31.3.07

Ohjeita Suomeen muuttavalle

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ

Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

LANNOITTEET

Lannoitteet eivät ole pommien rakentamista varten. Lannoitteet laitetaan maahan, jolloin maa tuottaa enemmän ruokaa.

RUOKA

Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää "jalkasalvaa", koska silloin uuni voi räjähtää.

NAISET

Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU

Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI

Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV-positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO

Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA

Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT

Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua. Linnan juhlien jälkeen ei kannata hakata omaa päätään lasiseinään.

VIINA

Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI

Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI

Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

Naisentappajille EI pystytetä fanisivuja nettiin.

RASISMI

Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane.

SANANLASKUT

Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois".

21.3.07

Vihdoinkin maahanmuuttaja eduskuntaan

Vuoden 2007 eduskuntavaalit tulevat jäämään ylpeänä muistona monikulttuurisen Suomen historiaan. Näissä vaaleissa valittiin Suomen eduskuntaan ensimmäistä kertaa ensimmäisen sukupolven maahanmuuttaja. Useinhan Suomen ensimmäisenä maahanmuuttajataustaisena kansanedustajana pidetään Erkki Tuomiojan maanpetturi-isoäitiä Hella Wuolijokea, mutta itse asiassa hän muutti Suomeen jo Venäjän vallan aikana 1908 ja sai todennäköisesti kansalaisuuden samalla kuin muutkin suomalaiset.

Mutta nyt meillä on vihdoin eduskunnassa taatusti aito ensimmäisen sukupolven mamu. Ahvenanmaalta valittu Elisabeth Nauclér syntyi Ruotsin Värmlannissa, niin kutsutuissa suomalaismetsissä. Elisabeth varttui aidosti monikulttuurisessa ja monikielisessä perheessä, jossa norjalaisen äidin ja ruotsalaisen isän takia puhuttiin norjan ja ruotsin rajamurteita. Itse asiassa perheen lapset puhuivat eri kieliä, koska kukin alkoi puhua joko norjaa tai ruotsia ja pysyi sitten jääräpäisesti siinä kielessä koko nuoruutensa. Elisabeth Nauclér opiskeli juristiksi Uppsalassa ja muutti vasta sen jälkeen ahvenanmaalaisen miehensä mukana Suomeen. Valmiin juristin maahanmuutosta syntyi Suomelle tietenkin valtavat säästöt. Elisabeth aloitti työnsä Ahvenanmaan maakuntahallituksessa vuonna 1979.

Koko vaalikampanjan ajan suomalainen media on kertonut meille, miten tärkeää olisi saada maahanmuuttajien oma edustaja eduskuntaan. Ehtipä Iltasanomat jo juhlistaa Zahra Abdullan läpimenoa ennen aikojaan. Meille on myös kerrottu, että vaikka maahanmuuttajien on vaikea sopeutua suomalaiseen työelämään, heistä koituu kuitenkin valtavia säästöjä.

No nyt meillä olisi sitten ihka oikea ensimmäisen sukupolven maahanmuuttaja, joka on valittu eduskuntaan. Hänen juristikoulutuksestaan on todellakin syntynyt säästöjä Suomelle. Lisäksi hän on päässyt heti hyvin työelämään kiinni ja edennyt urallaan hienosti aina maakuntahallituksen kansliapäälliköksi. Kaiken kruunaa se, että hän on onnistunut sopeutumaan rasistisen, sisäsiittoisen ja suljetun Suomen kaikkein rasistisimpaan, sisäsiittoisimpaan ja suljetuimpaan kolkkaan: Ahvenanmaalle, jossa nuivitaan jopa suomalaisia.

Mutta mitä tekee media? Riemuitseeko se, että vihdoinkin on maahanmuuttaja päässyt eduskuntaan? No ei. Erkkomedia toteaa, että ensimmäistä kertaa historiassa ahvenanmaalaiset valitsivat eduskuntaan naisen.

Tai ehkä maahanmuuttaja-sanan merkitys on suomalaisessa uuskielessä minun tietämättäni jotenkin muuttunut.

