähän vinkkiä, että täällä on oikein vanhan kansan iikolli kioskia pitämässä. Nimettömän ilmiannon. Ja hyvin tuntuu paikkansa pitävän.
- Mitäs minä nyt sitten olen muka tehnyt?
- Te sanoitte julkisesti viis-ysi-ysi. Minulla on se nauhalla. Se on natsien koodikieltä ja vihapuhetta, jossa pyritään vähättelemään juutalaisten kansanmurhaa, jossa kuoli tasan 6 miljoonaa juutalaista. Te sairaat natsikusipäät luulette olevanne niin tavattoman näppäriä, kun sanotte viis-ysi-ysi, tarkoittaen sitä, että holokaustin uhrien lukumäärä olisi muka ollutkin 5 999 999. Mutta onneksi tuollainen vihapuhe on nyt laissa kielletty. Siitä tulee kolme vuotta linnaa.
- Ei, te ymmärsitte nyt väärin. Minähän sanoin vain ostosten hinnan. Tikkuaski maksaa 50 senttiä ja paketti Reilun Kaupan kahvia tuolta ylähyllyltä 5,49 euroa...
- Liikkumatta! Pitäkää kätenne täsmälleen tuossa asennossa, niin minä otan kuvan. Noin. Voitte nyt laskea oikean kätenne, mutta ei mitään äkkinäisiä liikkeitä.
- Minkä takia te kuvan otitte?
- Asiantuntijamme saavat tarkistaa, missä asennossa etusormenne oli, kun osoititte ylähyllyä, mutta minun nähdäkseni kyse oli selvästi natsitervehdyksestä. Siitä tulee kolme vuotta lisää.
- Siis kuusi vuotta yhteensä? Saako näistä paljousalennusta, kun on ensikertalainenkin? Niin kuin että istuisi vain esimerkiksi puolet?
- Ei näistä mitään alennuksia jaeta. Nämä ovat Euroopparikoksia, joista annetut tuomiot istutaan päivästä päivään. Se on tasan kuusi vuotta.
- Eikö edes viis-ysi-ysi?
- Jumalauta! Tepäs olette paatunut rikollinen. Tuosta tuli kolme vuotta lisää!

__________________
Saksalla on nyt valtava hätä saada jotain konkreettista aikaan EU-puheenjohtajakaudellaan, ja nähtävästi Saksan mielestä ainoa tärkeä asia, joka vaatii EU-maiden yhteistä linjausta, on kansanmurhien kiistämisen kieltäminen. Lakiehdotus tekisi myös rasismin ja muukalaisvihan rangaistavaksi jäsenmaissa. Tässä ei siis ole kyse enää pelkästään sananvapaudesta, vaan nyt puututaan jo ajatuksenvapauteen. Nähtävästi jatkossa EU-kansalainen voi siis saada vankeusrangaistuksen siitä, että hän ei pysty riittävän vakuuttavasti todistamaan aidosti ja vilpittömästi rakastavansa tiettyjä etuoikeutettuja kansanryhmiä. MYös ksenofobia, eli siis vihamielisten maahantunkeutujien pelkääminen tulee ilmeisesti rangaistavaksi ajatukseksi.

Jo nyt Hitler-tervehdyksestä seuraa Saksassa aina sakkoja tai vankeutta. Ja jos poliisi ei satu näkemään, niin ohikulkijat ilmiantavat mielellään. Kun uusnatsit keksivät kiertää kieltoa tekemällä tervehdyksen kämmenen sijasta peukalolla, etusormella ja keskisormella, niin sekin säädettiin rangaistavaksi teoksi. Poliisien joukossa on erikoiskoulutuksen saaneita asiantuntijoita, jotka osaavat erottaa kielletyt sormen kohotukset sallituista. Epäselvissä tilanteissa tulkinta-apua antavat poliittisia rikoksia tutkivat suojelupoliisit ja perustuslain loukkauksien selvittämiseen erikoistuneet virkamiehet. Tämä jälkimmäinen kappale ei siis ole mitään reinon keksimää parodiaa, vaan lainaus MTV3-STT:n uutisesta.

Eikö tosiaankaan Saksan tai EU:n nykytilasta löydy mitään tärkeämpää miettimistä? No, sitä odotellessa kannattaa lukea myös lot:n oivallinen Laastarin käyttöpakko.

9 comments:

Anonymous said...

"Epäselvissä tilanteissa tulkinta-apua antavat poliittisia rikoksia tutkivat suojelupoliisit ja perustuslain loukkauksien selvittämiseen erikoistuneet virkamiehet."

Sain tuosta mielleyhtymän Stalinin NKVD:stä eli suomeksi sisäasiain kansankomissariaatista. KGB:n edeltäjä siis.

Kyseisen järjestön jäppisille annettiin jopa kiintiöitä että kuinka monta "kansanvihollista" piti napata tietyltä alueelta leiritettäväksi tai saamaan napin kalloonsa.

Onkohan noillakin samanlainen systeemi? "Müller, vangitkaa Weddingin kaupunginosan kaikki kaljupäiset miehet, kaikki joilla on laastari jossain kohtaa vartaloa ja kaikki jotka viittilöivät käsillään epäilyttävästi! Raus raus! Pitää täyttää viikon kiintiö tai Ala-Saksin Kripo nauraa meille taas" ;)

Anonymous said...

