16.10.07

Valkoparraton uusperheenisä

(Tämän blogin piti poistua talviunille, mutta erittäin vahvat telepaattiset viestit satojen metrien syvyydessä nykyään asustavalta Mestarilta herättivät minut hetkeksi. Ja kun avasin aamun Hesarin, niin mitä minä luinkaan.)

- Hyvää, sanoi Valkoparraton mies, päivää.
- Vihdoinkin te tulitte. Ikävää, että jouduin soittamaan teille kesken päivän, mutta tällaista käytöstä ei kerta kaikkiaan voida päiväkodissa suvaita.
- No mitäs se poika nyt on tehnyt?
- Reynoldo meni Pia-Riikan kanssa tuonne kaappiin piiloon, eikä suostu avaamaan ovea. Se on jotenkin lukossa.
- Nyt te tietysti pelkäätte, että ne siellä keskenään pussailevat. Tai leikkivät jotain lääkärileikkejä. No, ei se niin vaarallista ole. Pojat ovat poikia ja tytöt tyttöjä. Varmaan itsekin lapsena... Mutta eihän sellainen tietenkään päiväkotiin kuulu. Reynoldo, avaapas nyt se ovi.
- Kyse on epäsosiaalistavasta ja epätasa-arvoistavasta käytöksestä, jota ei voida päiväkodissa hyväksyä. Katsokaa nyt itse: Reynoldolla ja Pia-Riikalla on kaikki vaatteet päällä. Ja eiväthän he edes huispaa. Ei sellainen vetele.
- Mitäs se huispaaminen, eikös se tarkoita jotain peliä?
- Se tarkoittaa ihan mitä tahansa me haluamme sen tarkoittavan. Uussuomessa on huutava pula positiivissävytteisistä sanoista, koska sanat värittyvät negatiivisesti niin nopeasti. Sen takia meidän on otettava kaikki vähänkään positiivisviritteiset sanat uusiokäyttöön.
- Vai niin. Minkä takia muuten kaikki muut lapset ovat aivan alasti? Onko teillä päiväuniaika? Eikös niiden tule kylmä?
- Meillä on tietenkin kaikkien yhteinen seksuaalikasvatustunti, jolloin seksuaalisuutta harjoitetaan tasavertaistavasti ja syrjimättömästi yhteisten, kaikkia kunnioittavien sääntöjen mukaan.
- Siis mitä?
- Uusnorjalaista seksuaalikasvatusta. Angstiina, nyt päästät irti tätin jalasta ja menet kiltisti leikkimään Kigelin kanssa.
- Tuo tyttöhän on aivan hädissään ja itkee.
- Siinäs kuulit, Angstiina. Voi, miten inhottavaa. Nyt lopetat sen itkemisen. Seksuaalisuus on iloinen asia. Et kai sinä Angstiina halua, että täti joutuu käyttämään R-sanaa? Sinun pitää antaa myös muiden poikien kuin Jani-Petterin huispata piip-peliäsi.
- Minä kun olen aina luullut, että vain pojilla on pippeli.
- Me pyrimme määrätietoisesti eroon epätasa-arvoistavista sanoista. Kaikki lapset ovat yhdenvertaisia ja ehdottomasti samanlaisia. Ei ole erikseen pippeleitä ja pimppejä. Kaikilla on piip-peli. Nyt menet siitä, Angstiina. Tai täti joutuu käyttämään R-sanaa. Ja sinä tiedät mitä silloin tapahtuu: Angstiina joutuu lepositeisiin lepohuoneeseen, ja siellä Angstiinan pitää pyytää kiltisti anteeksi Kigeliltä ja 3-packiltä ja...
- Tämähän on aivan sairasta touhua.
- Tekin siinä! Paraskin puhuja! Miten te kuvittelette, että Reynoldo voi ikinä kasvaa oikeaksi uussuomalaiseksi, jos hän menee Pia-Riikan kanssa kaappiin piiloon silloin kun pitää ruveta joukolla huispaamaan?
- Se oli ihan oikein tehty, poika. Näinä suuren hulluuden aikoina on hyvä saavutus, jos pystyy pelastamaan edes itselleen läheisimmät. Nyt odotellaan, että Pia-Riikan äiti tulee hakemaan tyttönsä turvaan. Ja huomenna etsitään teille kahdelle sellainen ihan vanhasuomalainen päiväkoti. Maksoi mitä maksoi.