19.3.07

Vaalit 2007

Vaalit on sitten käyty ja Zetorin vaalivalvojaiset oli kovat. Vaalitulosta voisi luonnehtia oikeistopuolueiden murskavoitoksi. Näyttää siltä, että Suomen kansa tosiaan haluaa nyt muutosta, ja se kanavoitui ääniksi Kokoomukselle. Niinistön saamat yli 60 000 ääntä tuntuvat siltä, että suomalaiset halusivat pyytää anteeksi presidentinvaaleissa tapahtunutta virhettä. Myös Perussuomalaiset nostivat kannatustaan rajusti. Soini sai valtavan henkilökohtaisen äänisaaliin. Yhdessä vaiheessa näytti jopa siltä, että Teemu Lahtinen olisi mennyt Soinin siivellä eduskuntaan.

Jussi jäi tällä kertaa rannalla. Vähän yli 2000 äänen potti tuntuu omiin ennakko-odotuksiini nähden pieneltä. Minä voin myöntää ihan avoimesti, että suhteellisuuden tajuni petti tämän vaalikiiman aikana siinä määrin, että pidin Jussin läpimenoa itsestään selvänä. Toisaalta, jos niitä kahtatuhatta ääntä rupeaa laskemaan yksi kerrallaan (yksi, kaksi, kolme...) niin onhan se melkoinen lauma äänestäjiä.

Henkilökohtaisella tasolla pettymystäni lisää se, että söpöön kaapuun pukeutunut ulkomaalaisviritteinen neito ei suostunutkaan ruoskimaan minua Zetorissa, vaikka TV-kamerat oli kutsuttu paikalle varta vasten. Mutta aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa. Onneksi joku jo tuossa lupaili, että juhannuksena saattaisi natsata seuraavan kerran. Jään siis kärsivällisesti odottelemaan, suorittamatta harakiriä siinä välillä.

Vaalien kunniaksi meni 50 000 käyntiä rikki tässä blogissa, joka on ollut nyt pystyssä viitisen kuukautta. Vaalikiihkon jälkeen kävijämäärä todennäköisesti laskee aika lailla. Nythän suurin osa vierailijoista on tullut Jussin sivujen kautta. Jatkossa olisi tosiaan tarkoitus kirjoittaa taas vaihteeksi vähän pitempiä ja kaunokirjallisempia tekstejä. Pahoittelen jo etukäteen, jos ne ovat jonkun mielestä tylsiä. Mutta eiköhän sinne sekaan muutama Valkoparraton mieskin mahdu.

Ei tässä oikeastaan mikään ole muuttunut. Tai siis: valitettavasti ei ole. Itse olen vakaumuksessani entistä varmempi. Sama homma jatkuu. Ihmisiä on heräteltävä ja multikultti on murskattava.

Pikkuhiljaa.

17.3.07

Työperäinen maahanmuutto

Iltalehti julkaisi vaaliteemoihin liittyen artikkelin, jossa kerrotaan selkeästi, mistä siinä paljon puhutussa "työperäisessä" maahanmuutossa on oikeasti kyse.

Suomeen vuonna 1990 turistiviisumilla tullut Michael Danjo siivoaa minimipalkalla neljä tuntia kerrallaan kolmena päivänä viikossa. Koko Suomessa olonsa ajan hän on työskennellyt siivoojana suurissa firmoissa kuten ISS ja SOL. Nyt hän työskentelee vuokratyöfirmalle, joka välittää häntä edelleen muun muassa Sol-yhtiöille 7,5-8 euron tuntipalkalla.

Siitä huolimatta Michaelin kuukausitulot ovat noin 1500-1700 euroa brutto, eli hän tienaa saman verran kuin esimerkiksi koulutettu sairaanhoitaja. Vieläkö joku ihmettelee, että sairaanhoitajista on Suomessa huutava työvoimapula, jos kaksi kuukautta koraanikoulua käynyt siivoojakin saa 12 tunnin työviikolla samat tulot. Michaelin toimeentulon salaisuus on siinä, että hän saa ansiosidonnaista soviteltua työttömyyspäivärahaa. Ilmeisesti kaveri on joskus ollut todella hyvillä tienesteillä, koska hänen ansiosidonnainen päivärahansa on noin 1300-1500€/kk. Töitä tekemällä hän tienaa nopeasti laskien alle 400€.