Ehkäpä merkkijono "6.000.000 ?" tulkittaisiin myös provokaatioksi ja häkki heilahtaisi euroopparikoksesta.

ADL:n sivuilla on mainittu vihaluvuiksi 23 ja 28. Hysteeriseksi menee valittujen toiminta.

Jokin merkillinen viehtymys valituilla on kuuteen miljoonaan. Muistan jostain lukeneeni, että se esiintyisi heidän pyhinä pitämissään kirjoituksissa.

Minulle oli ahaa-elämyksen hetki Saksassa muutama vuosi sitten. Raa'an näköinen tyyppi selitti pubissa jotain suhtautuen ystävällisesti suomalaisiin. Mainitsin yhteisen aseveljeyden. Tyyppi valahti valkoiseksi ja sanoi, että sen aikakauden ihmiset olivat paholaisia. Siinä hän siis toisteli koulussa oppimaansa aivopesua. Saksa on henkisesti miehitetty maa vailla itsekunnioitusta. Ei ihme, että tuollainen sakki keksii kummallisia lakeja ja kiusaa muuta Eurooppaa omituisilla vaatimuksillaan kanonisoida holokausti.

Valitut tietysti toimivat niinkuin toimivat. Hehän uskovat olevansa ryhmänä erityistapaus ja satuolentonsa valtuuttamia maailman hallitsijoita.

Anonymous said...

Lisää luettavaa natseista ja natsihuumorista löytyy Markku Jokisipilän blogista. Mielenkiintoista ja ennen kaikkea hauskaa luettavaa näinä synkkinä aikoina.

http://jokisipila.blogspot.com/2007/02/kommunismin-hauskuudesta.html

http://jokisipila.blogspot.com/2007/02/sirppi-vasara-ja-hakaristi.html

lot said...

Montakohan vuotta tulee pytty-tuomiota-kovennettuna tämän videon katzelemizezta?

reino said...

Kyllä tostakin pari vuotta pitäis saada. ;)

Toi video osoitti kyllä kipeästi, että julkisten tilojen esteettömyys ja käytettävyys ei Suomessakaan ole sellaisella tasolla, että se täyttäisi kaikkien vähemmistöjen vaatimukset.

Rupeiskohan Kalle Könkkölä ajamaan asiaa?

reino said...

Näistä saksalaisten kieltämistä asioista saa nähtävästi ihan hauskan "Pähkähullu maailma" -tyyppisen kokoelman, joten listataan niitä nyt tähän:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6398571.stm

Nuori jätkä heitti siis yhden kappaleen Anne Frankin Päiväkirjaa juhannuskokkoon. Ja on vaarassa saada siitä hyvästä 5 (viisi) vuotta linnaa.

Jos teillä on kesämökin kirjahyllyssä jotain vanhoja kirjoja, jotka olette ajatelleet heittää pois tai polttaa kokossa, niin se kannattaa tehdä jo ensi juhannuksena, kun se vielä hyvällä säkällä on laillista.

Siinä vaiheessa kun reinosta tulee diktaattori, kirjojen polttamista koskeva lainsäädäntö ainakin muuttuu sen verran, että vanhojen Jerry Cottonien polttamisesta tulee 5 vuotta linnaa, jos ne niitä Seppo Tuiskun kirjoittamia ja 3 vuotta, jos ne on vaan saksasta käännettyjä.

reino said...

Pakko pistää talteen Johanna Blomin lausahdus, jonka hän esitti Jussin vieraskirjassa:
"...syyllistyy yhtäaikaisesti täydellisiin ihmisoikeusjulistuksen vastaisiin mielipiteisiin."

Siinäpä Angela Merkelille miettimistä lakialoitteita sorvatessaan.

reino said...

Poliittinen korrektius kiimassaan Ruotsissa. Jönköpingissä on teinipoika tuomittu 3000 kruunun sakkoihin natsisymbolien kantamisesta pilottitakissa. Jos oikein luin, niin takissa ei ollut edes hakaristejä. Nyt me sitten kaikki tiedämme, että ns. kelttiristi (tai ilmeisesti ihan mikä risti vaan) on natsisymboli, samoin kuin tekstit "ruuvimeisseli" (mitvit???) ja "eläköön voitto".

Just joo.

http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=249571&context=60301

reino said...

Keräilen tähän näitä linkkejä. Nyt Ukrainassa parlamentin käsittelyyn tuotavassa lakiehdotuksessa määrätään sakkoa tai vankeutta niille, jotka kiistävät nälkäkuolemat.

"Ukrainan neuvostotasavallassa 30-luvulla toteutetun maatalouden kollektivisointiohjelman seurauksena viljelijöiden sato takavarikoitiin ja miljoonat ihmiset kuolivat nälkään.

Pääsihteeri Josif Stalinin hallinto kielsi myös elintarvikkeiden tuonnin Ukrainaan tukahduttaakseen alueen itsenäistymispyrkimyksiä."

Itse olen aivan varma siitä, että tämä Stalinin nälkäännäännyttämispolitiikka oli totta ja että kyseessä oli harkittu kansanmurha.

Mutta en minä sitä ymmärrä, että jos joku haluaa olla eri mieltä tai kritisoida tai tutkia tätä asiaa muista näkökulmista, häntä pitäisi mukamas rangaista sakolla tai vankeudella.

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id56418.html