4.10.07

Syökää sikaa, liittykää taideprojektiin

Tulkaa 20.10. Plevnaan syömään sikaa. Liittykää sitä odotellessa taideprojektiin.

Ruotsalaistaiteilija Lars Vilksiä tukevan taideprojektin idea on, että jos muslimit luulevat saavansa tappouhkauksillaan koko maailman alistumaan kerta toisensa jälkeen, niin mehän voimme näyttää niille, että se ei välttämättä toimi.

Vilksin saamien tappouhkauksien pinnalle näkyväksi syyksi kerrotaan, että muslimit eivät halua kenenkään julkaisevan tai näkevän Vilksin piirtämiä kuvia. Todellinen syy on tietenkin se, että muslimit haluavat muistuttaa koko maailmalle, että jos olet eri mieltä muslimien kanssa, sinulta leikataan pää irti.

Ainoa oikea vastaus on tietenkin julkaista niitä kiellettyjä kuvia joka paikassa kyllästymiseen asti.

Laittamalla Öölannin lipulle piirretyn rondellikoiran kuvan nettisivullesi voit edistää Öölannin matkailua, tukea Lars Vilksiä ja ilmoittautua tappolistalle. Jossain vaiheessa muslimit ehkä tajuavat, että tapettavia on vielä tällä hetkellä liikaa, joten tappamisen aloittaminen siirtyy hieman myöhemmäksi tulevaisuuteen.

Minun mielestäni on muuten jokseenkin ironista, että jos joku tosiaan tappaa Vilksin ja saa siitä palkkioksi 100 000 dollaria (tai 150 000, jos kurkku leikataan auki), niin ne rahat tulevat hyvin todennäköisesti Ruotsin valtion kassasta. Ruotsi maksaa joka vuosi valtavia määriä kehitys- yms. apua Libanoniin, Irakiin ja muihin muslimimaailman pysyviin kriisipesäkkeisiin. Ja osa näistä rahoista päätyy väkisinkin kymmenyksinä paikalliselle al Qaidalle. Ruotsalaiset siis hyvin ystävällisesti rahoittavat oman kansanmurhansa itse.

Mutta niin paljon rahaa ei ole edes Ruotsin kehitysapukassassa, että al qaidoilla olisi varaa maksaa meidän jokaisen tappamisesta. Eli osallistukaa vaan huoletta taideprojektiin. :)

====

reinoblog on nyt ollut toiminnassa vuoden verran. Aluksi vaatimaton tarkoitukseni oli kerätä yhteen nuoruusvuosien kirjoitelmia, kuten tämä Pahkasikahenkinen teos Viinamäen Eemeli, joka omistetaan erityisesti tummeliklubilaisille. Olin myös ajatellut kirjoittaa jotain satunnaista pakinantynkää silloin tällöin, kuten tämä reinoblogin ensimmäinen postaus
Suomi julistaa Iso-Britannialle maasodan.

Mutta sitten Valkoparraton mies astui ovesta sisään ja sanoi päivää. Ja kaikki muuttui. Yksivuotisjuhlan kunniaksi ajattelin uudelleenjulkaista kaikkien aikojen ensimmäisen Valkoparraton mies -pakinan vähän uudessa kuosissa. Mutta uusi versio löytyy yksinoikeudella vain Uutiskynnyksen viihdeosastolta, joten joudun vaivaamaan teitä menemään sinne lukemaan sen.

Tässä vaiheessa kävijälaskuri näyttää vähän yli 150 000 käyntiä. Se ei tarkoita samaa kuin uniikkien kävijöiden määrä, mutta se tarkoittaa sitä, että trafiikki on ollut kovaa ja hauskoja kommentteja, keskusteluja ja vänkäyksiä on riittänyt. Siitä kiitos kaikille osallistuneille.

reinoblog on tässä muodossa tullut tiensä päähän. Tekeminen jatkuu muualla. Pakinoita ilmestynee jatkossakin säännöllisen epäsäännöllisesti Uutiskynnyksessä. Jatkossa kirjoitan toivon mukaan enemmänkin omalla nimelläni.

Vielä kerran kiitokset kaikille lukijoille. Kommentointi on kytketty pois päältä. Valot sammuvat...

Onneksi on MUSKLE!