Työperäisessä maahanmuutossa on kyse juuri tästä: maahan tuodaan nöyrää halpatyövoimaa suuryrityksille. Ihmisiä, jotka ovat valmiita työskentelemään muutaman tunnin päivässä minimipalkalla. Lopun aikaa he elävät yhteiskunnan tukien varassa.

Vihreät ehdottavat, että meidän tulisi ottaa joka vuosi 50 000 "työperäistä" maahanmuuttajaa Afrikasta. Jos edes joka kymmenes näistä työllistyy, niin homma kannattaa matalapalkka-aloilla toimiville suurfirmoille. Valtiontalouden kannalta seuraukset sen sijaan olisivat katastrofaaliset, koska 9 kymmenestä "työperäisestä" maahanmuuttajasta jäisi kokonaan yhteiskunnan elätettäväksi ja se kymmeneskin osittain.

Samaan aikaan SAK hehkuttaa, että Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, vaikka todellisuudessa Suomi tarvitsee työnantajia, jotka ovat valmiita maksamaan asiallisesti työstä asiallisen palkan.

Tämä tilanne ei tietenkään ole Michael Danjon vika. Michael toimii aivan asiallisesti: ei valita, ei keskity kokemaan syrjintää, tekee niitä duuneja mitä on tarjolla, matkustaa pidemmällekin työn perään, tekee pätkän siellä ja pätkän tuolla. Itse asiassa Michael toimii juuri niin kuin monen suomalaisen työttämänkin tulisi toimia, mutta kun tämä nykyinen systeemi ei oikein tue työllistymistä.

Meillä on kaksi vaihtoehtoa ratkaista esimerkiksi siivousalan työvoimapula. Ensimmäinen vaihtoehto on tuoda maahan vuosittain 50 000 kouluttamatonta siirtolaista, jotka ovat suuryrityksille erittäin halpaa työvoimaa mutta tulevat yhteiskunnalle erittäin kalliiksi. Toinen vaihtoehto on se, että siivousalan yritykset alkavat maksaa kilpailukykyistä palkkaa ja järjestävät täydet työtunnit niitä haluaville, jolloin palkalla voi tulla toimeenkin.

Mitenköhän tässä kannattaisi tehdä?

16.3.07

Lisää persettä rättipäille

Vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen paheksuu tunnettujen suomalaismuusikoiden tekemää kappaletta, jossa terrorismin ja itsemurhaiskujen yhdeksi syyksi esitetään se, että muslimit saavat liian vähän seksiä.

Vähemmistövaltuutettu Puumalainen epäilee, että kyseessä on asiaton ja huonoa makua osoittava yritys saada aikaan kiihottumista kansanryhmää kohtaan. Puumalainen pelkää, että tässä yritetään nyt saada suomalaisia naisia kiihottumaan Suomessa asuvia muslimeja kohtaan ja antamaan heille lisää pimppiä ja persettä, vaikka - kuten Puumalainen toteaa - heillä "ei ole mitään tekemistä näiden asioiden kanssa". Ja minä olen tästä asiasta vähemmistövaltuutettu Puumalaisen kanssa täsmälleen samaa mieltä: eihän se ole suomalaisten naisten velvollisuus antaa lisää persettä rättipäille, jotta maailma pelastuisi. Sehän on tietenkin muslimimaiden naisten velvollisuus.

Kautta koko islaminuskoisen maailman imaamien tulisi alkaa saarnata moskeijoissa rauhan ja rakkauden sanomaa. Make love, not war. Imaamien tulisi kehottaa musliminaisia repimään mustat säkkinsä, ratkomaan tikkinsä, vapautumaan ja antamaan lisää persettä rättipäille. "Allah akhbar! Lisää persettä rättipäille", olkoon se rakkauden sotahuuto, joka kaikuu jokaisesta minareetista.

Tuo yllä kirjoitettu on tietenkin vain kaunista toiveunta ja haavekuvaa. Islam on uskonto, jolla on selkeä pyrkimys hallita ihmisiä hallitsemalla heidän seksuaalisuuttaan, mikä ei tietenkään ole vieras ajatus monille muillekaan uskonnoille. Seksuaalisen vapautumisen julistaminen ei olisi millään tavalla imaamien poliittisten etujen mukaista.

Onneksi vihreät naiset, nuo loogisen ajattelun kasvihuoneilmiöt ovat päättäneet ylivertaisen ÄO:nsä avulla pelastaa maailman tekemällä kaksi tärkeää aloitetta.

Vihreän liiton eduskuntaryhmä on erittäin huolestunut siitä, että oululaisella natsisivustolla www.sisusauna.tk yllytetään keräämään "lynkkausjoukko", jotta viime kuukausien Oulussa tehtyjen raiskauksien tekijät saataisiin kiinni.

Samalla äärinatsien äärioikeistolaisella uusnatsisivustolla on syyllistytty myös monenlaiseen muuhun äärioikeistolaista ajattelua ilmentävään arvelluttavaan toimintaan, kuten keskustelemiseen YLEn esittämästä Poikkeustila-sarjasta. Äärinettisivuilla kannustetaan myös äänestämään "tiettyä puoluetta" (sic!) ja "tiettyä henkilöä" (sic!). Sivuilla on myös suhtauduttu nuivasti seksuaalivähemmistöihin, kuten pedofiileihin ja raiskaajiin.

Vastaukseksi Oulun kaduilla vyöryvien uusnatsististisien lynkkausjoukkojen hirmutekoihin Vihreiden naisten eduskuntaryhmä esittää pillupartioiden lähettämistä Ouluun. Sadat punavihreät aktivistitytöt kautta maan ovat jo ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi. Pillupartioiden on tarkoitus päivystää Oulun kaduilla virka-asussaan, johon kuuluu erittäin lyhyt minihame (ns. roiskeläppä) sekä rintanappi, jossa lukee "Pane minua ilmaiseksi, niin ei tarvitse raiskata". Jotta vähemmistöjen tarpeet tulisivat paremmin huomioiduiksi tänä kiintiöiden aikakautena, pillupartioihin lähtee mukaan myös muutama kiva poika sekä aivan jumalattoman isokokoinen mutta tavattoman kiltti belgianlammaskoiranarttu.

Itse suhtaudun tähän aloitteeseen hieman skeptisesti, sillä feministithän ovat jo vuosikymmeniä hokeneet meille, että raiskauksessa ei ole kyse seksuaalisten tarpeiden tyydyttämisestä vaan vallankäytöstä ja alistamisesta, mutta toivotan silti kettutytöille onnea Oulun yössä.

Toinen tärkeä aloite tulee Vihreiden EU-parlamenttiryhmältä. EU-parlamentin Vihreät esittävät, että tästä lähtien EU:n tulee tukea rahallisesti vain sellaisia itsemurhaiskuja, joissa itsemurhaiskijälle annetaan paratiisissa luvattujen 72 neitsyen lisäksi myös ns. förskottia. Tämä on mielestäni hyvä aloite, joka tulee aivan varmasti vähentämään itsemurhaiskujen määrää.

Näitä asioita pohdittaessa on tärkeää yrittää asettautua toisen ihmisen asemaan, tässä tapauksessa itsemurhapommittajan. Otetaan vaikkapa Abdul, herkkä, tunteva, yksilöllinen, arvokas ja ainutkertainen nuorimies, joka ei vielä kertaakaan elämässään ole saanut pillua. Partasuut värväävät hänet itsemurhapommittajaksi lupaamalla, että paratiisissa odottaa sitten 72 ehtaa neitsyttä. Tähän diiliin liittyvä sosiaalisen arvostuksen nousu marttyyriyden myötä sekä lupaus pillunsaannista voivat hyvinkin tuntua Abdulista tavoittelemisen arvoisilta. Varsinkin verrattuna tulevaisuudennäkymään, jossa sama vanha slummielämä jatkuu ja töitä ei saa (eikä niin ollen myöskään rahaa, jolla maksaa ikioman mustan säkin myötäjäiset). Eihän kukaan halua olla koko elämäänsä runkkari. Niinpä on aivan ymmärrettävää, että Abdul suostuu.

Mutta entä jos Abdul tämän uuden EU-aloitteen myötä saakin förskottia ennen itsemurhaiskua? Kuvitelkaa mielessänne, miten nuori Abdul ja Aisha makaavat aktin jälkeen raukeina sängyllä. Abdul tuntee suurta ylpeyttä suorituksensa johdosta, vähän kuin olisi keksinyt panemisen ihan itse. Myös Aisha on raukea ja tyytyväinen, ja mikäli häntä ei ole lapsena silvottu, on ihan mahdollista, että myös hän on tyydytetty. Abdul ja Aisha tuntevat toisiaan kohtaan lämpöä, lähes rakkautta, joka sekoittuu siihen surumielisyyteen, jota useimmat inhimilliset olennot tuntevat parittelun jälkeen. Aishan söpöt pikku viiksenalut kutittavat mukavasti Abdulin vielä karvatonta poskea. Nuoresta yhdeksän vuoden iästään huolimatta Aisha kyllä tietää, mitä tekee, joten hänen pieni kätensä laskeutuu sivelemään Abdulin karvapalleja, jotka ovat juuri purkaneet lastinsa. Tunnelma on herkkä ja kaunis. Ilmassa on rakkautta.

Luuleeko kukaan, että ensimmäinen ajatus Abdulin mielessä tuona hetkenä on, että "Allah akhbar, lähdenpä tästä tappamaan itseni!!" No ei varmasti ole. Abdul ajattelee, että elämä onkin oikeastaan aika mukavaa. Ei sinne paratiisiin ole vielä mitään kiirettä. Abdul huomaa suunnittelevansa yhteistä tulevaisuutta Aishan kanssa. Talo, lapsia, poreallas. Mutta ensin on mentävä kouluun, hankittava työpaikka ja tienattava rahaa. Mutta kyllä se onnistuu. Abdul on saanut ensimmäistä kertaa elämässään pillua. Hänet on voimavaraistettu. Hän pystyy mihin tahansa.

Ja Aishan pikku käsi sivelee Abdulin karvapalleja. Nivusissa alkaa tuntua tuttu jöpötys. Abdul tuntee yhä varmemmin, että paratiisi saa odottaa. Nyt nussitaan lisää, huudahtaa Abdul ja työntää jalallaan dynamiittirepun piiloon sängyn alle.

LINKKEJÄ
http://www.kylahullut.com
Tämä nainen pysyi vakaumuksessaan järkkymättömänä, vaikka förskottia on saatu ainakin kahdesti: Hamas-järjestön televisioaseman Al Aqsa TV:n lähetyksessä naispuolisen itsemurhapommittajan lapset kertovat iloisesti äitinsä itsemurhaiskusta.

13.3.07

VPM ja lakritsimainosrajoitteisuus

- Hyvää, sanoi Valkoparraton mulatti, päivää.
- Hyvää päivää. Onpas mukavaa saada tänne noin reippaan näköinen työnhakija. Ottaakapas siitä minttuteetä ja niitä halal-keksejä. Eiköhän sovita tämä haastattelu pidetyksi. Te olette loistava: paikka on teidän.
- Ai jaa? Hienoa. Ja minä kun pelkäsin, että niitä ammattimiehen paikkoja ei enää ole vapaana.
- Ei niitä olekaan. Te saatte ylemmän palkkaluokan kiintiöhenkilön paikan.
- Mutta kun minä en halua sellaista. Minä olen ihan tavallinen suomalainen ammattikoulun käynyt putkisähkökirvesmies, ja minä haluan ammattimiehen paikan.
- Muttakun... muttakun...
- Älkää nyt tuijottako sitä ihonväriä. Okei, isäni oli kuulemma neekeri, mutta häntä en ole ikinä nähnytkään. En ole ikinä käynyt Afrikassa, enkä mene. En osaa muita kieliä kuin suomea, tamperetta ja vähän englantia. Minä olen suomalainen ja sen minä olen merkinnyt jokaiseen lomakkeeseen, missä on rotua kysytty.
- Muttakun rotuja ei ole olemassa.
- No minä olen jokaiseen lomakkeeseen ruksannut sen vihoviimeisen pienellä painetun vaihtoehdon kysymykseen "Mihin sosiaaliseen konstruktioon tunnette kuuluvanne". Eli siis suo-ma-lai-nen. Ettekö te voisi ajatella, että minä olen vaikkapa bodari ja tämä rusketus naamassa on vain Pro Tan -voidetta? Tai jotain rusakonpaskaa?
- Voinhan minä niinkin ajatella. Mutta sittenhän te ette kelpaa mihinkään. Kiintiöhenkilön paikkaan nimenomaan vaaditaan, että ei saa olla minkäänlaista ammattikoulutusta tai pätevyyttä. Ja teillä on kolmen alan ammattipätevyys. Lisäksi te kieltäydytte etnopositiivisista oikeuksistanne. Kiintiöhenkilön pitää tietenkin olla LMR eli lakritsimainosrajoitteinen.
- Eikö teillä ole yhtään ihan tavallisen ammattimiehen paikkaa auki?
- Kun ei ole. Tarvetta toki olisi, koska LMR-kiintiöhenkilöt eivät ole kovin hyviä tekemään töitä. Mutta kun alemman palkkaluokan ammattihenkilöitä ei saa enää palkata, ainoastaan ylemmän palkkaluokan kiintiöhenkilöitä. Meillä on nähkääs nämä kiintiöt. Ja kiintiö on saatava täyteen.
- Minä en halua olla mikään lakumainosrajoitteinen kiintiöneekeri. Itse asiassa minä en halua olla minkäänlainen neekeri. Nyt on 20 vuotta mennyt siihen, että jokainen uusi tuttavuus sanoo, että voisitsä hei heilutella käsiäs rytmikkäästi ja pistää pienet räpit tai eddiemurphyt kun teikäläiset on niin tosi hyviä tyyppejä. Mitkä v*tun meikäläiset? V*tu mä mistään käsienheiluttelusta mitään tiedä.
- No olisiko se nyt niin paha olla LMR? Jos te suostuisitte olemaan edes viidestoistaosalta sirkusneekeri, niin minä voisin laittaa teidät pääministerikiintiöön.
- En minä tiedä, olisiko se hyvä vai paha olla neekeri, minä vain haluaisin pärjätä ihan samoilla säännöillä ja pätevyyksillä kuin kaikki muutkin. Ilman mitään kiintiöitä. Ettekö te voisi ihan vaan antaa minun olla suomalainen?
- Ettekö te voisi olla edes ihan vähän homo?
- Nyt jumalauta äijä! Ihme touhua. Presidentiksikö tässä pitää pyrkiä, ennen kuin pääsee valituksi omilla ansioillaan?
- Ei, valitettavasti sekään ei käy. Siinäkin on nykyään kiintiöt. Presidenttiehdokkaaksi päästäksenne teidän pitäisi julistautua täysneekeriksi.

8.3.07

Susia ja lampaita

Koska eläinsadut ovat aina kivoja, kerrottakoon tähän väliin uusi versio vanhasta tarinasta.

Olipa kerran Simo ja Jussi. He olivat lammasfarmareita. Simon mielestä oli tärkeää, että myös lampaat pääsisivät päättämään niitä koskevista asioista. Siksi hän laittoi pystyyn lammasneuvoston, johon valittiin muiden muassa hänen lempilampaansa Rosa.

Lammasneuvoston lampaat halusivat päästää laitumelleen susia, koska he halusivat lammashakaan lisää värikkyyttä.
- Sudethan ovat mustia tai jotain likaisenruskeita, kiekui lammasfarmin vähämielinen renkipoika Reino ladon katolta. Onko se nyt mikään kaunis väri? Tai onko musta mikään väri ylipäätään?
Sitten Reino alkoi suureen ääneen hoilottaa Jukka Kuoppamäen kappaletta Sininen ja valkoinen, koska ne olivat vähämielisen renkipojan mielestä maailman kauneimmat värit.
- Sininen on taivas... ööö... valkoiset on pilvet, nuo lampaat taivaan siniseeeen!!
Debiilin velvoitetyöllistetyn rengin mölinään kyllästyneenä lammasneuvosto päätti säätää uuden lain, jonka nojalla Reino voitiin tuomita kaulaansa myöten tunkioon haudattavaksi ja kivitettäväksi syytettynä mustan värin ylivoimaisen kauneuden kiistämisestä.

Myös monet lammasneuvoston ulkopuoliset lampaat suhtautuivat kriittisesti ajatukseen susien päästämisestä laitumelle. He kuuntelivat lammasfarmari Jussia, joka selitti, että kaikki järkevästi ajattelevat ihmiset tietävät, että sudet syövät lampaita, koska se on niiden luonto. Mutta koska lampailla oli nyt demokratia, niin lampaiden enemmistön mielipidettä ei edes kysytty. Lammasneuvoston lampaat vain määkivät yhteen ääneen ja syyttivät Jussia susifobiasta. Heidän mielestään olisi syrjintää ja rasismia susia kohtaan jättää heidät aitauksen ulkopuolelle, koska kaikkihan näkivät, että susilla on keskenään todella paha olla. Susikanta oli kasvanut ekologisesti kestämättömälle tasolle. Sudet olivat niin vihaisia ja nälkäisiä, että olivat jo alkaneet syödä toisiaan. Lammasneuvosto oli sitä mieltä, että ainoa eettisesti ja humanitaarisesti oikea ratkaisu olisi ottaa sudet mukaan laitumelle, jossa ne epäilemättä heti ryhtyisivät noudattamaan lampaiden esimerkkiä ja syömään kuuliaisesti ruohoa. Niistä tulisi kilttejä susia. Niin kilttejä, että sellaisia susia ei oltaisi ennen nähty.

Jussi koitti vielä takoa järkeä lammasfarmari Simon päähän sanomalla, että ei kai Simo haluaisi, että hänen lempilampaansa Rosa syödään.
- Meidän perheessämme lammas päättää näistä asioista, totesi Simo. Minun lampaani on hyvää tarkoittava, empaattinen, välittävä lammas.

Fiksuna miehenä Simo päätti kuitenkin rakentaa omalle lempilampaalleen erillisen aitauksen, jossa oli korkea, sudenkestävä suoja-aita. Hänellä oli tähän hyvin varaa, koska hän oli ansainnut suuria summia TV-juontajana lampaita naurattamalla.

Niinpä sudet päästettiin demokraattisella päätöksellä laitumelle. Lammasneuvoston suureksi hämmästykseksi sudet alkoivat tietenkin heti syödä lampaita. Ne rituaaliteurastivat lampaat repimällä ensin kurkun auki ja katsomalla sitten vieressä, kun lammas vuotaa kuiviin.
- Rituaaliteurastus kuuluu susien kulttuuriin. Ja kaikki kulttuurit, ihan kaikki, ovat yhtä hyviä ja arvokkaita, korosti Maila-Katriina ja ihaili suureen ääneen susien kiiltävänmustien turkkien kauneutta ja niistä uhkuvaa voimaa. Susien väkevä myskintuoksu sai Maila-Katriinan aivan kiimaiseksi.
- Kyseessä on lupussosiaalinen initiaatioriitti, jossa lampaiden tappaminen on susilaumaa yhdistävä koheesiovoima, ymmärsi Sari-lammas.

Lammaslaitumelle oli nyt siis tullut paljon lisää värikkyyttä, kun helakanpunainen veri värjäsi lampaiden turkin ja vihreän ruohon. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta lammasneuvoston lampaat elivät yhä ihmeellisessä haavemaailmassaan, jossa sudet ja lampaat käyskentelevät paratiisinomaisen rauhallisesti samalla laitumella. Lammasneuvosto oli eniten huolissaan siitä, että yhä useammat lampaat olivat alkaneet nuivia susia.
- Rasistinen suhtautuminen susiin vaikeuttaa niiden sopeutumista, totesi lammasneuvosto.
Amiraali Dönitz ehdotti, että ehkä lampaiden asennekiristymä lieventyisi, jos hän luennoisi lampaille susilaumataktiikasta.
- Ettekö te nyt jumalauta tajua, että todellinen ongelma tässä on se, että sudet tappavat lampaita, huuteli järjenköyhän renki-Reinon irtopää sontatunkion reunalta. Lammasneuvoston jäsenet päättivät lyödä Reinon irtopäälle suun täyteen paskaa, jotta se olisi hiljaa, koska rasisti on aina väärässä.

Lammasfarmari Jussi katseli surullisena teurastusta. Kymmeniä lampaita makasi jo verissään maassa. Ja koska sudet söivät lampaita nopeammin kuin lampaat ehtivät lisääntyä, olisi vain ajan kysymys, että kaikki lammashaan lampaat olisi syöty ja sudet alkaisivat taas syödä toisiaan. Hiljaa mielessään Jussi toivoi, että edes yksi susista eksyisi loikkaamaan farmari Simon rakentaman korkean suoja-aidan yli ja söisi hänen Rosa-lampaansa. Mutta lammasneuvoston ajatuspoliisit kuulivat Jussin ajatukset.

- Hei mut silti: ei saa toivoa toiselle pahaa. Tommonen toisen syödyksi tulemisen toivominen on misomufloniaa. Ja rasismii, rasismii, rasismii...

2.3.07

Hölmöläistarinoita

Hölmöläisten presidentti päätti ommella itselleen burkhan, sillä hölmöläisten uuden valtionuskonnon mukaan presidentin piti peittää itsensä eikä hän saanut kätellä itsenäisyyspäivän juhliin tulevia oikeauskoisia miesdiplomaatteja, sillä olihan hän saastainen nainen ja entinen Setan lakimies. Burkhasta tuli kuitenkin liian lyhyt, eikä se peittänyt tarpeeksi, sillä hölmöläisten presidentti ei ollut kovinkaan hyvä käytännön töissä, kuten ompelemisessa. Hän päätti korjata burkhansa lyhyyden leikkaamalla mustan säkin yläosasta kaistaleen kangasta ja neulomalla sen mustan säkin alaosaan. Burkha ei tietenkään tällä keinolla tullut yhtään sen pidemmäksi, mutta hölmöläisten presidentti koki olevansa tärkeä mielipidevaikuttaja.

Hölmöläiset päättivät rakentaa kulttuurikeskus Caisan viereen uuden monikulttuurikeskus Sokean Reetan. Valtion rahoilla rakennettuun Sokea Reetta -kulttuurikeskukseen sijoitettiin myös uusi hieno moskeija, joten se koristeltiin oikein korkeilla ja komeilla minareeteilla. Kiihkoissaan hölmöläiset kuitenkin unohtivat tehdä Sokea Reetta -kulttuurikeskukseen ikkunoita ja vetää sinne sähkövalot, koska sekä pääarkkitehti että vastaava rakennusmestari olivat kiintiömaahanmuuttajia. Hölmöläiset päättivät korjata rakennusvirheen kaappaamalla ulkoa valoa mustaan säkkiin ja viemällä sen säkissä kulttuurikeskuksen sisään. Kulttuurikeskuksen sisäpuoli pysyi tietenkin aivan yhtä pimeänä kuin ennenkin, mutta hölmöläiset päättivät kirjoittaa oikein lakiin, että tästä lähtien kaikissa julkisissa rakennuksissa tulee käyttää vain mustaa valoa, koska se on niin paljon paremman väristä kuin valkoinen valo.

Hölmöläisillä oli maailman paras ja tasa-arvoisin koulutusjärjestelmä, jossa he suurella rahalla antoivat nuorille maailman parhaan koulutuksen. Samaan aikaan maassa oli kuitenkin suuri pula esimerkiksi sairaanhoitajista, koska hölmöläiset eivät halunneet maksaa palkkaa maailman parhaimman ja kalleimman koulutuksen saaneille sairaanhoitajilleen, joten näiden oli pakko lähteä töihin norjalaiseen sairaalaan tai Gigantin myyjiksi, jotta he tienaisivat elantonsa. Hölmöläiset päättivät kirjoittaa Hölmöläisten Sanomiin artikkelin, jossa todettiin, että jokainen hölmöläisten maahan tuleva maahanmuuttaja kerryttää hölmöläisille ainakin 350 000 euron säästöt.